Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele 2 Programe de MSc în Învățământ secundar

Master of Science sau MSc este adesea câștigat după doi ani de studiu aprofundat într-un domeniu legat de obicei de știință sau tehnologie. În general, este luată după ce un student absolvent a absolvit deja un grad BS.

Ce este un MSc în învățământul secundar? Elevii caută frecvent acest grad atunci când doresc să studieze instruirea adolescenților. Curriculum-ul poate sublinia importanța rolurilor de conducere într-un cadru școlar și dezvoltarea cognitivă a studenților adolescenți. Cu un amestec de cursuri de seminar și cursuri, un stres poate fi, de asemenea, pus pe o varietate de subiecte. Având în vedere că acest grad este destinat studenților interesați de o carieră ca profesor de liceu, studenții ar putea fi nevoiți să învețe cum să navigheze tehnologia modernă a clasei. Unele programe curriculare evidențiază, de obicei, diversitatea în clasă.

Absolvenții acestui grad tind să fie excepționali atunci când vine vorba de managementul timpului, comunicarea interpersonală și conducerea. Aceste abilități pot ajuta elevii să conducă o școală în viitor, precum și viața lor de zi cu zi și o varietate de cariere.

Când alegeți o școală, banii contează. Costul unui MSc în învățământul secundar nu are un preț stabilit. Este foarte dependent de școală însăși. Alți factori care pot afecta costul acestui grad includ lungimea programului și țara de studiu.

Majoritatea studenților care decid să obțină o diplomă de învățământ secundar sunt interesați de o carieră didactică. Acest grad poate conduce la un certificat de predare pentru profesorii de liceu sau de liceu. Elevii care cunosc o varietate de discipline se pot califica pentru a preda o serie de subiecte. Pentru alții, aceștia se pot concentra pe o arie de expertiză și pot pune accentul pe domeniul lor de studiu în cariera lor. Elevii vor merge adesea în cariera lor cu hands-on de formare și o mulțime de analiză critică a teoriei de predare pentru a îmbunătăți poziția lor pozitive mai favorabile profesor.

Câștigarea unei diplome în învățământul secundar nu ar putea fi mai ușoară. Atât în ​​țară cât și în străinătate, puteți găsi școli care să răspundă la acest nivel. În plus, puteți căuta cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Învățământ secundar

Saint Joseph's University Online

MS online în educație - învățământ secundar este o modalitate convenabilă și eficientă de a obține abilitățile și acreditările de care aveți nevoie pentru a educa clasele ... [+]

Stați alături de un maestru online în învățământul secundar de la Universitatea Saint Joseph. Veți câștiga competențele credentiale pentru a conduce educația la nivelurile de nivel mediu și liceu. MS online în educație - învățământ secundar de la SJU este o modalitate eficientă și rentabilă de a obține abilitățile necesare pentru a-ți atinge obiectivul de carieră în educarea clasei 7-12.

Pe tot cuprinsul țării, bugetele strânse de stat și locale fac ca piața de predare a locurilor de muncă să devină mai competitivă decât oricând. Acest program este perfect pentru profesorii care doresc să exceleze în poziția lor actuală sau care aspiră să se mute în roluri mai mari de plată. Dacă predarea este o chemare pentru tine, programul nostru vă va oferi instrumentele și acreditările necesare pentru a începe cariera de predare.... [-]

Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Gradul MS în învățământul secundar al studenților care sunt surzi sau cu greu de auzit pregătește studenții pentru a satisface nevoia națională pentru profesorii de stude ... [+]

Prezentare generală

Gradul MS în învățământul secundar al studenților care sunt surzi sau cu greu de auzit pregătește studenții pentru a satisface nevoia națională pentru profesorii de studenți secundari care sunt surzi sau cu greu de auzit. Programul pregătește profesorii ca practicieni eficienți și etici și, de asemenea, ca oameni de știință și lideri în profesie.

Membrii facultății sunt lideri internaționali în domeniul cercetării și sunt foarte calificați în educația persoanelor surde. Un sistem bine conceput de consiliere a facultăților este o caracteristică proeminentă a programului. Facilitățile de campus, tehnologia de vârf și un sistem bine stabilit de servicii educaționale de acces combină acest lucru cu un program vital atât pentru studenții surzi, cât și pentru studenții care au nevoie de carieră ca educatori profesioniști ai studenților surzi.... [-]

Statele Unite ale Americii Rochester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză