MASTERSTUDIES

Vizualizează 4 Programe de MSc în Afaceri globale

Urmărirea un Master of Science (MSc), în Global Business, de asemenea, cunoscut ca un Master of Science în Afaceri Internaționale, este o oportunitate interesanta pentru elevii din piața de astăzi 's la nivel mondial. Acest grad avansat se va dota studenții cu o fundație în economie la nivel mondial, operațiuni de comerț internațional, precum și o înțelegere a rolului jucat de instituțiile financiare internaționale.

Ce este un Master în Global Business? Acest program de studii postuniversitare de studiu oferă studenților abilitățile de management necesare pentru a funcționa eficient în mediul global de astăzi 's. Programe ofera concentrațiile în domenii cum ar fi Business Development, Tehnologia Informației, piețele emergente, International Finance, și Internațional de Management Resurse Umane. Candidații vor dezvolta abilități care îi va ajuta să înțeleagă aspectele legale, precum și abilitățile moi ale operează într-un mediu multicultural.Tinerilor absolventi de facultati pot include, de asemenea, un studiu aprofundat de una sau mai multe limbi străine. Scopul studiilor este de a permite absolvenților să ajuta la formularea de politici care vor fi eficiente într-un mediu multicultural.

Un grad mai avansat în afaceri internaționale vor beneficia orice persoană care dorește să obțină locuri de muncă într-o afacere multinationala. Gradul este la fel de util pentru antreprenorii care doresc să facă afaceri în de astăzi 's piață interconectate. Înarmat cu cunoștințele de modul în care funcționează piața mondială, și cu o firma de pregătire în finanțe internaționale, absolvenți de afaceri la nivel mondial vor găsi mai multe oportunități de angajare.

Costurile de a obține o diplomă în acest domeniu de studiu variază de la instituție la instituție, la fel ca și durata de studiu. Viitorii studenți trebuie să facă cercetări cu privire la programele care îi interesează, compararea costurilor, lungime de studiu, precum și zone de concentrare.

Oportunitățile de carieră disponibile pentru absolventi ai programelor de afaceri la nivel global sunt numeroase. De la roluri de conducere în companii multinaționale de consultanță în afaceri internaționale și oportunități antreprenoriale, opțiunile vor fi multe. Prin învățare complexitatea pe piața globală și cum să funcționeze cu succes în acest mediu, absolvenții vor fi capabili să rămână relevante și pentru a atinge succesul în cariera lor.

 

Programele sunt disponibile de la universități din întreaga lume. În plus, elevii au posibilitatea de a se înscrie la cursuri on-line. Acest lucru poate fi o opțiune viabilă pentru studentul de lucru sau pentru cei care nu situat în apropiere de o universitate care oferă acest grad. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

4 Rezultate din Afaceri globale Filter

MSc în finanțe globale (online)

Cass Business School
MSc
<
Frecvență redusă
<
24 luni
Engleză
Online

Master Online nostru în Global Finance este un program de masterat de clasă mondială, oferit printr-una dintre cele mai bune din lume "triple-crown" -scholar de afaceri acredi ...

Citeste mai mult

MSc Global Business & Sustenabilitate

Rotterdam School of Management | Erasmus University
MSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus

În cadrul MSc Global Business & Sustainability, vă veți concentra pe strategiile și responsabilitățile de afaceri în fața provocărilor economice, sociale și de mediu la ni ...

Citeste mai mult

MSc Globalizare și dezvoltare

SOAS University of London
MSc
28 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Acest program interesant oferă o examinare critică a procesului contemporan de globalizare și a modului în care influențează lumea în curs de dezvoltare, atât înainte cât și d ...

Citeste mai mult

MSc în investiții la nivel mondial și finanțe

Global Banking School
MSc
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus
Online

Master of Science (MSc), în Global Investment și Finanțe Curriculum specializat a fost creat pentru a satisface cererea de profesioniști în investiții la un nivel asociat sau ...

Citeste mai mult