Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește 3 Programe de MSc în Învățământ superior

O diplomă de master permite elevilor să continue cunoștințele lor după câștigul salarial o diplomă de licență. Un Master în Învățământul Superior îi ajută pe elevi să analizeze educație de la un alt punct de vedere.

Persoanele interesate de educație ar putea fi mirat, ceea ce este un Master în învățământul superior? Acest program învață elevii cum să analizeze metoda de învățământ din punct de vedere sisteme. Elevii studiază procesele, contexte, și rezultatele de învățământ, în scopul de a îmbunătăți educația. O parte din Curriculum-ul va consta din metodologii, statistici, și teorii educaționale. Teza de master este, de asemenea, un accent în timpul programului. De multe ori Teza se va concentra pe teorie sau de politică educațională. Un Master poate fi axat pe educație, în general, sau pe teme specifice. Acestea pot include management și leadership, studii medii, învățarea în rândul adulților, sau dezvoltarea copilului.Cei care aplica pentru un Master în învățământul superior ar trebui să fie profesioniști și studenți, inclusiv lectori și tutori, cercetători și administratori, care sunt interesați în toate domeniile și nivelurile de învățământ superior.

Concentrându-se pe aspectele legate de eficacitate, eficiență și calitate, o diplomă de master ajută la îmbunătățirea experienței de educație pentru toți cei implicați. Un Master, de asemenea, îi ajută pe elevi să își dezvolte aptitudinile de conducere și strategii de predare de design care lucreaza intr-o varietate de contexte educaționale.

Există multe școli care oferă diplome de master în educație, atât în jurul valorii de țară și pe plan internațional. Datorită varietății, taxele legate de un grad va depinde de universitate în sine. Cel mai bine este să contactați direct școlilor pentru a obține o idee mai bună a costurilor.

Având un Master în învățământul superior poate deschide multe uși de carieră.Deținătorii de ieri vor fi pregătite pentru a dezvolta programe de învățare și programele de învățământ, în calitate de membri ai unei facultati de profil academic sau personal. Un grad poate deschide, de asemenea, calea pentru munca în calitate de administratori, manageri, cercetători, sau factorii de decizie politica.

Dacă luați cursuri la distanță este metoda ideala de a câștiga un grad, există multe școli la nivel internațional, care oferă cursuri on-line. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Învățământ superior

Grand Canyon University

Prezentare generală ... [+]

Prezentare generală

[-]
Statele Unite ale Americii fenix Albuquerque orașul Soarelui Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
Part time
8 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Într-o cohorta de seara, vei progresa prin programul tau cu aceiasi colegi de cariera, oferind o oportunitate de a retea si de a dezvolta relatii care merg dincolo de ... [+]

Într-o cohorta de seara, vei progresa prin programul tau cu aceiasi colegi de cariera, oferind o oportunitate de a retea si de a dezvolta relatii care merg dincolo de sala de clasa. Clasele încep frecvent în diverse locații, inclusiv campusul nostru principal.

[-]
Statele Unite ale Americii fenix Albuquerque orașul Soarelui Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
8 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Kansas State University Global Campus

Programele universitare de la Universitatea Kansas State University sunt concepute pentru a practica consilierii academicieni, administratorii, profesorii și viitorii con ... [+]

Prezentare generală

Gradul universitar de masterat este conceput pentru practicanți și viitori consilieri, administratori și cadre didactice care doresc să își sporească cunoștințele și capacitatea de a lucra eficient cu studenții în planificarea lor academică și de carieră.

Programul de master oferă un set coerent structurat de cursuri pentru educația profesională. Programul subliniază necesitatea de a recunoaște contribuțiile diversității, teoriei, practicii și cercetării la consilierea profesională. În mod specific, misiunea programului este de a pregăti consilierii pentru a contribui la dezvoltarea și învățarea studenților prin utilizarea unei teorii cuprinzătoare și orientate spre cercetare.... [-]

Statele Unite ale Americii SUA Online
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză