MASTERSTUDIES

Găsește 2 Programe de MSc în Învățământ superior

O diplomă de master permite elevilor să continue cunoștințele lor după câștigul salarial o diplomă de licență. Un Master în Învățământul Superior îi ajută pe elevi să analizeze educație de la un alt punct de vedere.

Persoanele interesate de educație ar putea fi mirat, ceea ce este un Master în învățământul superior? Acest program învață elevii cum să analizeze metoda de învățământ din punct de vedere sisteme. Elevii studiază procesele, contexte, și rezultatele de învățământ, în scopul de a îmbunătăți educația. O parte din Curriculum-ul va consta din metodologii, statistici, și teorii educaționale. Teza de master este, de asemenea, un accent în timpul programului. De multe ori Teza se va concentra pe teorie sau de politică educațională. Un Master poate fi axat pe educație, în general, sau pe teme specifice. Acestea pot include management și leadership, studii medii, învățarea în rândul adulților, sau dezvoltarea copilului.Cei care aplica pentru un Master în învățământul superior ar trebui să fie profesioniști și studenți, inclusiv lectori și tutori, cercetători și administratori, care sunt interesați în toate domeniile și nivelurile de învățământ superior.

Concentrându-se pe aspectele legate de eficacitate, eficiență și calitate, o diplomă de master ajută la îmbunătățirea experienței de educație pentru toți cei implicați. Un Master, de asemenea, îi ajută pe elevi să își dezvolte aptitudinile de conducere și strategii de predare de design care lucreaza intr-o varietate de contexte educaționale.

Există multe școli care oferă diplome de master în educație, atât în jurul valorii de țară și pe plan internațional. Datorită varietății, taxele legate de un grad va depinde de universitate în sine. Cel mai bine este să contactați direct școlilor pentru a obține o idee mai bună a costurilor.

Având un Master în învățământul superior poate deschide multe uși de carieră.Deținătorii de ieri vor fi pregătite pentru a dezvolta programe de învățare și programele de învățământ, în calitate de membri ai unei facultati de profil academic sau personal. Un grad poate deschide, de asemenea, calea pentru munca în calitate de administratori, manageri, cercetători, sau factorii de decizie politica.

Dacă luați cursuri la distanță este metoda ideala de a câștiga un grad, există multe școli la nivel internațional, care oferă cursuri on-line. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

2 Rezultate din Învățământ superior Filter

Master of Science in Science Education

Morgan State University
MSc
Aug 2020
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

The degree of Master of Science in Science Education aims to fill the need to provide advanced preparation for certified science teachers. Changes in societal demands brought ...

Citeste mai mult

Master în științe academice

Kansas State University Global Campus
MSc
<
La zi
<
Part time
Engleză
Online

Programele universitare de la Universitatea Kansas State University sunt concepute pentru a practica consilierii academicieni, administratorii, profesorii și viitorii consilie ...

Citeste mai mult