Programe MSc

O diplomă de Masterat în Știință (sau pe scurt MSc) este o diplomă acordată de universități din întreaga lume după completarea studiului postuniversitar într-un domeniu legat de știință sau tehnologie.

Înscrierea la un program MSc reprezintă o investiție semnificativă în cariera profesională. Pe lângă planurile îmbunătățite de carieră care pot fi obținute după urmarea unui Masterat în Știință, studenții își dezvoltă și abilități valoroase personale și reușesc să îndeplinească o cerință crucială pentru studiul doctoral. Domeniile academice de studiu de bază oferite de programele de Masterat în Știință sunt Științele Vieții și Biologie, Afaceri, Inginerie și Tehnologie și Științe Naturale. Candidații la Masterat în Știință trebuie în mod normal să urmeze o cercetare independentă și să prezinte o teză pentru a putea absolvi.

Varietatea diferitelor programe de Masterate în Stiință poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe căutarea aruncând o privire la cele mai populare programe de Masterat în Știință enumerate mai jos.

MSc recent adăugate

Leonard de Vinci Group

Master în analiza digitală a afacerilor

Decembrie 9, 2018
MSc Digital Business Analytics este conceput pentru a oferi studenților competențe și know-how să prospere în medii de afaceri dinamice.

Dongbei University of Finance & Economics

MSc în comerțul internațional

Decembrie 6, 2018
Maestru de program de diplomă de comerț internațional pune accentul pe aptitudinile practice internaționale de afaceri, în același timp se concentreze pe aspectele teoretice ale comerțului internațional și comerțului. Cursurile de masterat în comerțul internațional subliniază teoriile și practicile economiei globale. Elevii învață despre metodologi… [+]a de cercetare și statisticile utilizate pentru a măsura indicatorii economici globali. [-]

Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering

Master of Science în Tehnologie pentru Managementul Integrat al Apelor

Decembrie 4, 2018
Obiectivul principal al acestui program de studii interuniversitare între Universitatea Gent și Universitatea din Antwerp este educația specialiștilor în tehnologia apei, cu o înțelegere aprofundată a managementului și politicii integrate a apei, ultimele evoluții în sectorul apei și provocările globale legate de apă .

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un Masterat în Științe?

O diplomă de Masterat în Știință (MSc) este o diplomă postuniversitară oferită în mod normal pentru studiul în științe, inginerie sau medicină. Universitățile din întreaga lume oferă programe MSc care implică finalizarea cursurilor necesare, precum și cercetare. Un Masterat în Știință nu trebuie confundat cu un Masterat în Artă (MA) care este un program postuniversitar dedicat studiului științelor umane, comunicării, georgrafiei, științelor sociale, filosofiei și a altor discipline asemănătoare. Absolvenții unui Masterat în Științe obțin competențe științifice, tehnice și profesionale valoroase.

Care sunt beneficiile urmării unui Masterat în Știință?

Există mai multe avantaje în a te înscrie la un Masterat în Știință care se întind pe planul personal, academic și profesional. Cercetarea independentă necesară pentru a completa o teză de MSc dezvoltă indivizii la un nivel personal și profesional oferindu-le încredere, competență, abilități de comunicare, precum și alte abilități valoroase. Cursurile unui program de Masterat în Știință sunt foarte relevante în numeroase aplicații profesionale, dar oferă în același timp și baza optimă pentru un studiu doctoral. Angajatorii din toate domeniile publice și private recunosc contribuția valoroasă a unui Masterat oferită aplicantului, fie pentru o poziție de start, de senior sau executivă.

Ce învățăm la un Masterat în Știință?

Programele de Masterat în Știință se încadrează de obicei în câteva categorii de bază: Științele Vieții și Biologie; Inginerie și Tehnologie; Științe Naturale și uneori Afaceri, Economie și Administrație. Programele de Masterat în Știință sunt disponibile în Știina Alimentară, Farmacie, Biotehnologie, Știință Moleculară și alte științe ale vieții. Programele MSc de Inginerie variază de la Inginerie Civilă la Știința Calculatoarelor, de la Aviație la Design Industrial. Astronomia, Chimia, Matematica și Fizica sunt câteva științe naturale pe care studenții la Masterat în Știință le pot alege ca și specializări. MSc în Management Internațional, MSc în Logistică Globală sau MSc în Marketing și Management sunt trei exemple de programe de Masterat în Știință legate de afaceri.

La ce fel de îmbunătățire profesională te poți aștepta de la un Masterat în Știință?

Potențialii angajatori din organizații mici și mari recunosc puterea unei educații avansate în dezvoltarea profesioniștilor foarte funcționali. Fie că Masteratul în Știință este urmat direct după absolvirea unui program de licență sau ani mai târziu, după constituirea unei experiențe profesionale, un MSc reprezintă un efort valoros. Absolvenții MSc sunt mult mai des luați în considerare pentru promovări și poziții la nivel înalt față de indivizii care un dețin o diplomă postuniversitară. Programele de Masterat în Știință ajută la pregătirea studenților pentru a face față provocărilor tehnice, metodologice, materiale sau interpersonale întâlnite la locul de muncă.

Cât costă urmarea unui Masterat în Știință?

Taxele de școlarizare precum și alte costuri pot varia foarte mult de la un program MSc la altul, de la o universitate la alta și de la o țară la alta. Unele universități și organizații private oferă burse, stipendii sau alte tipuri de ajutor financiar aplicanților remarcabili de la programele de Masterat în Știință. Astfel de ajutor de studiu poate fi oferit pe baza nevoilor financiare sau a meritului academic. Este important să iei legătura cu departamentele de admitere ale universităților în mod direct pentru a afla mai multe legate de costurile unui program de Masterat în Știință. Birourile de admitere de știință și tehnologie de la universități îți pot oferi mai multe informații legate de ajutorul financiar, atunci când acestea sunt disponibile.

De ce să urmezi un Masterat în Știință Online?

Un program de Masterat în Știință online este o metodă de a obține o diplomă postuniversitară valoroasă fără ca tu să trebuiască să îți compromiți orarul. Un MSc online reprezintă una din cele mai bune metode din ziua de azi pentru a obține o educație superioară. Programele de Masterat în Știință online folosesc tehnologii de educație electronică nu doar pentru a oferi, dar și pentru a îmbunătăți experiența de învățare. Prin programe de educație electronică, aplicații, grupuri de discuții, conferințe virutale și email studenții la MSc online obțin mai mult din experiența masteratului online.

Care sunt cerințele de teză pentru un program de Masterat în Știință?

Studenții înscriși la un program de Masterat în Știință trebuie să completeze un proiect de cercetare care poate dura oricât de la câteva luni la un an sau chiar mai mult. Cercetarea va fi realizată după încheierea perioadei de formare în metodologia de cercetare relevantă, astfel încât studentul să fie pregătit pentru a culege materialele și datele necesare. Odată ce datele sunt asamblate studenții trebuie să analizeze și să-și prezinte concluziile într-o teză scrisă sau o disertație. E posibil ca studenții MSc să trebuiască și să își prezinte concluziile într-o prezentare oferită profesorilor și/sau colegilor. Proiectul de teză este adesea cea mai valoroasă experiență din cadrul unui program MSc.