MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate 2 Programe de MSc în Învățământ general

În general, un Master sau Master of Science este gradul care urmează un Bachelor of Science. Este nevoie de aproximativ doi ani pentru a termina și va merge în profunzime în domenii care sunt legate de științe.

Ce este un MSc în învățământul general? Deseori concepute pentru studenții care doresc o înțelegere a educației și politicile care merg cu ea, cursurile se adresează, în general, politicii referitoare la educație. În plus, pot exista electives care să permită specializarea în domeniul preferat al elevului. Se poate concentra pe studiile curriculare, politica și managementul, filosofia cu copiii și multe alte domenii din domeniul educației. Acesta este de obicei căutat de cei care doresc să își consolideze cariera sau să înțeleagă mai bine profesia lor.

Elevii pot dobândi abilități critice de gândire și înțelegere, care ar putea să-i ajute să analizeze politica. În plus, aceștia pot dezvolta abilități excepționale de comunicare interpersonală, care le vor permite să se angajeze cu alte persoane atât din punct de vedere social, cât și profesional.

Când luați în considerare școlile, este posibil să observați că prețul variază. Acest lucru depinde în mare măsură de instituția însăși, precum și de programul și țara în care este oferită. Este important să facem mai întâi cercetarea în domeniul școlarizării și al ajutorului financiar.

Absolvenții cu un masterat în învățământul general se pot găsi potriviți pentru carieră ca directori, superintendenți, consilieri de orientare și multe altele. Acești absolvenți trebuie să aibă cunoștințele necesare pentru a lucra într-un cadru educațional. Rețineți că acest lucru nu este un grad de predare; totuși, poate fi pentru cei care doresc să intre în disciplina mai largă a predării și administrării. Acestea pot fi locuri de muncă foarte solicitante, cu salarii și salarii competitive.

Există o mulțime de instituții și locații din întreaga lume pentru a alege din când vine vorba de a câștiga acest tip de grad. În plus, clasele online sunt, de asemenea, o opțiune pentru majoritatea studenților. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Învățământ general Filter

Studii de învățământ Master

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus La zi 12 luni Contactează şcoala Regatul Unit Glasgow

Master în Studii de Educație este potrivit pentru oricine caută să urmeze studiu full-time în acest domeniu. Suntem deschisi la cereri din partea studenților internaționali.

Master în Științele Educației

Utrecht University
Campus La zi Part time 1 an Septembrie 2020 Ţările de Jos Utrecht Middelburg + 2 mai mult

În acest program de Master, veți învăța să dezvoltați, să evaluați și să îmbunătățiți procesele de învățare și mediile de învățare dintr-o varietate de perspective teoretice.