MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Administrarea afacerilor în Spania 2020

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă o diplomă academică recunoscută pe plan internațional care indică un nivel ridicat de competențe și cunoștințe legate de un anumit subiect sau domeniu. Majoritatea programelor de MSc durează aproximativ patru ani, iar absolvenții pot apoi să se alăture forței de muncă sau să studieze în continuare.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Programe de Masterat în Științe de Top în Administrarea afacerilor în Spania 2020

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Spania Filter

Master în afaceri digitale în Barcelona

GBSB-Global Business School
MSc
<
La zi
<
9 luni
Engleză
Campus

Alăturați-vă Master în Digital Business din Barcelona a predat 100% în limba engleză. Aflați mai multe despre managementul afacerilor digitale, marketingul digital al afaceril ...

Citeste mai mult