Filter
Masterat în Științe
Gibraltar Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Științe naturale în Gibraltar 2019

Master of Science (MSc): Aceste programe sunt studii postuniversitare pentru persoanele care au terminat recent studiile universitare de licență și doresc să își îmbunătățească cunoștințele lor la un nivel profund și mai științifice.

Științele naturale sunt o ramură științifică ce se ocupă cu observații, înțelegerea și predicțiile fenomenelor naturale. Acesta este un domeniu diversificat și include discipline precum știința biologică, fizica, chimia, știința Pământului și astronomia.

Gibraltar este un loc excelent să urmeze studii superioare, după cum urmează modelul engleză de școlarizare. Deși au existat odată puține instituții de învățământ superior în interiorul țării, reglementările guvernamentale recente au condus la crearea acestor instituții.

Programe de Masterat în Științe de Top în Științe naturale în Gibraltar 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Științe naturale, Gibraltar

University of Gibraltar

Proiectat și livrat de către academicieni și oameni de știință de specialitate, acest program interdisciplinar, integral sau parțial, îmbină studiul teoretic cu munca pra ... [+]

Despre acest curs

Proiectat și livrat de către academicieni și oameni de știință de specialitate, acest program interdisciplinar, integral sau parțial, îmbină studiul teoretic cu munca practică pe teren. Veți acoperi domenii specializate și veți dobândi abilitățile necesare pentru a aborda problemele complexe asociate dezvoltării durabile a ecosistemelor marine.

Pe lângă accesul la facilitățile de ultimă generație și resursele de învățare la Campusul Europa Point, strâmtoarea iconică din Gibraltar, o locație unică pentru cercetarea biologică marină, oferă un laborator natural pentru studiile pe care le faceți. Strâmtoarea și zona înconjurătoare sunt recunoscute de mult timp pentru biodiversitatea lor marină.... [-]

Gibraltar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză