Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate 2 Programe de MSc în Învățământ general

În general, un Master sau Master of Science este gradul care urmează un Bachelor of Science. Este nevoie de aproximativ doi ani pentru a termina și va merge în profunzime în domenii care sunt legate de științe.

Ce este un MSc în învățământul general? Deseori concepute pentru studenții care doresc o înțelegere a educației și politicile care merg cu ea, cursurile se adresează, în general, politicii referitoare la educație. În plus, pot exista electives care să permită specializarea în domeniul preferat al elevului. Se poate concentra pe studiile curriculare, politica și managementul, filosofia cu copiii și multe alte domenii din domeniul educației. Acesta este de obicei căutat de cei care doresc să își consolideze cariera sau să înțeleagă mai bine profesia lor.

Elevii pot dobândi abilități critice de gândire și înțelegere, care ar putea să-i ajute să analizeze politica. În plus, aceștia pot dezvolta abilități excepționale de comunicare interpersonală, care le vor permite să se angajeze cu alte persoane atât din punct de vedere social, cât și profesional.

Când luați în considerare școlile, este posibil să observați că prețul variază. Acest lucru depinde în mare măsură de instituția însăși, precum și de programul și țara în care este oferită. Este important să facem mai întâi cercetarea în domeniul școlarizării și al ajutorului financiar.

Absolvenții cu un masterat în învățământul general se pot găsi potriviți pentru carieră ca directori, superintendenți, consilieri de orientare și multe altele. Acești absolvenți trebuie să aibă cunoștințele necesare pentru a lucra într-un cadru educațional. Rețineți că acest lucru nu este un grad de predare; totuși, poate fi pentru cei care doresc să intre în disciplina mai largă a predării și administrării. Acestea pot fi locuri de muncă foarte solicitante, cu salarii și salarii competitive.

Există o mulțime de instituții și locații din întreaga lume pentru a alege din când vine vorba de a câștiga acest tip de grad. În plus, clasele online sunt, de asemenea, o opțiune pentru majoritatea studenților. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Învățământ general

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

Master în Studii de Educație este potrivit pentru oricine caută să urmeze studiu full-time în acest domeniu. Suntem deschisi la cereri din partea studenților internaționa ... [+]

De ce acest curs?

Master în Studii de Educație este potrivit pentru oricine caută să urmeze studiu full-time în acest domeniu. Suntem deschisi la cereri din partea studenților internaționali.

Studii pentru Educație Master oferă o bază în înțelegerea politicii de educație și vă permite să adaptați studiile dintr-o serie de cursuri de specialitate elective. Acest curs este ideal pentru cei care doresc să finalizeze studiile într-un an.

Studii pentru Educație Master oferă o înțelegere critică a educației. Nu este o calificare de predare, totuși, un studiu la nivel de master de educație poate îmbunătăți înțelegerea academică și profesională a studenților de educație în moduri care pot spori oportunitățile de practică și de carieră în domeniul mai larg al educației.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Utrecht University

În acest program de Master, veți învăța să dezvoltați, să evaluați și să îmbunătățiți procesele de învățare și mediile de învățare dintr-o varietate de perspective teoret ... [+]

Despre

O educație și o formare mai bună pentru toți au o importanță maximă atunci când vine vorba de dezvoltarea societății noastre. În acest program de Master, veți învăța să dezvoltați, să evaluați și să îmbunătățiți procesele de învățare și mediile de învățare dintr-o varietate de perspective teoretice. Veți face acest lucru prin metode și abordări de ultimă generație în mai multe contexte diferite; de la o clasă la sectoare non-profit și comerciale și cu accent pe oameni în toate fazele vieții. Aceasta înseamnă că persoana care efectuează învățarea poate fi un elev, student sau angajat, dar și un lector, educator sau antrenor, în funcție de context. În timpul programului de studiu, veți învăța să optimizați mediile de învățare astfel încât să răspundă nevoilor elevilor înșiși și ale societății în ansamblu.... [-]

Ţările de Jos Utrecht Middelburg
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză