MASTERSTUDIES

Caută Programe de MSc în Afaceri asiatice

Un Master of Science (MSc) este un program de diplomă care încearcă să ofere studenților cu o cunoaștere cuprinzătoare a unui domeniu de studiu, de obicei, într-o disciplină tehnică sau științifică. Programul urmărește să pregătească oamenii de știință pentru succes într-o carieră profesională legată de domeniul de studiu, precum și să asigure o creștere personală.

Ce este un MSc în afaceri din Asia? Accentul acestui câmp larg este adesea educarea participanților la program în mediul de afaceri din lumea asiatică. Programele se pot concentra intens pe o anumită țară sau chiar pe un anumit oraș. Programele se concentrează deseori pe China, Japonia, Coreea de Sud sau pe oricare dintre mai multe țări din regiune. Condițiile economice ale zonei, reglementările, istoria, instituțiile și sectorul bancar sunt în mod tipic discutate în profunzime prin prelegeri, seminarii și lucrări pe teren.

Finalizarea acestui program poate dota un absolvent cu o cunoaștere extinsă a locației geografice studiate, permițând o înțelegere culturală mai bună, care, la rândul său, ar putea întări relațiile profesionale. Familiaritatea cu instituțiile din Asia, precum și abilitățile de cercetare, ar putea permite absolventului să dezvolte perspective care să ducă la soluții de afaceri, care să ducă la avansarea în carieră.

Costurile pentru programele postuniversitare în studiile din Asia pot fluctua în mod semnificativ, în funcție de o varietate de factori. O investigație amănunțită a cheltuielilor la fiecare universitate este adesea cea mai bună mișcare.

Un MSc în afaceri din Asia oferă de obicei o gamă generoasă de oportunități de carieră. Cererea de absolvenți cu o cunoaștere profesională a practicilor de afaceri chinezești sau japoneze a fost adesea ridicată. Întreprinderile care au conexiuni internaționale extinse ar putea angaja absolvenți ai acestui program ca economiști, ofițeri de împrumut, cercetători, subscriitori de asigurări internaționale, agenți imobiliari, manageri de hotel și consultanți de afaceri.

O mare varietate de programe postuniversitare în studiile asiatice, cu o gamă largă de teme, sunt oferite la numeroase instituții de învățământ superior. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

1 Rezultate din Afaceri asiatice Filter

MSc Economie cu referire la Asia de Sud

SOAS University of London
MSc
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Toate cursurile oferite de Departamentul de Economie abordează subiectul dintr-o perspectivă de dezvoltare. Studenții de la MSc Economie cu referire la Asia de Sud vor finaliz ...

Citeste mai mult