MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Afaceri europene în Olanda 2020

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

clase europene de afaceri sunt concepute pentru cei care doresc să lucreze în afaceri internaționale și finanțe. Fiecare program va fi diferit în centrul atenției sale, dar subiecte comune includ fluență lingvistice, cunoștințe tehnice, management de proiect și abilități interculturale.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Programe de Masterat în Științe de Top în Afaceri europene în Olanda 2020

1 Rezultate din Afaceri europene, Ţările de Jos Filter

EMC - cursul minier european

EIT RawMaterials EMC
MSc
Sept 2020
<
2 ani
Engleză
Campus

Cursul european de minerit cu o diplomă triplă (CEM) acoperă fiecare aspect al ciclului de viață al resurselor minerale. Este un program de Master conceput pentru a oferi o în ...

Citeste mai mult