MSc în Inginerie Alimentară
Szent István University, Faculty of Food Science
Informatie cheie
Locația campusului
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* 3000 EUR / semestru
Introducere
Specializări în gradul de: - Alimente Biotehnologie - Process Engineering în industria alimentară - post-recoltare și Logistică din comerțul alimentar - Tehnologie și dezvoltare de produse în industria alimentară - Vintage Maestru Durata programului: - numărul de termeni: 4 termeni - numărul de credite necesare pentru obținerea de studii: 120 programe de gradul acceptate ca premise pentru admiterea la programul de gradul de master: programe de ieri, care pot fi acceptate cu credit complet: - teren agricol: Licențiat în Inginerie Alimentară; - Domeniul tehnic: BSC în Bioinginerie, BSC în Inginerie Chimică.
Scopul programului
Scopul programului masteral, competențe profesionale care urmează să fie achiziționate: Scopul programului masteral este de a instrui ingineri alimentare care cunosc și aplică cele mai recente cunoștințe științifice din domeniu special, și sunt, de asemenea, familiarizat cu diferite domenii de naturale și tehnice științe. Absolvenții vor putea să aplice cunoștințele profesionale dobândite într-un mod creativ în diferite ramuri ale industriei alimentare. Având cunoștințele dobândite în programul de gradul de master, ei vor putea să participe la programe de perfecționare profesională majore, sau continua studiile într-un doctorat (PhD), program.
Centrul de pregătire practică a ajuta educația:
- Tehnologia operațional plantă practică - pentru a preda operațiunile de bază ale producției de alimente - unitate practică Operațional pentru fermentare - pentru a preda tehnologii pentru industria de distilare și fermentarea - beciuri demonstrative în Budafoki Road și Menesi rutier - - Laborator senzorială pentru a preda tehnologii de producere a vinului-- instalație pilot pentru procesarea alimentelor - pentru a preda elemente operaționale ale tehnologiilor de conservare de produse alimentare - echipamente de bere pilot - pentru a preda tehnologia pentru luare de bere
A absolvit opțiuni elevilor:
Elevii din programul de gradul de master inițial se pot alătura în activitatea următoarelor ateliere științifice în domeniile de Inginerie Alimentară, stiinta alimentelor, și din sectorul alimentar: - automatizare, industria alimentară și a operațiunilor de mediu - dezvoltare strategică în comerțul alimentar - Analytics și de asigurare a calității în industria alimentară - Tehnologii și noi proceduri de conservare în industria alimentară - Proceduri ale industriei de fermentație - Microbiologie, biotehnologia, și siguranța alimentară Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru: http://www.uni-corvinus.hu /index.php?id=57853