Vezi 2 Programe de MSc în Științe aplicate

O diplomă de master poate fi obținută de la instituțiile de învățământ din întreaga lume. Este adesea prima care poate fi obținută după o diplomă de licență. Se concentrează, în general, pe domenii specifice de cunoștințe avansate, care pot ajuta absolvenții să obțină salarii mai mari. Durata programului poate fi mai mică de patru ani. Ce este un MSc în științe aplica… Citeste mai mult

O diplomă de master poate fi obținută de la instituțiile de învățământ din întreaga lume. Este adesea prima care poate fi obținută după o diplomă de licență. Se concentrează, în general, pe domenii specifice de cunoștințe avansate, care pot ajuta absolvenții să obțină salarii mai mari. Durata programului poate fi mai mică de patru ani.

Ce este un MSc în științe aplicate? Acest program interdisciplinar diversificat își are fundamentul în matematică și știință. Concentrațiile sunt în general în științele fizice și fizice. Elevii învață de obicei metode de testare și analiză și sisteme de calitate. Cursurile orientate spre aplicații, cum ar fi analiza chimică, economia și dreptul, pot permite studenților să personalizeze curriculum-ul pentru a-și satisface nevoile specifice. Experiența practică dobândită prin stagii poate fi o cerință a programului.

Gândirea analitică este o abilitate crucială pe care mulți studenți aplicați în domeniul științelor dobândesc. Angajatorii doresc adesea angajați care pot analiza, evalua și rezolva problemele în mod independent. Abilitățile de comunicare și auto-motivația pot spori calitatea profesională și pot beneficia de viața de zi cu zi a unui individ.

Costurile programului pot varia semnificativ între instituțiile de învățământ. Factorii includ timpul pentru finalizare, locație și grad. Este recomandat ca persoanele să contacteze școala lor de interes direct pentru cele mai recente oferte de curs și taxe.

Un Master în Științe Aplicate poate avea ca rezultat o gamă largă de oportunități de carieră și niveluri salariale. Posturile de asigurare a calității, care necesită gândire analitică, sunt necesare în laboratoare și agenții de acreditare. Administratorii terenurilor și cartografii sunt în căutare pentru cei care excelează în analizele computaționale. Chimistii folosesc metode de testare pentru a manipula structurile moleculare pentru a crea un produs specific. Oamenii de știință și tehnicienii medicali dezvoltă tratamente sau cure pentru repararea leziunilor celulare. Aceste profesii sunt în cerere și salariile cresc adesea cu experiență.

Programele online și programele flexibile sunt solicitate de profesioniștii care lucrează activ astăzi. Multe instituții educaționale permit studenților să-și atingă obiectivele academice de oriunde, în orice moment. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Edinburgh, United Kingdom

Programul este conceput ca o colaborare instituțională între Universitatea din Edinburgh și SASA (Știință și consiliere pentru agricultura scoțiană), o unitate guvernamentală ... +

Programul este conceput ca o colaborare instituțională între Universitatea din Edinburgh și SASA (Știință și consiliere pentru agricultura scoțiană), o unitate guvernamentală care găzduiește laboratorul britanic de medicină legală din Florida. Elevii vor avea o ocazie unică de a învăța de la specialiști recunoscuți pe plan internațional în aplicarea analizei genetice pentru gestionarea conservării și criminalistica pentru animale sălbatice. -
MSc
Part time
Engleză
Septembrie 2020
30 Aug 2020
Online
 
University of Tartu
Tartu, Estonia

Master în Aplicate Măsurarea științei oferă cunoștințe și competențe aprofundate în domeniile de laborator și măsurători tehnologice.

Master în Aplicate Măsurarea științei oferă cunoștințe și competențe aprofundate în domeniile de laborator și măsurători tehnologice. -
MSc
La zi
2 ani
Engleză
Campus