Filter
Masterat în Științe
Ţările de Jos Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Învățământ general în Olanda 2019/2020

Un Master of Science sau Master este o diplomă de studii postuniversitare de obicei în domeniile științelor și științe sociale. MSC poate fi desigur pe bază, bazată pe cercetare, sau un amestec din cele două.

Elevii din învățământul general pot învăța abilități de bază și pot dobândi instrumentele necesare pentru a intra în forța de muncă sau pentru a-și continua educația. Acest program poate oferi o diplomă de licență pentru studenții care o studiază până la finalizarea.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Programe de Masterat în Științe de Top în Învățământ general în Olanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Învățământ general, Ţările de Jos

Utrecht University

În acest program de Master, veți învăța să dezvoltați, să evaluați și să îmbunătățiți procesele de învățare și mediile de învățare dintr-o varietate de perspective teoret ... [+]

Despre

O educație și o formare mai bună pentru toți au o importanță maximă atunci când vine vorba de dezvoltarea societății noastre. În acest program de Master, veți învăța să dezvoltați, să evaluați și să îmbunătățiți procesele de învățare și mediile de învățare dintr-o varietate de perspective teoretice. Veți face acest lucru prin metode și abordări de ultimă generație în mai multe contexte diferite; de la o clasă la sectoare non-profit și comerciale și cu accent pe oameni în toate fazele vieții. Aceasta înseamnă că persoana care efectuează învățarea poate fi un elev, student sau angajat, dar și un lector, educator sau antrenor, în funcție de context. În timpul programului de studiu, veți învăța să optimizați mediile de învățare astfel încât să răspundă nevoilor elevilor înșiși și ale societății în ansamblu.... [-]

Ţările de Jos Utrecht Middelburg
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză