MSc Oil

Generalități

Programul de descriere

Ulei

Dezvoltați cunoștințele dvs. analitice și comerciale în partea din aval a sectorului de mărfuri.

Informatie cheie

 • Nume: Ulei
 • Calificare: MSc
 • Nivel: Postuniversitar
 • Mod de studiu: La zi
 • Durata: 12-16 luni
 • Taxe de școlarizare: 18.000 de lire sterline *
 • Burse: Da *
 • Data următoarei începerii: septembrie 2018
 • Data de începere a proiectului: ianuarie 2019
 • Studiu în străinătate: Nu
 • Validare: Universitatea Regent's din Londra

* Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați secțiunile de taxe și suport financiar de mai jos.

Prezentare generală

Proiectat și dezvoltat în consultare cu directorii executivi și directorii principalelor organizații din industria de petrol și gaze, MSc Oil

Uleiul MSc

Trei teme cheie ale managementului riscului, strategiei și valorii adăugate sunt incluse pe tot parcursul programului.

Veți explora procesul de comerț cu petrol și gaze din perspectivele vânzătorului, cumpărătorului și intermediar și veți dezvolta abilitățile practice de rezolvare a problemelor necesare succesului într-o industrie în creștere.

Veți examina, de asemenea, responsabilitatea socială corporativă și aspectele legate de mediu, durabilitate și sociale implicate.

Lordul Simon din Highbury, fostul președinte al BP, a comentat despre program:

"Este încurajator să vedem un program care vizează în mod specific instruirea mai multor tineri profesioniști pentru rolul vital necesar susținerii industriei energetice la nivel mondial. Domeniul larg al cursului care acoperă astfel de module precum provocările financiare și contractuale ale afacerii comerciale, precum și atenția necesară pentru provocările legate de siguranță și mediu dezvăluie mai multe opțiuni pentru o carieră viitoare în această industrie vitală ".

Structura

Lungime

Acesta este un program de un an, cu normă întreagă.

module

Termenul 1

 • Petrol și gaze
 • Rafinare și expediere în industria de petrol și gaze
 • Metode de cercetare

Termenul 2

 • Finanțe corporative și piețe financiare
 • Contractele de petrol și gaze și Regulamentul
 • Comerțul cu petrol și gaze și gestionarea riscurilor
 • Sustenabilitatea în sectorul petrolului și al gazelor

Termenul 3

 • Proiectul Companiei Live sau Disertația

învățământ

Structura de evaluare

Metodele de evaluare includ activități de clasă, prezentări și lucrări, eseuri, exerciții de simulare, activități pe teren, proiecte bazate pe cercetare și examinări.

Metode de studiu

Personalul combină expertiza academică cu interese de cercetare active sau experiență în industrie la nivel managerial și executiv.

Veți învăța în seminarii și tutoriale de grupuri mici, unde accentul se pune pe interacțiunea și învățarea bazată pe activități.

Veți auzi de la prestigioși lectori de oaspeți și veți lucra la proiecte care folosesc baze de date vii, cum ar fi Thomson-Reuters, pentru a găsi soluții la problemele reale ale sectorului energetic.

Elevii cu dizabilități

Unele dintre programele noastre încurajează excursii în afara campusului. Dacă aveți o afecțiune care vă afectează mobilitatea, vă sfătuim să contactați ofițerul pentru persoanele cu handicap.

Cariere

Veți dezvolta abilitățile numerice, analitice, de comunicare și de cercetare necesare pentru funcțiile de conducere în orice organizație unde energia este o variabilă-cheie.

Abilitățile dvs. de negociere și de conducere vă vor permite să răspundeți în mod eficient situațiilor complexe de afaceri și să vă dezvoltați ca antreprenor în identificarea și răspunderea la noi oportunități.

Programul MSc pentru Managementul Comerțului cu petrol și gaze a obținut cu succes dublă acreditare de la Chartered Management Institute, calificarea de diplomă de nivel 7, în Management Strategic și Leadership.

Acreditarea duală este locul în care am cartografiat modulele postuniversitare la cerințele de nivel CMI, permițându-vă să ieșiți cu o calificare suplimentară CMI.

Acest program a trecut printr-un proces riguros pentru a vă permite să obțineți calificarea CMI prin intermediul modulelor de bază cartografiate ale programelor postuniversitare, fără a mai fi necesare alte cerințe de muncă sau cursuri.

Veți fi eligibil pentru o participare gratuită sau redusă la un an de asociere asociată la Institutul de Energie și Forumul Energiei de la Westminster. De asemenea, puteți fi eligibil pentru calitatea de membru al Institutului de Management al Chartered la cerere.

Cerințe de intrare

Cerințe academice

Educația Regentului vă oferă un nivel ridicat de atenție personală, iar acest lucru începe din momentul în care aplicați pentru a studia împreună cu noi. Vrem să înțelegem cine sunteți și care ar fi abilitățile și interesele dvs. - suntem interesați de potențialul dvs., precum și de realizările anterioare. Revizuim fiecare cerere în mod cuprinzător și pe baza meritelor sale individuale, luând în considerare toate competențele, interesele și atributele dvs. În mod obișnuit, vom face o ofertă pentru un student care deține o diplomă de licență de gradul inferior de clasa a doua (2: 2) din Marea Britanie, de la o instituție recunoscută, într-un domeniu de afaceri, financiar, matematic sau analitic. Alte calificări internaționale echivalente de la instituții recunoscute vor fi acceptate.

Apreciem, de asemenea, cererile candidaților care nu îndeplinesc criteriile esențiale de intrare prezentate mai sus. Pentru a fi acceptat pentru intrarea excepțională, trebuie:

 • Țineți o experiență de muncă relevantă de cel puțin doi ani
 • Oferiți-vă o declarație personală de 1000 de cuvinte care să prezinte motivele pentru care ați aplicat și cum experiența dvs. anterioară este relevantă pentru programul pentru care aplicați
 • Fiți pregătit să participați la un interviu cu Comisia de Admitere Postuniversitară

Limba engleză

Avem nevoie de dovada competenței englezești. De exemplu, solicităm:

 • IELTS: Scor general de 6,5, cu 6,0 sau mai mare în toate cele 4 componente
 • Testul Pearson pentru limba engleză (PTE): Scor global de 58, cu 51 sau mai mult în fiecare componentă individuală
 • TOEFL IBT: Scor general 80 (Nu acceptăm TOEFL de la solicitanții care solicită o viză de nivel 4, deoarece această calificare nu mai este acceptată de Departamentul pentru Vize și Imigrație din Marea Britanie (UKVI)
 • A-nivel / GCSE / IGCSE Engleză: gradul C / 4 sau superior (pentru certificatele IGCSE, vă rugăm să furnizați Declarația suplimentară de certificare cu defalcarea claselor componentelor)
 • Bacalaureat internațional: Gradul 5 în limba engleză A1 sau A2 la nivel superior sau standard

Această listă nu este exhaustivă, vom examina calificările în limba engleză pe care le aveți ca parte a cererii dvs. și vom fi în contact dacă vom cere ceva în plus.

Pentru solicitanții care doresc să-și îmbunătățească competența în limba engleză, vă rugăm să consultați cursurile noastre de limbă engleză.

Testul de diagnosticare pe campus

Pentru deținătorii de oferte din Londra, putem oferi un test de diagnosticare on-campus gratuit în campus. Acest test trebuie aranjat în avans. Rețineți, acesta este un test de diagnostic numai pentru Regent's University London .

Taxe

Taxe septembrie 2018

 • Taxă integrală de școlarizare: 18 000 de lire sterline
 • Acasă / Depunere în avans UE: 1.000 de lire sterline (nerambursabilă)
 • Depozitul în avans din afara UE: 4 000 de lire sterline (nereturnabil)

Taxe ianuarie 2019

 • Taxă integrală de școlarizare: 18 250 de lire sterline
 • Acasă / Depunere în avans UE: 1.000 de lire sterline (nerambursabilă)
 • Depozitul în avans din afara UE: 4 000 de lire sterline (nereturnabil)

Taxele de școlarizare sunt stabilite pentru anul financiar al Universității, care se desfășoară în perioada 1 august - 31 iulie. Taxele anuale pentru studenții care încep studiile în primăvară vor avea o durată de viață financiară. Primăvara și toamna vor fi facturate la rata aplicabilă acestui termen.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Regent's University London is London's only independent, not-for-profit university, with a highly cosmopolitan community based in royal Regent's Park and Marylebone.

Regent's University London is London's only independent, not-for-profit university, with a highly cosmopolitan community based in royal Regent's Park and Marylebone. Citește mai puţin