MSc Psihologie ocupațională și organizațională

Generalități

Programul de descriere

Informatie cheie

 • Durata: 1 an full-time, 2 ani part-time
 • Data începerii: septembrie 2020
 • Aplicați până la: 1 august 2020 (internațional), 1 septembrie 2020 (Marea Britanie / UE)

Dacă sunteți interesat de modul în care oamenii gândesc și se comportă la locul de muncă - și pentru a-i ajuta să-și optimizeze bunăstarea și performanța - acesta este cursul pentru dvs. Veți învăța să jucați un rol cheie în dezvoltarea cunoștințelor și să influențați cele mai bune practici și politici la locul de muncă, atât astăzi, cât și în locul de muncă în schimbare rapidă a viitorului.

Învățat de Școala de Psihologie și University of Sussex Business School , veți dobândi abilități și cunoștințe valoroase în:

 • Evaluarea psihologică la locul de muncă;
 • Învățare, formare și dezvoltare;
 • Conducere, implicare și motivație;
 • Starea de bine și munca;
 • Proiectare organizațională, schimbare și dezvoltare.

Cursul va cuprinde, de asemenea, probleme relevante pentru viitorul muncii, aducându-vă cele mai recente gândiri pe o serie de subiecte precum conectivitatea digitală, atașamentul relațional la locul de muncă, clasa și masculinitatea, atitudinile față de diversitate, psihologia consumatorului și leadershipul modern.

stagii

Puteți avea oportunitatea de a asigura un stagiu prin parteneriatele noastre profesionale locale, împreună cu ofertele de proiecte de cercetare aplicată.

Acreditare și parteneriate

Acest curs urmărește acreditarea în conformitate cu cerințele pentru baza de absolvire pentru statutul de membru (GBC) al British Psychological Society (BPS). Urmărirea unui curs acreditat de BPS este necesară dacă doriți să urmați o carieră ca psiholog ocupațional și să lucrați la statutul statutar. Cei care doresc să obțină acreditarea din etapa 1 trebuie să dețină GBC de la BPS.

Rețelele noastre profesionale includ Institutul Roffey Park și Institutul de Studii pentru Ocuparea Forței de Muncă (IES). Ambele sunt implicate cu elevii noștri prin furnizarea de sesiuni de specialitate, mentorat profesional și alte oportunități ad-hoc.

Studii complete și cu frecvență redusă

Alegeți să studiați acest curs full time sau part-time. Ca student part-time, veți fi învățat în principal într-o zi săptămânală pe parcursul anului, cu aproximativ două săptămâni de module predate intens pe toată perioada de vară a anului 1 pentru a vă încadra în angajamentele dvs. de muncă.

Acest curs este în prezent supus validării, în conformitate cu procedurile noastre de asigurare a calității diplomelor noastre. Aceasta înseamnă că unele detalii curs se pot schimba. Procesul de validare va fi încheiat înainte de începerea cursului.

Taxe și burse

Cat costa?

Taxe

 • Studenți din Marea Britanie / UE: 12.450 de lire sterline pe an
 • Studenții Channel Islands and Isle of Man: 12.450 de lire sterline pe an
 • Studenți internaționali: 22.500 de lire sterline pe an

Rețineți că taxele dvs., odată stabilite, pot fi supuse unei creșteri anual.

Dacă sunteți un student internațional autofinanțat care începe un curs de masterat în septembrie 2020, vi se solicită să plătiți un depozit de taxă.

Costuri adiționale

Calitatea de membru al British Psychological Society (BPS)

Puteți alege să deveniți membru al Societății de Psihologie Britanică (BPS). Aceasta costă în jur de 26 de lire sterline (mai multe informații sunt disponibile pe site-ul BPS). Nu trebuie să fii membru al cursului tău.

Pregătirea verificată de British Psychological Society (BPS)

Aveți ocazia să luați instruire verificată de British Psychological Society (BPS), de exemplu în utilizarea testelor de abilitate psihometrică și personalitate. Instruirea este oferită de furnizori externi, în funcție de disponibilitatea acestora. Fiecare curs costă aproximativ 400 de lire sterline. Nu trebuie să faci pregătirea pentru cursul tău.

Excursii la curs

Pot exista oportunități pentru excursii de curs, cum ar fi vizite la practici profesionale. Acestea nu sunt obligatorii pentru curs. Costurile variază, dar vor varia de la 50 la 100 de lire sterline. Va trebui să plătiți pentru propriul transport și mâncare.

Cum pot să-mi finanțez cursul?

Masterat de credite postuniversitare

Puteți împrumuta până la 11.222 lire sterline pentru a vă ajuta cu taxele și costurile de viață dacă începeți cursul dvs. sau după 1 august 2020. Împrumuturile sunt disponibile de la Compania de împrumuturi pentru studenți, dacă sunteți din Marea Britanie sau dacă sunteți resortisant al UE care studiază pentru un Maestru.

burse de studiu

Scopul nostru este să ne asigurăm că fiecare student care dorește să studieze cu noi este capabil să înstrăine barierele financiare, astfel încât să continuăm să atragem persoane talentate și unice. Bursele pentru acest curs nu au fost încă confirmate.

Burse de masterat - Alekzandra Terzova, MA Jurnalism de la University of Sussex din Vimeo.

Lucrând în timp ce studiezi

Centrul nostru de carieră și angajabilitate vă poate ajuta să găsiți un loc de muncă cu normă parțială în timp ce studiați.

Cariere

La absolvire, veți fi bine pregătiți pentru practica profesională ca psiholog ocupațional sau organizațional / de afaceri în domenii precum:

 • In-house în sectorul privat și sectorul public (MI6, militar, NHS, servicii de urgență, guvern și serviciul public);
 • Edituri de testare;
 • Consultanțe și institute de cercetare;
 • Think-tank-uri de politici;
 • Consultanta in management;
 • Consultanță în domeniul resurselor umane și în cadrul departamentelor de resurse umane / persoane / bunăstare din organizații;
 • Ocuparea Forței de muncă de sine.

Pe parcurs, sunteți invitați să vă întâlniți cu psihologii din diferite industrii și să participați la zile reale de evaluare. Veți acoperi, de asemenea, domenii importante relevante pentru viitorul muncii, inclusiv impactul tehnologiei, atitudinile față de diversitate și a patra revoluție industrială.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Citeste mai mult

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Citește mai puţin