MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Afaceri globale 2020 în Statele Unite ale Birmingham în Marea Britanie

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă una dintre cele două cele mai populare denumiri ale programelor de masterat. Recunoscut internațional, titlul de MSc este de obicei oferit după aproximativ patru ani de studiu riguros în ceea ce de obicei este un domeniu de studiu bazat pe științe.

globală de afaceri se referă la modul în care o companie isi desfasoara afaceri pe plan internațional. De lucru în străinătate cere companiilor să aibă o sensibilitate culturală, precum și o înțelegere a angajărilor locale, de gestionare, de marketing și alte practici de afaceri.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Birmingham este acasa, la sase universitati, cel mai mare colegiu de formare continuă în Marea Britanie, trei școli de afaceri și trei colegii de educație religioasă. Nu e de mirare că este al doilea oras britanic cel mai populat, altele decât Londra.

Solicită Informații Programe de MSc în Afaceri globale în Statele Unite ale Birmingham în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Afaceri globale, Birmingham Filter

Extins MSc Business International

Ulster University, London & Birmingham Campuses
MSc
Ian 2020
<
La zi
<
16 luni
Engleză
Campus

MSC Internațional de Afaceri Internaționale integrează programul de Certificat Licențiat cu standardul nostru MSc International Business program pentru a permite intrarea pent ...

Citeste mai mult