MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Afaceri internaționale 2020 în Statele Unite ale Exeter în Marea Britanie

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă una dintre cele două cele mai populare denumiri ale programelor de masterat. Recunoscut internațional, titlul de MSc este de obicei oferit după aproximativ patru ani de studiu riguros în ceea ce de obicei este un domeniu de studiu bazat pe științe.

Afacerile internaționale reprezintă un domeniu de studiu care le oferă studenților abilitatea de a gândi la nivel global, de a aduce împreună diverse culturi și de a gestiona afaceri internaționale. Sensibilitatea culturală, scrierea planului de afaceri și chiar și învățarea unei limbi străine noi pot face parte din curriculum.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Exeter este acasa, la mai multe instituții de învățământ superior, universități și proiecte comune mai multor universități. Una dintre ele este cel mai mare angajator din oraș. Există, de asemenea, un număr mare de instituții religioase.

Solicită Informații Programe de MSc în Afaceri internaționale în Statele Unite ale Exeter în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Afaceri internaționale, Exeter Filter

Master în Afaceri Internaționale

University of Exeter Business School
MSc
21 Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

MSc International Business este un program flexibil conceput pentru studenți ambițioși care doresc să lanseze o carieră globală. Veți fi dotat cu abilități practice pentru a d ...

Citeste mai mult