close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele Programe de MSc în Științe alimentare Cu jumătate de normă în Orientul Mijlociu 2021

Master standuri pentru Master of Science. Este un învățământ diplomă de studii postuniversitare de master 's oferit de universități într-un număr mare de națiuni. Gradul este de obicei studiat în științe și, ocazional, în științele sociale. Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la cre… Citeste mai mult

Master standuri pentru Master of Science. Este un învățământ diplomă de studii postuniversitare de master 's oferit de universități într-un număr mare de națiuni. Gradul este de obicei studiat în științe și, ocazional, în științele sociale.

Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la crearea, dezvoltarea și întreținerea surselor de alimente. Indivizii care studiază știința alimentară pot alege să lucreze ca dezvoltatorii de produs alimentar, specialiști de control al calității, sau în calitate de reprezentanți de vânzări pentru întreprinderile din industria alimentară și a tehnologiei alimentare.

Orientul Mijlociu este locul de nastere al mai multor religii majore actuale și imperii influente din trecut milenii. Oamenii de știință și absolvenți a beneficia de ele însele cufundarea în aceste culturi și de a obține o înțelegere mai profundă a uneia din regiunile cele mai vibrante din lume.

Contactează Universitățile Cea Mai Bună Masterate în Științe în Științe alimentare Part time în Orientul Mijlociu 2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Emiratele Arabe Unite

Departamentul de Științe Alimentare propune un program de masterat în știința alimentelor, care va oferi studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de c ... +

Departamentul de Științe Alimentare propune un program de masterat în știința alimentelor, care va oferi studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și analiza alimentelor, prelucrarea și ingineria alimentelor, precum și alimentele inovatoare și funcționale. Programul de masterat în știința alimentară este conceput pentru a consolida și spori cunoștințele studenților despre principiile științifice și procesele utilizate pentru a produce alimente sigure și de înaltă calitate. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 ani
Engleză
Aug 2021
Campus
 
The Hebrew University of Jerusalem
Ierusalim, Israel

Absolvenții primesc un master în științe nutriționale. Studenții își pot scrie teza în domeniul biochimiei, științei alimentelor și nutriției. Studenții trebuie să completeze ... +

Absolvenții primesc un master în științe nutriționale. Studenții își pot scrie teza în domeniul biochimiei, științei alimentelor și nutriției. Studenții trebuie să completeze 24 de credite pentru pista de teză și 40 de credite pentru pista non-teză, dintre care cel puțin 10 și 18 credite (respectiv) sunt din lista închisă a cursurilor elective oferite de programul de predare. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Oct 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici