close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate Programe de MSc în Științe alimentare Part time 2021

Un Master of Science sau Master este o diplomă de studii postuniversitare de obicei în domeniile științelor și științe sociale. MSC poate fi desigur pe bază, bazată pe cercetare, sau un amestec din cele două. Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la crearea, dezvoltarea și întreținerea surselor… Citeste mai mult

Un Master of Science sau Master este o diplomă de studii postuniversitare de obicei în domeniile științelor și științe sociale. MSC poate fi desigur pe bază, bazată pe cercetare, sau un amestec din cele două.

Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la crearea, dezvoltarea și întreținerea surselor de alimente. Indivizii care studiază știința alimentară pot alege să lucreze ca dezvoltatorii de produs alimentar, specialiști de control al calității, sau în calitate de reprezentanți de vânzări pentru întreprinderile din industria alimentară și a tehnologiei alimentare.

Solicită Informații Programe de MSc în Științe alimentare Part time 2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
University of Turku
Turku, Finlanda

Programul de Master în Dezvoltare Alimentară vă oferă competență pentru a face față provocărilor în cercetare și dezvoltare în industria alimentară și în mediul academic. ... +

Programul de Master în Dezvoltare Alimentară vă oferă competență pentru a face față provocărilor în cercetare și dezvoltare în industria alimentară și în mediul academic. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Aug 2022
19 Ian 2022
Campus
 
EIT Food
Leuven, Belgia

Programul Master în sisteme alimentare dezvoltă talente de top pentru sectorul alimentar, prin instruirea liderilor viitorului. Organizat de instituții academice de vârf și pa ... +

Programul Master în sisteme alimentare dezvoltă talente de top pentru sectorul alimentar, prin instruirea liderilor viitorului. Organizat de instituții academice de vârf și parteneri industriali din toată rețeaua noastră de parteneri, acest program își propune să vă pregătească să conduceți o viitoare transformare a sistemului alimentar și să sporiți competitivitatea companiilor pentru care ați ales să lucrați. -
MSc
Normă întreagă
4 semestre
Engleză
Sept 2021
Campus
 
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
ținut șes, Statele Unite ale Americii

Departamentul de Științe Alimentare și Nutriție Umană al Universității din Illinois este mândru să ofere o diplomă online de masterat non-teză. Mulți dintre studenții din aces ... +

Departamentul de Științe Alimentare și Nutriție Umană al Universității din Illinois este mândru să ofere o diplomă online de masterat non-teză. Mulți dintre studenții din acest program sunt profesioniști care lucrează. Opțiunea de livrare online face programul accesibil studenților din diferite locații, care ar putea, de asemenea, să echilibreze un program de călătorie pentru cariera lor. -
MSc
Normă întreagă
Engleză
Sept 2021
Online
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
University of Helsinki
Helsinki, Finlanda

Ce mănâncă acum? Ce se ascunde în spatele bunului gust al mâncării? Materie prima? Tehnologii de procesare? Cum să îmbunătățești sănătatea, siguranța, ecologia și etica proces ... +

Ce mănâncă acum? Ce se ascunde în spatele bunului gust al mâncării? Materie prima? Tehnologii de procesare? Cum să îmbunătățești sănătatea, siguranța, ecologia și etica procesării alimentelor și a produselor alimentare? Dacă acest lucru este pentru dvs., aplicați programul de master în științele alimentelor de la University of Helsinki . -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză, Finlandeză, Suedez
Aug 2022
05 Ian 2022
Campus
 
ISARA Lyon
Lyon, Franţa +1 Mai mult

Acest program este predat în FRANȚĂ. Diploma la nivel de master recunoscută de statul francez, Programul de inginerie pregătește studenții să ocupe diverse funcții de conducer ... +

Acest program este predat în FRANȚĂ. Diploma la nivel de master recunoscută de statul francez, Programul de inginerie pregătește studenții să ocupe diverse funcții de conducere în organizații profesionale, instituții publice, companii și laboratoare din sectoarele agricole și alimentare. -
MSc
Normă întreagă
2 - 5 ani
Limba franceza
Sept 2021
Campus
 
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Statele Unite ale Americii

Master of Science în regulamentul de siguranță alimentară este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere a complexității juridice și de reglementare a producției ali ... +

Master of Science în regulamentul de siguranță alimentară este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere a complexității juridice și de reglementare a producției alimentare, de etichetare și de distribuție. Programul va oferi studenților cunoștințele necesare pentru companiile și organizațiile care cresc, procesează, distribuie sau vinde alimente și băuturi, respectând în același timp statutul federal și statutul de reglementare pentru producerea, distribuția și comercializarea produselor alimentare. -
MSc
Frecvență redusă
Engleză
Online
 
EM Normandie Business School
Rouen, Franţa

Deveniți un specialist în sector, înarmați pentru a face față provocărilor de dezvoltare ale industriei agroalimentare.

Deveniți un specialist în sector, înarmați pentru a face față provocărilor de dezvoltare ale industriei agroalimentare. -
MSc
Normă întreagă
15 luni
Limba franceza
Campus
 
Universidade Católica Portuguesa – Porto
Porto, Portugalia

Sectorul alimentar este esențial pentru a asigura calitatea și dezvoltarea societății. În ciuda dezvoltărilor recente ale sistemelor alimentare, în prezent se apropie mari pro ... +

Sectorul alimentar este esențial pentru a asigura calitatea și dezvoltarea societății. În ciuda dezvoltărilor recente ale sistemelor alimentare, în prezent se apropie mari provocări. Exemple de acestea sunt Agenda 2030, emisă de ONU cu 17 obiective de dezvoltare durabilă (ODD), deoarece dezvoltările și sustenabilitatea sunt în prezent pe o cale de coliziune și pandemia COVID-19. Până în 2050, lumea va avea nevoie de 60% mai multă hrană și, odată cu scăderea nivelurilor de productivitate, este puțin probabil ca acest obiectiv să fie atins, cel puțin dacă nu există nicio modificare a sistemului alimentar actual. În acest sens, este necesar să se creeze strategii de dezvoltare și inovare pentru creșterea durabilă a producției agricole și alimentare, îmbunătățirea lanțurilor de aprovizionare globale, scăderea pierderilor și deșeurilor alimentare, scăderea impactului asupra mediului, economisirea energiei și asigurarea alimentelor sigure și hrănitoare pentru toți. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză, Portugheză
11 Oct 2021
22 Sept 2021
Campus
 
Queen's University Belfast
Belfast, Regatul Unit

Masteratul în securitatea avansată a produselor alimentare este adaptat studenților care doresc sau lucrează în prezent în cadrul industriei agroalimentare și al sectoarelor c ... +

Masteratul în securitatea avansată a produselor alimentare este adaptat studenților care doresc sau lucrează în prezent în cadrul industriei agroalimentare și al sectoarelor conexe, oferind o calificare unică în domeniul siguranței și securității alimentare. -
MSc
Normă întreagă
Engleză
Campus
 
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
Lille, Franţa

ISA Lille oferă un program de masterat în științe și inginerie specializat în știința alimentelor, predat în limba engleză sau în limba franceză, acoperind subiecte în managem ... +

ISA Lille oferă un program de masterat în științe și inginerie specializat în știința alimentelor, predat în limba engleză sau în limba franceză, acoperind subiecte în managementul durabil al producției alimentare, calitatea, siguranța și mediul industrial. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Oct 2021
16 Iun 2021
Campus
 
Manchester Metropolitan University Online
Marea Britanie online, Regatul Unit

Universitatea Metropolitană din Manchester deschide calea în cercetarea științelor alimentare și a alimentației încă din 1880. Acest master unic de știință alimentară și inova ... +

Universitatea Metropolitană din Manchester deschide calea în cercetarea științelor alimentare și a alimentației încă din 1880. Acest master unic de știință alimentară și inovație combină bogata expertiză a Manchester Met cu tehnologia nouă pentru a vă oferi cunoștințele de specialitate în alimentație și nutriție de care aveți nevoie pentru a avea succes. -
MSc
Frecvență redusă
24 luni
Engleză
Online
 
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Germania

Mâncarea este fundamental diferită de alte bunuri: constă din (părți ale) organismelor care erau vii sau încă sunt. Pe lângă complexitatea mai mare a compoziției sale și varia ... +

Mâncarea este fundamental diferită de alte bunuri: constă din (părți ale) organismelor care erau vii sau încă sunt. Pe lângă complexitatea mai mare a compoziției sale și variația materialelor sale de pornire, acest lucru are ca rezultat un risc mai mare de variabilitate în timpul producției, transportului și depozitării. Cum putem furniza cât mai mulți oameni posibil în cele mai durabile moduri cu alimente sănătoase de înaltă calitate? Veți aborda această întrebare și întrebări similare în programul de masterat „Calitatea și siguranța alimentelor”. -
MSc
Normă întreagă
4 semestre
Engleză
Nov 2021
Campus
 
Cranfield University
Cranfield, Regatul Unit

Siguranța alimentară este una dintre preocupările majore ale timpului nostru. Producerea de alimente adecvate și nutritive pentru toată lumea, folosind resursele disponibile î ... +

Siguranța alimentară este una dintre preocupările majore ale timpului nostru. Producerea de alimente adecvate și nutritive pentru toată lumea, folosind resursele disponibile într-o manieră sensibilă și durabilă, este o prioritate cheie la nivel mondial, în special luând în considerare efectele preconizate ale schimbărilor climatice asupra producției alimentare. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Oct 2021
30 Sept 2021
Campus
 
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Emiratele Arabe Unite

Departamentul de Științe Alimentare propune un program de masterat în știința alimentelor, care va oferi studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de c ... +

Departamentul de Științe Alimentare propune un program de masterat în știința alimentelor, care va oferi studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și analiza alimentelor, prelucrarea și ingineria alimentelor, precum și alimentele inovatoare și funcționale. Programul de masterat în știința alimentară este conceput pentru a consolida și spori cunoștințele studenților despre principiile științifice și procesele utilizate pentru a produce alimente sigure și de înaltă calitate. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 ani
Engleză
Aug 2021
Campus
 
Manchester Metropolitan University
Manchester, Regatul Unit

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare infl ... +

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare influențează modul în care alimentele gustă și se simt și cum au un impact asupra nutriției și sănătății. Veți explora evaluarea senzorială, legislația alimentară și modul în care tendințele globale în comerț, reglementare și politici influențează durabilitatea și impactul mai larg al lanțului alimentar. De asemenea, veți lua în considerare subiecte precum producția modernă și tehnologiile analitice, alimentele funcționale și legislația privind etichetarea și cum să vă asigurați că alimentele sunt hrănitoare și sigure de consumat. Abilitățile tehnice sunt vitale pentru industria alimentară și reprezintă o parte importantă a acestui curs. În laboratoarele noastre dedicate tehnologiei alimentare și biochimie, veți avea sesiuni practice în domeniile producției de alimente, evaluând proprietățile senzoriale ale alimentelor, calitatea microbiologică și analiza chimică și fizică a alimentelor. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Sept 2021
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici