MSc Procurement, Logistics and Supply Chain Management

University of Salford

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MSc Procurement, Logistics and Supply Chain Management

University of Salford

Acest program este unul dintre foarte puține în Regatul Unit, care este dublu acreditat atât de CIPS (Institutul Chartered de Achiziții și Supply Chain Management) cât și de CILT (Institutul Chartered de Logistică și Transport)

 • Îmbunătățiți capacitatea de angajare și pregătiți-vă pentru un rol de conducere, consultanță sau operațional
 • Puneți teoria logisticii în practică reală cu un proiect interesant de inovare în afaceri
 • Part-time opțiune de studiu
 • Studiu de peste mări disponibil
 • Opțiunea de plasare profesională / industrială
 • Studenții internaționali pot aplica

Rezumatul cursului

Acest program vă va încuraja și vă va provoca să vă dezvoltați cunoștințele și abilitățile în achizițiile globale, logistica și managementul lanțului de aprovizionare. Echipa noastră de predare este activă în domeniul cercetării și veți învăța de la ei cunoștințele teoretice de până acum în domenii precum automatizarea și inteligența artificială. Veți analiza, de asemenea, oportunitățile și provocările oferite de Big Data Analytics, Internetul obiectelor, fabricarea aditivilor, imprimarea 3D și robotica. Expertiza noastra este sustinuta de contributia partenerilor din industrie, cum ar fi Jaguar Landrover, Brother International si Manchester Airport, care au ajutat la dezvoltarea programului.

Există un context tehnic și o contribuție substanțială în domeniile Prognoza cererii, Managementul inventarului, Optimizarea procesului / lanțului de aprovizionare / Logistică și Analytics. În mod special, modulul "Logistică avansată și managementul de proiect" reunește două competențe foarte importante pe care industria le-a căutat pe scară largă.

Veți fi încurajați să vă lărgi orizonturile depășind literatura academică pentru a vă uita la cele mai recente evoluții publicate în presa comercială relevantă. Veți fi, de asemenea, provocați să luați în considerare implicațiile etice ale aprovizionării globale, de exemplu, analizând evenimentele catastrofice globale în legătură cu producția și furnizarea de servicii.

Pe lângă învățarea de la cadre universitare, veți avea ocazia să învățați de la alți studenți, de la profesori de experți și de la interacțiunea dvs. cu cele două organisme profesionale, Institutul Chartered of Procurement and Supply (CIPS) și Institutul Chartered de Logistică și Transport (CILT ) la conferințe, evenimente invitate și multe altele.

Cursul oferă, de asemenea, o opțiune de învățare la distanță prin partenerul nostru oficial Robert Kennedy College, Zurich, Elveția.

Detaliile Cursului

Programul este livrat în bloc și există mai multe puncte de intrare pe tot parcursul anului. Elevii vor lua modulele de mai jos într-o ordine dependentă de data de începere.

Cursul este livrat în patru blocuri de perioade de studiu intensive. Pentru fiecare bloc, studiați un singur modul pentru o perioadă de 6 săptămâni. Facultatea de predare față în față este livrată în campus timp de 6 ore în fiecare săptămână. În plus, veți participa la elementul predat al programului de inovare în afaceri o după-amiază pe săptămână în timpul blocurilor de 6 săptămâni.

Studenții care studiază cu frecvență redusă studiază module alternative (un modul, un modul oprit) pentru a-și termina gradul în doi ani.

În această perioadă, veți efectua, de asemenea, un studiu independent în timpul dvs., cu sprijin online prin intermediul mediului virtual de învățare al Universității, Blackboard.

Pentru ultima treime din studiile pe care le desfășurați, veți lucra la Proiectul dvs. de inovare în afaceri, colaborând cu o organizație proprie sau cu o altă organizație pe scurt.

Semestrul 1

 • Gestionarea lanțului de aprovizionare global
 • Managementul operațiunilor și al informațiilor

Semestrul 2

 • Riscul de achiziții și gestionarea contractelor
 • Management avansat de proiect și logistică

Semestrul 3

 • Proiect de inovare în afaceri (BIP)

Acest modul contabilizează ultimele 60 de credite ale gradului dvs. Veți avea posibilitatea de a selecta între un proiect live, plasare, stagiu sau dizertație, toate fiind concepute pentru a vă adapta aspirațiile de carieră și pentru a vă îmbunătăți experiența profesională.

Veți fi alocat un supervizor care vă va îndruma prin proiectul BIP. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vă implica în Student Hub și viața studenților. Student Life poate ajuta cu sprijinul pre-proiect / plasament pentru studenți și oportunități pentru cei care merg în plasament să participe la ateliere de formare pentru a asigura cele mai bune practici. Centrul de Studenți vă poate ajuta să găsiți stagii, destinații de plasare și proiecte live pentru Proiectul de Inovare în Afaceri.

Cerințe de intrare

În mod normal, un grad de diplomă de minim 2: 2 sau echivalent sau finalizarea cu succes a certificatului de licență.

O gamă largă de calificări profesionale este de asemenea acceptată fie în ceea ce privește îndeplinirea parțială sau completă a cerințelor de intrare.

În cazul în care un student a dobândit o diplomă de diplomă recunoscută, dar nu îndeplinește cerința normală de intrare, acesta poate fi totuși luat în considerare pentru înscriere, dacă poate demonstra o experiență relevantă de muncă cu o durată de cel puțin doi ani după studii și nivel acceptabil de responsabilitate.

Acreditarea învățării anterioare (APL)

Salutăm aplicațiile studenților care nu au criterii formale / tradiționale de intrare, dar care au experiență relevantă sau abilitatea de a urma cursul cu succes.

Procesul de acreditare a procesului de învățare anterioară (APL) vă poate ajuta să vă numărați munca și experiența de viață. Procesul APL poate fi folosit pentru înscrierea în cursuri sau pentru a vă oferi scutiri din anumite părți ale cursului.

Două forme de APL pot fi utilizate pentru înscriere: Acreditarea învățării certificate anterior (APCL) sau acreditarea învățării experiențiale anterioare (APEL).

Limba engleză cerințe

Solicitanții internaționali vor fi obligați să demonstreze o competență în limba engleză. Un scor IELTS de 6,5 (fără element mai mic de 5,5) este o dovadă a acestui fapt.

În cazul în care calificarea în limba engleză este puțin sub acest nivel, candidații pot fi capabili să ia unul dintre multele cursuri de engleză disponibile în cadrul Universității.

Potrivit pentru

Acest curs este ideal pentru absolvenții care doresc să stabilească o carieră în domeniul achizițiilor, al logisticii și al gestionării lanțului de aprovizionare sau al managerilor existenți care doresc să își dezvolte abilitățile și să-și îmbunătățească perspectivele de carieră viitoare.

Profilul solicitantului

Achiziționarea și logistica reprezintă una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere în lume și acest curs este ideal dacă doriți să vă construiți o carieră în acest sector dinamic. Contextul dvs. poate fi în transport maritim, logistică sau afacere generală.

Taxele 2018-19

 • Full-time: £ 8.550
 • Cu jumătate de normă: 1.425 de lire sterline pe modul de credit 30
 • Full-time International: £ 14,400

Costuri adiționale

Ar trebui să luați în considerare și alte costuri, care pot include cărți, articole de papetărie, imprimare, obligativitate și subzistență generală pentru călătorii și vizite.

învățământ

Pregătirea față în față se desfășoară în campus timp de două zile pe săptămână. În plus, veți participa la elementul predat al programului de inovație în afaceri în fiecare miercuri după-amiază în timpul blocurilor de 6 săptămâni, cu un studiu independent finalizat în timpul dvs. propriu, prin intermediul mediului virtual de învățare al Universității, Blackboard. Calendare individuale pentru studenți vor fi furnizate în timpul săptămânii de inducție.

Predarea este realizată printr-o combinație de cursuri, seminarii și tutoriale, utilizând o gamă largă de activități de învățare.

Evaluare

Pe parcursul cursului, vor fi utilizate o serie de tehnici de evaluare. Tipurile de evaluare includ; eseuri, misiuni, examene, teste multiple, teste online, rapoarte de grup și activități de portofoliu. Ponderea între examene și cursuri variază între module și ani.

Perspectivele de carieră

Absolvenții noștri sunt foarte căutați în multe țări pentru cunoștințele și pasiunea lor pentru activitatea de achiziții și furnizare.

Destinațiile recente de absolvent au inclus posturi cu:

 • Rolls-Royce plc
 • Toyota
 • BASF
 • Ernst
 • CitiBank

Rolurile de activitate au inclus analiști de inventar, ofițeri de achiziții publice și manageri, administratori de transport maritim, controlori de depozit, transport, logistică și manageri ai lanțului de aprovizionare.

Legături cu industria

University of Salford crescut de la institutele de la sfârșitul secolului al XIX-lea, care au oferit o forță de muncă talentată, competentă din punct de vedere tehnic și profesional, pentru a sprijini industria britanică în creștere rapidă. În secolul XXI, acest lucru rămâne puternic. În timp ce industria sa schimbat semnificativ, nevoia de educație orientată spre industrie este la fel de relevantă și astăzi.

Predăm abilitățile pe care le au angajatorii și, ca urmare, absolvenții noștri se bucură de excelente perspective internaționale în carieră.

Curriculum-ul pe cursurile noastre postuniversitare echilibrează predarea academică și experiența profesională. Partenerii noștri din industrie ne dau contribuția lor în curriculum, astfel încât predarea să reflecte nevoile actuale și viitoare ale industriei și să dezvoltați abilitățile pe care le doresc angajatorii. Proiectul de inovare în afaceri, care formează ultima treime din studiul dvs., este conceput pentru a vă oferi experiență în lumea reală, astfel încât să puteți aplica teoria pe care ați învățat-o.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare May 11, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
1 - 2 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
8,550 GBP
£ 14.400 Internațional / £ 8.550 UK
Locations
Regatul Unit - Manchester, England
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Regatul Unit - Manchester, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala