MASTERSTUDIES

Vezi toate cele 2 Programe de MSc în Învățământ secundar

Master of Science sau MSc este adesea câștigat după doi ani de studiu aprofundat într-un domeniu legat de obicei de știință sau tehnologie. În general, este luată după ce un student absolvent a absolvit deja un grad BS.

Ce este un MSc în învățământul secundar? Elevii caută frecvent acest grad atunci când doresc să studieze instruirea adolescenților. Curriculum-ul poate sublinia importanța rolurilor de conducere într-un cadru școlar și dezvoltarea cognitivă a studenților adolescenți. Cu un amestec de cursuri de seminar și cursuri, un stres poate fi, de asemenea, pus pe o varietate de subiecte. Având în vedere că acest grad este destinat studenților interesați de o carieră ca profesor de liceu, studenții ar putea fi nevoiți să învețe cum să navigheze tehnologia modernă a clasei. Unele programe curriculare evidențiază, de obicei, diversitatea în clasă.

Absolvenții acestui grad tind să fie excepționali atunci când vine vorba de managementul timpului, comunicarea interpersonală și conducerea. Aceste abilități pot ajuta elevii să conducă o școală în viitor, precum și viața lor de zi cu zi și o varietate de cariere.

Când alegeți o școală, banii contează. Costul unui MSc în învățământul secundar nu are un preț stabilit. Este foarte dependent de școală însăși. Alți factori care pot afecta costul acestui grad includ lungimea programului și țara de studiu.

Majoritatea studenților care decid să obțină o diplomă de învățământ secundar sunt interesați de o carieră didactică. Acest grad poate conduce la un certificat de predare pentru profesorii de liceu sau de liceu. Elevii care cunosc o varietate de discipline se pot califica pentru a preda o serie de subiecte. Pentru alții, aceștia se pot concentra pe o arie de expertiză și pot pune accentul pe domeniul lor de studiu în cariera lor. Elevii vor merge adesea în cariera lor cu hands-on de formare și o mulțime de analiză critică a teoriei de predare pentru a îmbunătăți poziția lor pozitive mai favorabile profesor.

Câștigarea unei diplome în învățământul secundar nu ar putea fi mai ușoară. Atât în ​​țară cât și în străinătate, puteți găsi școli care să răspundă la acest nivel. În plus, puteți căuta cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Învățământ secundar Filter

Master of Science în învățământul secundar al studenților care sunt surzi sau greu de auz

Rochester Institute of Technology (RIT)
MSc
24 Aug 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Gradul MS în învățământul secundar al studenților care sunt surzi sau cu greu de auzit pregătește studenții pentru a satisface nevoia națională pentru profesorii de studenți s ...

Citeste mai mult

Master of Science în educație (învățământ secundar)

Saint Joseph's University Online
MSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Online

MS online în educație - învățământ secundar este o modalitate convenabilă și eficientă de a obține abilitățile și acreditările de care aveți nevoie pentru a educa clasele 7-12 ...

Citeste mai mult