MSc Medicină psihologică / Medicină complementară

Generalități

Programul de descriere

Susţinător Universitatea Metropolitană din Londra
In cooperare cu ALP Akademisches Lehrinstitut für Psychologie GmbH (Lübeck)
înregistrat La Universitatea Metropolitană din Londra
Premiul pentru titlu După finalizarea tezei de master, Universitatea Metropolitană din Londra va acorda diploma de master
Grad academic Master of Science / MSc Medicine Psychological / Medicine Complementary
titlu Master
Calitatea Regatului Unit Orientări privind calitatea universităților din Marea Britanie: Codul calității revizuit al Regatului Unit pentru învățământul superior | UKSCQA / 02
prezenţă Învățare la distanță fără prezență (100% învățare la distanță)
Locuri de studiu 50 de elevi pe an
Limba instructiunilor Germană sau engleză
Începerea studiilor 1 septembrie 2020
cerere
Perioadă
Până pe 15 iulie 2020
Alocarea locurilor Alocarea locurilor are loc în funcție de ordinea cererilor primite, luând în considerare criterii calitative și un interviu telefonic.
Loc de studiu Învățarea la distanță s-a înscris ca student la Universitatea Metropolitană din Londra.
Universitatea Metropolitană din Londra.
166-220 Holloway Rd
Londra N7 8DB
Regatul Unit.
Durată 2 semestre (1 an)
domeniu 10 - 25 ore de lucru pe săptămână
180 CP = 90 ECTS
Cerințe de intrare Primul grad (cel puțin licență) de la o universitate străină germană sau comparabilă străină sau
Cel puțin șase ani de experiență profesională relevantă sunt considerate echivalente cu prima diplomă universitară ( fără prima diplomă / fără diplomă de licență ).

În plus, sunt de dorit următoarele calificări suplimentare: Cunoașterea sectorului sănătății, inclusiv a celor curente și / sau viitoare
 • Asistentele
 • Personalul medical,
 • medici,
 • psihologi,
 • PharmakologInnen,
 • asistenți sociali,
 • asistente medicale,
 • și potențiali studenți din domenii conexe.Toate părțile interesate care nu au o primă diplomă academică vor susține un test scris de admitere și un scurt examen de acces la telefon.
Certificare Acest program este recunoscut de Oficiul Central German pentru Învățământ la Distanță (ZFU) sub numărul de înregistrare 1106520.
Autoritatea de supraveghere Autoritatea de supraveghere este Ministerul Afacerilor Sociale, Sănătății, Științei și Egalității Statului Schleswig-Holstein (MSGWG).
cheltuieli Taxa de școlarizare, inclusiv 794,88 euro lunar (fără TVA) x 12 luni. Vă rugăm să rețineți că nu există costuri de călătorie sau cazare, deoarece prezența are loc exclusiv online.

Baza științifică pentru profesioniști cu experiență fără licență sau fără licență

Curs de masterat holistic, științific și bazat pe dovezi, pentru profesioniști din domeniul sănătății cu experiență. Pentru părțile interesate care au experiență profesională vastă și responsabilitate de management și doresc să-și pună activitatea practică pe o bază științifică.

Dezvoltarea competențelor cheie Master prin învățare la distanțăExtinderea sistematică a competențelor de specialitate existente și a fundamentelor acestora prin înțelegerea conținuturilor și metodelor teoretice, relevante pentru practică, cu accent pe cunoștințele și abordările clasice și actuale din medicina psihologică. Utilizarea mijloacelor de comunicare moderne în formatul învățării la distanță.

Tendințe și teme de cercetare ale viitorului Medicină psihologică / medicament complementar

Abordând cercetările actuale și subiectele aprofundate după ce ați dobândit elementele de bază medicale necesare. Gândirea critică și baza științifică permit utilizarea conștientă și dezvoltarea în continuare a cunoștințelor și abilităților, precum și dobândirea de noi perspective.

Pentru cine este proiectat acest program de master?

Masterul se adresează managerilor (potențiali) și factorilor de decizie din sectorul sănătății. Aceasta include medicii, asistenții medicali, personalul medical, furnizorii alternative de asistență medicală, psihologii, farmacologii, asistenții sociali, asistenții medicali și studenții potențiali din domenii conexe.
Grupul nostru țintă
 • Independenți
 • Angajați în companii
 • Psihologii clinici
 • psihoterapeutii
 • psihologi
 • medici
 • terapeuți
 • formatori
 • antrenori
 • ...

Conceptul de învățare al programului de învățare la distanță

Relevanță practică ridicată Învățare inovatoare la distanță | Susținere individuală și specializată a studenților Fără prezență

Conceptul de învățare al MSc Medicină psihologică / Medicină complementară se caracterizează prin relația sa mare cu conținutul legat de practică, precum și prin metodele inovatoare de predare și învățare. Proiectarea ca învățare pură la distanță înseamnă alinierea optimă la nevoile grupului țintă.

Combinația de auto-studiu ghidat, suport individual pentru studenți și unități de învățare electronică oferă studenților posibilitatea de a studia oriunde și oricând, pe baza propriilor cerințe și nevoi profesionale.

Utilizarea componentelor moderne de învățare electronică garantează studenților învățare interactivă, prezentarea și discuția clară a conținutului abstract. Webinariile interactive și discuțiile în spațiul virtual promovează integrarea bazelor și metodelor teoretice în practica profesională. Utilizarea unui tutorial virtual sub forma unei platforme de învățare online permite transferul de cunoștințe flexibil și asemănător rețelelor, care poate fi optimizat și adaptat în funcție de nevoile și progresele individuale ale învățării.

Furnizarea de rețete a tuturor ofertelor interactive interactive, cum ar fi webinarii sau prelegeri online, precum și toate materialele de învățare în formă electronică facilitează gestionarea cunoștințelor și învățarea asincronă pentru studenți dintr-un grup de învățare, cu diferite condiții profesionale și libertate. În plus, aceasta înseamnă o documentare mai ușoară și independentă de timp și repetarea conținutului cursului.

curriculum

Antrenarea priorități:

Conținutul și structura programului de master susțin o înțelegere bazată pe dovezi a medicinei psihologice. Pe baza introducerii în elementele de bază ale cursului, conținutul și abilitățile medicinii psihologice sunt distribuite sistematic. Următoarele module vizează o legătură analitică a cunoștințelor dobândite în modulul anterior, pentru a extinde înțelegerea participanților și a le pregăti pentru următorul modul.

În funcție de cerințele profesionale și domeniile de responsabilitate, studenții dezvoltă o înțelegere teoretică și abilități conexe în domeniul medicinei psihologice.

concentra

Conținutul programului de master de un an se bazează pe următoarele șase priorități:

 • Bazele lucrărilor științifice
 • Introducere în sănătatea mintală
 • Măsuri psihologice pentru sănătatea mintală
 • Neuroscience
 • Nutriție și sănătate mintală
 • Hormon și sistemul imunitar
Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The ALP Akademisches Lehrinstitut für Psychologie GmbH offers modern, creative and innovative distance learning courses and further education in the field of psychology. And this for more than 14 year ... Citeste mai mult

The ALP Akademisches Lehrinstitut für Psychologie GmbH offers modern, creative and innovative distance learning courses and further education in the field of psychology. And this for more than 14 years. Online Master's programs with practical relevance and skilful didactics. Exciting, scientific and practice-oriented at the same time. In exceptional cases, professionals have the opportunity to be admitted to the Master's programs without a first degree (without a Bachelor's degree). Citește mai puţin