MSc Psihopatologie în Educație și Studii Copilului (Cercetare)

Generalități

10 locații disponibile

Programul de descriere

Scopul programului de master de cercetare Psihopatologia dezvoltării în educație și studiile copilului este de a promova dezvoltarea științifică a tinerilor universitari pe calea către a deveni cercetători independenți în educație și studii pentru copii și discipline conexe.

Absolvenții sunt capabili să proiecteze, să conducă și să evalueze cercetarea științifică aplicată și, în acest sens, pot face legătura între practica (clinică) și știința.

Programul de psihopatologie de dezvoltare în educație și studiile copiilor este conceput astfel încât să poată servi în mod explicit ca pregătire pregătitoare pentru o poziție de doctorat. Programul oferă, de asemenea, oportunitatea de a se specializa în domeniul muncii sociale și îngrijirea tinerilor, care satisface nevoia societății de cadre didactice care sunt instruiți în evaluarea și tratamentul clinic bazat pe dovezi pentru copiii și familiile cu probleme psihologice.

Master de cercetare este un program la scară mică, cu o medie de cincisprezece studenți în fiecare an. Acest lucru garantează o interacțiune intensă între studenți și personal.

La începutul programului, vi se alocă un supervizor - unul dintre profesori - și un mentor de zi cu zi. În timp ce vă scrieți teza, faceți o contribuție la unul dintre programele noastre de cercetare, colaborând îndeaproape cu supervizorul și mentorul în cadrul acestei cercetări. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a observa atât modul în care se desfășoară activitatea, cât și de a "învăța prin practică". De asemenea, primiți feedback imediat și intensiv cu privire la performanța dvs. de cercetare și progresul academic.

Studio Rommert Casimir

Elevii de masterat de cercetare au o cameră proprie: studioul Rommert Casimir, dotat cu stații de lucru pentru PC. Această încăpere este utilizată intens, nu numai pentru a lucra individual în misiuni, ci și pentru a lucra împreună cu alți studenți și pentru a se angaja în discuții.

Ambulatoriu pentru asistență familială

Facultatea de Științe Sociale și Comportamentale este sediul Ambulatoriului, care oferă familiilor asistență cu tot felul de probleme legate de dezvoltarea părinților și a copilului. Cercetătorii de masterat de cercetare care își desfășoară stagiul de cercetare în Ambulatoriu pot, dacă doresc, să obțină NORDorigrația Basis-Orthopedagoog și NVORegistratie Basisaantekening Diagnostiek și, de asemenea, să efectueze cercetări în practica clinică.

Admitere și aplicare

Vrei să aplici pentru acest program de master la Leiden University ? Aflați cum să aplicați pentru programul dvs. urmând ghidul pas cu pas din secțiunea de cerere și admitere :

https://www.universiteitleiden.nl/en/education/study-programmes/master/developmental-psychopathology-in-education-and-child/admission-and-application

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national an ... Citeste mai mult

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national and international challenges facing modern society. Together with academics and fellow students from all over the world, you will actively address these challenges. We keep an open mind, do not shy away from difficult discussions and allow one another the space to disagree. We expect the same active, open-minded and critical attitude from you. We challenge you to look beyond your own boundaries. Leiden University welcomes anyone who wants to achieve their full potential. Our modest community size in the historical cities of Leiden and The Hague creates a highly personal and committed atmosphere. Together, we map out a learning path that suits you and your ambitions. You will also be encouraged to conduct research in cooperation with eminent and enthusiastic scholars. The knowledge and skills you develop here will benefit you for the rest of your life, regardless of the career path you choose! Citește mai puţin
Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Haga , Haga , Haga , Haga + 9 Mai mult Mai Puțin