MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de MSc în Învățământ general Europa 2019/2020

Master of Science (MSc): Aceste programe sunt studii postuniversitare pentru persoanele care au terminat recent studiile universitare de licență și doresc să își îmbunătățească cunoștințele lor la un nivel profund și mai științifice.

Un program de educație generală poate fi un bun avantaj pentru o educație colegiu. Elevii pot învăța cunoștințe generale bazate pe valoare și bazate pe viață, pentru a deveni cetățeni informați și bine rotunjiți în comunitățile democratice.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Caută Programe de MSc în Învățământ general Europa 2019/2020

2 Rezultate din Învățământ general, Europa Filter

Studii de învățământ Master

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus La zi 12 luni Contactează şcoala Regatul Unit Glasgow

Master în Studii de Educație este potrivit pentru oricine caută să urmeze studiu full-time în acest domeniu. Suntem deschisi la cereri din partea studenților internaționali.

Master în Științele Educației

Utrecht University
Campus La zi Part time 1 an Septembrie 2020 Ţările de Jos Utrecht Middelburg + 2 mai mult

În acest program de Master, veți învăța să dezvoltați, să evaluați și să îmbunătățiți procesele de învățare și mediile de învățare dintr-o varietate de perspective teoretice.