MSc în știința și ingineria produselor alimentare
Universitatea Dunarea De Jos Galati
Informatie cheie
Locația campusului
Galați, România
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Parteneriat pentru performanță
Facultatea de Științe și Inginerie Alimentară (FFSE) este cea mai veche facultate de alimentație din România și are programe de cercetare și educație de top la nivel național. Acesta cuprinde două departamente:
- Știința și Ingineria Alimentelor și Biotehnologia Aplicată
- Acvacultura, stiintele mediului si masuratorile cadastrale
FFSE oferă o gamă largă de programe educaționale în domeniul științei alimentelor și al ingineriei și al protecției mediului la nivel de licență, masterat și doctorat
- 6 programe de licență
- 7 programe de Master of Science
- 3 programe de doctorat
Subiecte de cercetare elaborate de Facultatea de Științe și Inginerie Alimentară
Direcții de cercetare
- Noile tehnologii de procesare care asigură o nutriție echilibrată și o sustenabilitate alimentară
- Strategiile privind siguranța alimentară au fost corelate cu o nutriție echilibrată și durabilitate
- Durabilitatea bioresurselor acvatice
- Managementul bioresurselor naturale
Temele de cercetare
- Optimizarea tehnologiilor de procesare a produselor alimentare și a operațiunilor unității
- Valorizarea subproduselor și a materiilor prime
- Alimente funcționale adaptate pentru diferite categorii de consumatori
- Microencapsularea și controlul eliberat al compușilor bioactivi
- Studii privind durabilitatea minimă a produselor alimentare și durata de depozitare prelungită
- Materiale noi de ambalare pentru alimente și tehnici de ambalare în atmosferă modificată
- Reformularea alimentelor
- Cercetări privind controlul patogenilor în curs de dezvoltare
- Compuși bioactivi noi obținuți prin hidroliză enzimatică
- Metode rapide de identificare a componentelor alimentare
- Alimente noi obținute prin tehnologii minime de procesare
- Aplicații fitoobiotice și probiotice în acvacultură
- Evaluarea populațiilor de pești din Dunăre
- Controlul stresului și apariția bolilor în sistemele de acvacultură recirculante
- Optimizarea designului sistemelor de acvacultură recirculante
- Creșterea speciei noi de pești în sistemele de acvacultură recirculante
- Biosintezele compușilor funcționali utilizând enzime sintetizate de microorganisme
- Enzime cinetice din diferite matrice vegetale și valorificarea produselor funcționale
- Procesarea proceselor de fermentație, controlul microorganismelor și simulărilor
- Noi metode de înțelegere a proprietăților biomoleculelor aplicând metode in-silico
- Strategii pentru depoluarea biologică și valorizarea produselor secundare
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master of Science in Food Process Engineering - STEM Designated
- Chicago, Statele Unite ale Americii
Master în alimentație și dezvoltare
- Brighton, Regatul Unit
Master în Știința și Ingineria Alimentelor
- Valencia, Spania