MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Învățământ superior în Statele Unite ale Americii 2020

Master of Science (MSc): Aceste programe sunt studii postuniversitare pentru persoanele care au terminat recent studiile universitare de licență și doresc să își îmbunătățească cunoștințele lor la un nivel profund și mai științifice.

Învățământul superior este un program de învățare urmărit după îndeplinirea cerințelor didactice obligatorii. Acesta poate fi strict academic pentru a se pregăti pentru studii postuniversitare sau profesional, pentru a se pregăti pentru o carieră viitoare. Un program de studiu poate fi fie cu normă întreagă sau parțială.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Programe de Masterat în Științe de Top în Învățământ superior în Statele Unite ale Americii 2020

2 Rezultate din Învățământ superior, Statele Unite ale Americii Filter

Master of Science in Science Education

Morgan State University
MSc
Aug 2020
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

The degree of Master of Science in Science Education aims to fill the need to provide advanced preparation for certified science teachers. Changes in societal demands brought ...

Citeste mai mult

Master în științe academice

Kansas State University Global Campus
MSc
<
La zi
<
Part time
Engleză
Online

Programele universitare de la Universitatea Kansas State University sunt concepute pentru a practica consilierii academicieni, administratorii, profesorii și viitorii consilie ...

Citeste mai mult