Filter
Masterat în Științe
Germania Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe de MSc în Științele energiei Part time în Germania 2019

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

Domeniul științelor energetice este conceput pentru studenții care doresc să își reducă amprenta de carbon. În funcție de program, cursuri pot acoperi energia solară, eoliană și energia geotermală, precum și modul în care să promoveze tehnologiile durabile și eficiente.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Contactează Școli de Top Masterate în Științe în Științele energiei Part time în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Științele energiei, Germania

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

Acest curs este oferit de SRH Hochschule für Logistik și a economiei din semestrul de iarnă 2012. ... [+]

Succesul de gestionare a energiei factor

Acest curs este oferit de SRH Hochschule für Logistik și a economiei din semestrul de iarnă 2012.

Master of Science consecutiv de gestionare a energiei are drept scop diplomă de licență și de absolvent în inginerie industrială, de preferință în domeniul, energiei, energia sau inginerie electrică. Acesta oferă know-how-ul de management general, înțelegere profundă a relațiilor și proceselor în managementul industriei energetice europene, precum și conducerea necesar, abilități de comunicare și sociale necesare.

Absolvenții de masterat sprijină în generarea și punerea în aplicare a măsurilor fi consecințe ale liberalizării pieței energiei, optimizarea tranzacționare și administrare a portofoliului și consultanță operațională în optimizarea vânzărilor, a profiturilor, angajat și satisfacție a clienților, precum și la structura portofoliului. ... [-]

Germania Hamm
Contactează şcoala
Part time
4 - 6 semestre
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Fraunhofer Academy

Obiectivul principal al programului de master pentru sistemele de energie eoliană este consolidarea capacității în domeniul energiei eoliene pentru cercetare și industrie ... [+]

Obiectivul principal al programului de master pentru sistemele de energie eoliană este consolidarea capacității în domeniul energiei eoliene pentru cercetare și industrie. Metode și inovații tehnologice vor fi dezvoltate în procesul de învățare a alianțelor cu industria în cadrul tezelor de master și a disertațiilor de doctorat. Grupurile țintă potențiale pentru programul de master sunt oamenii de știință și ingineri naturali. Studenților noștri li se oferă pregătire la locul de muncă pentru a finaliza un întreg program de master sau module de specializare individuale.

Structura cursului

Programul de studiu Master Online Wind Wind Systems constă din patru elemente de bază:... [-]

Germania Munich
Octombrie 2019
Engleză
Part time
5 - 7 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză