MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Administrarea afacerilor 2020/2021 în Statele Unite ale New York în Statele Unite ale Americii

Un Master în Științe, sau MSc, este un titlu academic oferit celora care au finalizat în mod eficient aproximativ patru ani de studiu intensiv pe un anumit subiect. Multe programe de MSc oferă un curriculum combinat bazat pe cursuri în sala de clasă si pe cercetare.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

New York este un oras cu o mare importanță la nivel mondial și are un impact important asupra comerț, finanțe, mass-media, grafica, moda, cercetare, educatie si tehnologie din lume. Există numeroase învățământ superior și institute de cercetare din oraș mai ales medicina si stiinta vietii.

Solicită Informații Programe de MSc în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale New York în Statele Unite ale Americii 2020/2021

2 Rezultate din Administrarea afacerilor, New York Filter

Ms în administrarea afacerilor (MBA)

Brooklyn College CUNY
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Un grad administrarea afacerilor poate oferi studenților, cu o varietate de căi de carieră, de la politici publice pentru a finanțelor internaționale bancare.

Citeste mai mult

M.Sc. în managementul afacerilor - grad dublu Franța / Statele Unite ale Americii

IPAG Business School
MSc
<
Normă întreagă
<
2 semestre
Engleză
Campus

Acest Master of Science este conceput pentru studenții care au absolvit un spectru larg de programe de afaceri care doresc să faceți upgrade și să actualizeze cunoștințele și ...

Citeste mai mult