MASTERSTUDIES

Vezi toate 2 Programe de MSc în Afaceri europene

Noțiuni de bază Master-ul 's este o realizare mare academic. Acesta reprezintă punctul culminant al unui anumit domeniu de studiu, precum și oferă studenților cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a deveni experți.

Lumea de afaceri este deja una internațională, deci este foarte logic să se extindă procesul de învățare la mai multe continente. Ce este un Master în Afaceri Europene? Acesta vă va învăța abilitățile de a face doar acest lucru, precum și ascuțirea abilitățile existente. Aceste cursuri pot oferi studenților o perspectivă globală asupra domeniul lor de activitate, oferindu-le atât cunoștințe generale și un aspect mai în profunzime la zone de interes. Elevii pot învăța cum să se adapteze la un mediu nou, și să dezvolte strategii de afaceri unice pentru aceste domenii diferite.

Există mai multe beneficii pentru obtinerea MSc în afaceri europene. Puteți obține abilități de management valoroase care ar fi utile atât în ​​arenele personale de afaceri și.Abilitățile învățate aici se poate extinde la aproape orice domeniu.

Costul acestor cursuri variază în funcție de mai multe aspecte, cum ar fi în cazul în care are loc programul și tipurile de activități pe care le implică. Există o opțiune pentru buget toată lumea 's, iar dacă aveți nevoie de un pic de ajutor este ușor disponibil sub formă de credite și burse.

Puteți introduce un număr de cariere diferite, cu un Master în Afaceri Europene. Aptitudinile veți învăța pot fi dirijate la orice număr de locuri de muncă de înaltă alimentat la o gamă largă de organizații, de la exportatori la agențiile guvernamentale internaționale. Elevii de succes pot obține un loc de muncă de consultanta de management, logisitics, de fabricație, sau orice altceva au pus mintea lor.

Aplicarea pentru un program poate fi un proces de lungă durată, dar primul pas este ușor, și că 's cea mai importantă parte. Începeți în călătoria dvs. pentru a măiestrie și de a găsi cel mai bun program pentru obiectivele de învățământ.Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb. 

2 Rezultate din Afaceri europene Filter

Master în Managementul Afacerilor Europene și Internaționale

University of Bradford
MSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
13&nbsp;-&nbsp;16 luni
Engleză
Campus

Master Managementul European de Afaceri și Internaționale este unic în Marea Britanie. Veți trăi și veți studia în trei țări europene diferite, oferindu-vă o perspectivă cu ad ...

Citeste mai mult

EMC - cursul minier european

EIT RawMaterials EMC
MSc
Sept 2020
<
2 ani
Engleză
Campus

Cursul european de minerit cu o diplomă triplă (CEM) acoperă fiecare aspect al ciclului de viață al resurselor minerale. Este un program de Master conceput pentru a oferi o în ...

Citeste mai mult