Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi 3 Programe de MSc în Științe aplicate

O diplomă de master poate fi obținută de la instituțiile de învățământ din întreaga lume. Este adesea prima care poate fi obținută după o diplomă de licență. Se concentrează, în general, pe domenii specifice de cunoștințe avansate, care pot ajuta absolvenții să obțină salarii mai mari. Durata programului poate fi mai mică de patru ani.

Ce este un MSc în științe aplicate? Acest program interdisciplinar diversificat își are fundamentul în matematică și știință. Concentrațiile sunt în general în științele fizice și fizice. Elevii învață de obicei metode de testare și analiză și sisteme de calitate. Cursurile orientate spre aplicații, cum ar fi analiza chimică, economia și dreptul, pot permite studenților să personalizeze curriculum-ul pentru a-și satisface nevoile specifice. Experiența practică dobândită prin stagii poate fi o cerință a programului.

Gândirea analitică este o abilitate crucială pe care mulți studenți aplicați în domeniul științelor dobândesc. Angajatorii doresc adesea angajați care pot analiza, evalua și rezolva problemele în mod independent. Abilitățile de comunicare și auto-motivația pot spori calitatea profesională și pot beneficia de viața de zi cu zi a unui individ.

Costurile programului pot varia semnificativ între instituțiile de învățământ. Factorii includ timpul pentru finalizare, locație și grad. Este recomandat ca persoanele să contacteze școala lor de interes direct pentru cele mai recente oferte de curs și taxe.

Un Master în Științe Aplicate poate avea ca rezultat o gamă largă de oportunități de carieră și niveluri salariale. Posturile de asigurare a calității, care necesită gândire analitică, sunt necesare în laboratoare și agenții de acreditare. Administratorii terenurilor și cartografii sunt în căutare pentru cei care excelează în analizele computaționale. Chimistii folosesc metode de testare pentru a manipula structurile moleculare pentru a crea un produs specific. Oamenii de știință și tehnicienii medicali dezvoltă tratamente sau cure pentru repararea leziunilor celulare. Aceste profesii sunt în cerere și salariile cresc adesea cu experiență.

Programele online și programele flexibile sunt solicitate de profesioniștii care lucrează activ astăzi. Multe instituții educaționale permit studenților să-și atingă obiectivele academice de oriunde, în orice moment. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Științe aplicate

Bay Path University

Elevii care urmăresc cursurile STEM Master of Science mai tradiționale sunt adesea instruiți într-o disciplină unică, în timp ce studenții care dețin o diplomă de mastera ... [+]

Conducerea științei, prin conducerea schimbării

Cariera in stiinta de laborator se schimba in permanenta prin noile tehnologii si tehnici. Cu toate acestea, un lucru rămâne neschimbat - carierele de succes în laboratoarele clinice, farmaceutice, biotehnologice și academice necesită fluență cu instrumente și abilitatea de a interpreta și analiza datele pe care le generează.

Elevii care urmăresc cursurile STEM Master of Science mai tradiționale sunt adesea instruiți într-o disciplină unică, în timp ce studenții care dețin o diplomă de masterat în științe profesionale nu au o pregătire științifică largă. Bay Path's MS în știința aplicată a laboratorului... [-]

Statele Unite ale Americii Longmeadow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
University of Tartu

Master în Aplicate Măsurarea științei oferă cunoștințe și competențe aprofundate în domeniile de laborator și măsurători tehnologice. ... [+]

Aplicată Măsurarea Știința este un program de 120 ECTS master furnizarea de cunoștințe și competențe aprofundate în domeniile de laborator și măsurători tehnologice, încercări și metode de analiză chimică, sisteme de calitate, metrologie și aspectele economice și juridice conexe. Studiile sunt realizate în "Chemicum" clădire, una dintre primele facilități de cercetare și educație din Europa de Nord.

Cum se va acest grad dezvolta potențialul studenților? cunoștințe și competențe în laborator și măsurători tehnologice aprofundate, metode de testare și de analiză, factorii care afectează rezultatele, metodele de calcul al rezultatelor măsurătorilo... [-]
Estonia Tartu
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul este conceput ca o colaborare instituțională între Universitatea din Edinburgh și SASA (Știință și consiliere pentru agricultura scoțiană), o unitate guvernamen ... [+]

Descrierea programului

În domeniul științei conservării există o recunoaștere tot mai mare a valorii datelor genetice pentru a sprijini deciziile de gestionare, totuși, oamenii de știință și managerii cu abilitățile și cunoștințele de a aplica teoria genetică a populației în practica de conservare lipsesc. În această arenă, criminalistica pentru animale sălbatice este un domeniu nou interesant, care atrage atenția sporită la nivel mondial în lupta împotriva comerțului ilegal cu animale sălbatice.

PPD / Cert / Dip / MSc în Genetică Conservarea Aplicată cu Forensics Wildlife își propune să ofere un amestec de educație teoretică și practică în aplicarea datelor genetice pentru managementul faunei sălbatice și conservarea legislației de conservare. Programul va acoperi toate aspectele esențiale, de la teoria genetică a populației, prin analiza datelor, la considerațiile implicate în interpretarea și transferul constatărilor științifice la management, politică și investigații penale.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Septembrie 2019
Engleză
Part time
1 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză