Filter
Masterat în Științe
Filipine Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Științe naturale în Filipine 2019

Programe de masterat oferă același titlu de gradul - Master. Studii postuniversitare, cum ar fi Master of Science sunt scurtate Master. Master of Science în programul de management sau de Master of Science de educație de management sunt programe de studii postuniversitare în management comun. Acest lucru înseamnă că studenții primesc o educație academică cu o profunzime de reflecție și de abstractizare. Masters, de obicei, pot fi clasificate ca Master of Science (MSc), sau popular Master of Arts (MA). Master of Science (MSc), de obicei, este dat de realizarea cu succes a programelor de studii postuniversitare, cu o știință sau punctul tehnic de convergență.

La un program academic de științe naturale pot fi explorate mai multe ramuri ale acestui domeniu în profunzime cu scopul de a observa și învăța despre natură. Câteva dintre aceste ramuri pot include astronomie, biologie, fizică, ecologie și chimie.

Filipine, oficial cunoscut sub numele de Republica Filipine, este un stat suveran în sud-estul Asiei, în vestul Oceanului Pacific. Limba engleză este una din limbile oficiale ale Filipine și este un subiect obligatoriu în toate școlile.

Programe de Masterat în Științe de Top în Științe naturale în Filipine 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Științe naturale, Filipine

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Silliman University

Gradul de acoperire a Examene de zboruri ... [+]

Gradul de acoperire a Examene de zboruri

Numărul total de subiecte = 6

Elemente de cercetare Introducere teoretică și practică a investigațiilor organizate; Metoda corecta de colectare a datelor pertinente și evaluări ale rezultatelor. Oceanografie biologice Sistemele biologice și procese în mare; structura ecosistemelor marine și fluxul biologic de energie și materie în diverși factori naturali și de om; accent deosebit pe sistemele ecologie, synecology, ecologie populație, și ecologie fiziologică. Oceanografie fizică Descrieri comparative și dinamica fizice ale oceanelor; teorii ale transmisii energetice și propunerilor rezultate, cum ar fi cure... [-]
Filipine Dumaguete
Noiembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză