MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de MSc în Învățământ superior în America de Nord 2019/2020

Un Master în Științe, sau MSc, este un titlu academic oferit celora care au finalizat în mod eficient aproximativ patru ani de studiu intensiv pe un anumit subiect. Multe programe de MSc oferă un curriculum combinat bazat pe cursuri în sala de clasă si pe cercetare.

Există o multitudine de programe de învățământ superior de a alege în funcție de interesele și obiectivele. Costurile de învățământ superior vor varia în funcție de instituția de învățare alese și programul planificat de studiu.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Găsește Programe de MSc în Învățământ superior în America de Nord 2019/2020

3 Rezultate din Învățământ superior, America de Nord Filter

Maestru al științei în chimie, cu accent pe educație

Grand Canyon University
Campus Online Part time 8 săptămâni Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii fenix Albuquerque orașul Soarelui Scottsdale + 4 mai mult

Master of Science in Biology with an Emphasis in Education

Grand Canyon University
Campus Online 8 săptămâni Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii fenix Albuquerque orașul Soarelui Scottsdale + 3 mai mult

Master în științe academice

Kansas State University Global Campus
Online La zi Part time Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii SUA Online

Programele universitare de la Universitatea Kansas State University sunt concepute pentru a practica consilierii academicieni, administratorii, profesorii și viitorii consilieri profesioniști care încearcă să-și sporească cunoștințele și capacitatea de a lucra eficient cu studenții în planificarea lor academică și de carieră.