Filter
Masterat în Științe
Statele Unite ale Americii Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Învățământ superior în Statele Unite ale Americii 2019/2020

Master of Science (MSc): Aceste programe sunt studii postuniversitare pentru persoanele care au terminat recent studiile universitare de licență și doresc să își îmbunătățească cunoștințele lor la un nivel profund și mai științifice.

Învățământul superior este un program de învățare urmărit după îndeplinirea cerințelor didactice obligatorii. Acesta poate fi strict academic pentru a se pregăti pentru studii postuniversitare sau profesional, pentru a se pregăti pentru o carieră viitoare. Un program de studiu poate fi fie cu normă întreagă sau parțială.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Programe de Masterat în Științe de Top în Învățământ superior în Statele Unite ale Americii 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

3 Rezultate din Învățământ superior, Statele Unite ale Americii

Grand Canyon University

Prezentare generală ... [+]

Prezentare generală

[-]
Statele Unite ale Americii fenix Albuquerque orașul Soarelui Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
Part time
8 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Într-o cohorta de seara, vei progresa prin programul tau cu aceiasi colegi de cariera, oferind o oportunitate de a retea si de a dezvolta relatii care merg dincolo de ... [+]

Într-o cohorta de seara, vei progresa prin programul tau cu aceiasi colegi de cariera, oferind o oportunitate de a retea si de a dezvolta relatii care merg dincolo de sala de clasa. Clasele încep frecvent în diverse locații, inclusiv campusul nostru principal.

[-]
Statele Unite ale Americii fenix Albuquerque orașul Soarelui Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
8 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Kansas State University Global Campus

Programele universitare de la Universitatea Kansas State University sunt concepute pentru a practica consilierii academicieni, administratorii, profesorii și viitorii con ... [+]

Prezentare generală

Gradul universitar de masterat este conceput pentru practicanți și viitori consilieri, administratori și cadre didactice care doresc să își sporească cunoștințele și capacitatea de a lucra eficient cu studenții în planificarea lor academică și de carieră.

Programul de master oferă un set coerent structurat de cursuri pentru educația profesională. Programul subliniază necesitatea de a recunoaște contribuțiile diversității, teoriei, practicii și cercetării la consilierea profesională. În mod specific, misiunea programului este de a pregăti consilierii pentru a contribui la dezvoltarea și învățarea studenților prin utilizarea unei teorii cuprinzătoare și orientate spre cercetare.... [-]

Statele Unite ale Americii SUA Online
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză