Filter
Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Caută Programe de MSc în Științe aplicate De învăţare la distanţă 2019/2020

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă una dintre cele două cele mai populare denumiri ale programelor de masterat. Recunoscut internațional, titlul de MSc este de obicei oferit după aproximativ patru ani de studiu riguros în ceea ce de obicei este un domeniu de studiu bazat pe științe.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Solicită Informații Programe de MSc în Științe aplicate De învăţare la distanţă 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Științe aplicate, De învăţare la distanţă

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul este conceput ca o colaborare instituțională între Universitatea din Edinburgh și SASA (Știință și consiliere pentru agricultura scoțiană), o unitate guvernamen ... [+]

Descrierea programului

În domeniul științei conservării există o recunoaștere tot mai mare a valorii datelor genetice pentru a sprijini deciziile de gestionare, totuși, oamenii de știință și managerii cu abilitățile și cunoștințele de a aplica teoria genetică a populației în practica de conservare lipsesc. În această arenă, criminalistica pentru animale sălbatice este un domeniu nou interesant, care atrage atenția sporită la nivel mondial în lupta împotriva comerțului ilegal cu animale sălbatice.

PPD / Cert / Dip / MSc în Genetică Conservarea Aplicată cu Forensics Wildlife își propune să ofere un amestec de educație teoretică și practică în aplicarea datelor genetice pentru managementul faunei sălbatice și conservarea legislației de conservare. Programul va acoperi toate aspectele esențiale, de la teoria genetică a populației, prin analiza datelor, la considerațiile implicate în interpretarea și transferul constatărilor științifice la management, politică și investigații penale.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză