close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de MSc în Științe alimentare Part time în Statele Unite ale Leuven Belgia 2021

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă o diplomă academică recunoscută pe plan internațional care indică un nivel ridicat de competențe și cunoștințe legate de un anumit subiect sau domeniu. Majoritatea programelor de MSc durează aproximativ patru ani, iar absolvenții pot apoi să se alăture forței de muncă sau să studieze în continuare. Științele alimentației oferă cu… Citeste mai mult

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă o diplomă academică recunoscută pe plan internațional care indică un nivel ridicat de competențe și cunoștințe legate de un anumit subiect sau domeniu. Majoritatea programelor de MSc durează aproximativ patru ani, iar absolvenții pot apoi să se alăture forței de muncă sau să studieze în continuare.

Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la crearea, dezvoltarea și întreținerea surselor de alimente. Indivizii care studiază știința alimentară pot alege să lucreze ca dezvoltatorii de produs alimentar, specialiști de control al calității, sau în calitate de reprezentanți de vânzări pentru întreprinderile din industria alimentară și a tehnologiei alimentare.

Cu studii superioare fiind superior cel mai nivel în sistemul de învățământ din Belgia, guvernul a pus accent mai mult pentru a se asigura că viața a elevilor se face cât mai simplu posibil prin împrumut și programe de granturi. Ele oferă sponsori pentru studenții internaționali care provin din medii sărace și vulnerabile care doresc să studieze în această țară.

Mai multe oportunități studiază sunt disponibile în acest oraș. Una dintre cele mai vechi universități din regiune, Universitatea Catolică, precum și Institutul Superior de Filosofie găsit în Leuven.

Solicită Informații Programe de MSc în Științe alimentare Part time în Statele Unite ale Leuven în Belgia 2021

Citește mai puţin
Domenii de studiu conexe
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
EIT Food
Leuven, Belgia

Programul Master în sisteme alimentare dezvoltă talente de top pentru sectorul alimentar, prin instruirea liderilor viitorului. Organizat de instituții academice de vârf și pa ... +

Programul Master în sisteme alimentare dezvoltă talente de top pentru sectorul alimentar, prin instruirea liderilor viitorului. Organizat de instituții academice de vârf și parteneri industriali din toată rețeaua noastră de parteneri, acest program își propune să vă pregătească să conduceți o viitoare transformare a sistemului alimentar și să sporiți competitivitatea companiilor pentru care ați ales să lucrați. -
MSc
Normă întreagă
4 semestre
Engleză
Sept 2021
Campus
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgia

Programul Interuniversitar în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) se axează pe două dimensiuni tehnologice de importanță primară și esențială în procesarea și conservarea alimente ... +

Programul Interuniversitar în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) se axează pe două dimensiuni tehnologice de importanță primară și esențială în procesarea și conservarea alimentelor; transformarea (prelucrarea) materiilor prime în produse adaptate consumului uman; rolul operațiunilor post-recoltare și al conservării alimentelor în furnizarea de alimente sigure și nutritive către consumatorul final. Aceste două preocupări sunt direct traduse în punctele de interes ale programului IUPFOOD. Programul InterUniversity în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) este organizat în comun de KU Leuven și Universitatea Ghent (UGent). Programul se bazează pe expertiza combinată a KU Leuven și UGent în domeniul cercetării și educației în domeniul tehnologiei alimentare. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 ani
Engleză
Sept 2021
Campus
 
KU Leuven
Leuven, Belgia

Pentru a-și îndeplini destinul nutrițional, produsele alimentare trebuie să fie produse în siguranță și livrate consumatorului final. Aceasta necesită tehnologii de procesare ... +

Pentru a-și îndeplini destinul nutrițional, produsele alimentare trebuie să fie produse în siguranță și livrate consumatorului final. Aceasta necesită tehnologii de procesare pentru a converti materiile prime în intermediari, ingrediente și alimente, împreună cu tehnologiile de conservare pentru a le asigura stabilitatea și durata de valabilitate. Astăzi, producția durabilă de alimente sigure și nutritive de înaltă calitate este o provocare-cheie. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
KU Leuven
Leuven, Belgia

Acest master european de doi ani (BiFTec-FOOD4S) („forța alimentară”) promovează o abordare transversală și multidisciplinară a unei game largi de subiecte legate de pilonii 4 ... +

Acest master european de doi ani (BiFTec-FOOD4S) („forța alimentară”) promovează o abordare transversală și multidisciplinară a unei game largi de subiecte legate de pilonii 4S: Știință (Știința alimentară și tehnologia inginerească), Sustenabilitatea (Produs alimentar durabil) & Proiectarea proceselor alimentare), Siguranță (Siguranța și calitatea alimentelor) și Simulare (Știință și tehnologie computerizată a alimentelor). -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici