Filter
Masterat în Științe
America de Nord Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Învățământ superior în America de Nord 2019/2020

Un Master în Științe, sau MSc, este un titlu academic oferit celora care au finalizat în mod eficient aproximativ patru ani de studiu intensiv pe un anumit subiect. Multe programe de MSc oferă un curriculum combinat bazat pe cursuri în sala de clasă si pe cercetare.

Există o multitudine de programe de învățământ superior de a alege în funcție de interesele și obiectivele. Costurile de învățământ superior vor varia în funcție de instituția de învățare alese și programul planificat de studiu.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Găsește Programe de MSc în Învățământ superior în America de Nord 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Învățământ superior, America de Nord

Grand Canyon University

Prezentare generală ... [+]

Prezentare generală

[-]
Statele Unite ale Americii fenix Albuquerque orașul Soarelui Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
Part time
8 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Într-o cohorta de seara, vei progresa prin programul tau cu aceiasi colegi de cariera, oferind o oportunitate de a retea si de a dezvolta relatii care merg dincolo de ... [+]

Într-o cohorta de seara, vei progresa prin programul tau cu aceiasi colegi de cariera, oferind o oportunitate de a retea si de a dezvolta relatii care merg dincolo de sala de clasa. Clasele încep frecvent în diverse locații, inclusiv campusul nostru principal.

[-]
Statele Unite ale Americii fenix Albuquerque orașul Soarelui Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
8 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Kansas State University Global Campus

Programele universitare de la Universitatea Kansas State University sunt concepute pentru a practica consilierii academicieni, administratorii, profesorii și viitorii con ... [+]

Prezentare generală

Gradul universitar de masterat este conceput pentru practicanți și viitori consilieri, administratori și cadre didactice care doresc să își sporească cunoștințele și capacitatea de a lucra eficient cu studenții în planificarea lor academică și de carieră.

Programul de master oferă un set coerent structurat de cursuri pentru educația profesională. Programul subliniază necesitatea de a recunoaște contribuțiile diversității, teoriei, practicii și cercetării la consilierea profesională. În mod specific, misiunea programului este de a pregăti consilierii pentru a contribui la dezvoltarea și învățarea studenților prin utilizarea unei teorii cuprinzătoare și orientate spre cercetare.... [-]

Statele Unite ale Americii SUA Online
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză