MSc / PgD / PgC Management digital de marketing

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Master Managementul de marketing digital la Cardiff Metropolitan University a fost proiectat în colaborare cu Institutul de Marketing Direct și Digital (IDM) și cu nevoile industriei digitale. Acesta vă va dota cu o gamă largă de cunoștințe și tehnici de marketing digital și social media. Scopul gradului este de a dezvolta marketerii digitali care pot reusi la un nivel managerial in peisajul de marketing digital exigent.

Canalele de marketing digitale au revoluționat modul în care toate întreprinderile operează și comercializează activitățile lor de afaceri - astfel de marketing digital este o activitate de pivot "trebuie să facă". În consecință, angajatorii din toate sectoarele caută absolvenți cu abilități de marketing digital în încercarea de a valorifica tendințele digitale actuale și viitoare. Acest grad are practica profesională în centrul său, cu conținutul fiind creat și livrate atât de personal academic și practicieni din industrie.

În timpul petrecut cu noi, veți obține cunoștințe critice despre:

 • Clientul digital și comportamentul de cumpărare și modul în care acesta diferă de clienții offline.
 • Modul în care organizațiile se angajează și interacționează cu clienții lor digitali
 • Cele mai recente teorii, tendințe și tehnici în utilizarea optimizării motorului de căutare (SEO), a plății pe clic (PPC) și a marketingului social media.
 • Metricile și metodologiile companiilor de analiză digitală, cum ar fi Google, AdWords și Twitter Analytics, prin intermediul schemei de calificare individuală Google (IQ) a Google.

Învăţare

Cursul este livrat cu un amestec de cursuri și seminarii. Multe dintre evaluări se vor baza pe cazuri din lumea reală și, prin urmare, vorbitori de specialitate și vizite la întreprinderi vor face, de asemenea, parte din călătoria de învățare. La nivel de masterat, se așteaptă ca studenții să fie direcționați și încurajați să aprofundeze înțelegerea lor în anumite domenii ale marketingului. Moodle este folosit ca un VLE interactiv, dar dezvoltarea unei comunități de învățare este deosebit de răspândită la Cardiff Metropolitan cu un sprijin excelent al studenților.

Angajabilitate

Master of Digital Marketing Management a fost conceput pentru oamenii care doresc o carieră de marketing de succes și plină de satisfacții în economia digitală de astăzi. Căile de carieră așteptate includ:

 • Marketing digital
 • Marketingul mobil
 • Gestionarea contului SEO
 • Analiza web
 • Căutare și Social Media
 • Gestionarea conținutului Web
 • Dezvoltarea digitală a creativității
 • Comunicări de marketing
 • Marketing

În plus, cursul este o pregătire excelentă pentru continuarea studiilor la nivel de MPhil sau doctorat la Cardiff Metropolitan University .

Cerințe de intrare

Toți studenții trebuie să dețină o diplomă primară sau echivalentă, cel puțin Clasa a II-a inferioară (2: 2) sau o experiență relevantă, care va trebui să fie evidențiată și verificată și pentru care se vor căuta referințe.

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor trebui să furnizeze dovezi de fluență la cel puțin un standard IELTS 6.0 sau echivalent. Pentru detalii complete despre modul de aplicare și calificările pentru limba engleză, vă rugăm să vizitați paginile internaționale de pe site.

Solicitanții cu calificări de intrare non-standard vor fi luați în considerare. Dacă nu sunteți sigur dacă îndepliniți condițiile de intrare, vă rugăm să ne contactați.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Citeste mai mult

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Citește mai puţin