MSc Management Creativ și Cultural Industriilor

Generalități

Programul de descriere

Pentru a deveni un manager de succes în industriile creative și culturale, trebuie să înțelegeți sectorul - de la teoria managementului la abilitățile aplicate aplicate pentru a fi utilizate în domeniu. Masterul nostru creativ și culturii culturale Masterat se bazează pe experiența de cercetare, cunoștințe și la locul de muncă a unei echipe talentați de cadre universitare, care oferă o excelentă înțelegere a cerințelor de afaceri de gestionare a întreprinderilor creative și a organizațiilor culturale din lumea modernă.

Pe acest MSc, veți învăța cunoștințele esențiale și aptitudinile critice de care aveți nevoie pentru a deveni un manager de succes în sectorul cultural și creativ. S-ar putea să aveți și opțiunea de a întreprinde un proiect organizațional, oferindu-vă experiență reală de lucru în cadrul unei companii.


Orașul face acest program unic. Sheffield este un loc oportun și interesant de a se specializa în industriile creative și culturale datorită muzeelor ​​și galeriilor sale renumite pe plan internațional, scenei muzicale înfloritoare și celui mai bun complex teatral regional din afara Londrei. În mod regulat găzduiesc expoziții de înaltă calitate de la galerii proeminente din Londra, cum ar fi V

Elevii sunt încurajați să facă uz de brandurile puternice creative și culturale ale Sheffield, cum ar fi Muzeele Sheffield, Electric Works, Workstation și Teatrele din Sheffield. Vizitele de studiu pentru furnizorii de servicii de cultură fac parte integrantă din acest program; plasamentele de voluntariat în acest sector pot fi, de asemenea, disponibile.


Programul

Managementul Industriilor Creative și Culturale MSc este predat cu normă întreagă, timp de 12 luni, cu două semestre, urmată de o disertație, printr-o combinație de cursuri, seminarii, studii de caz, lucrul în grup pentru învățare colaborativă și grupuri de discuții bazate pe web. Studenții sunt evaluați prin sarcini individuale, proiecte de grup, examene și o disertație.

Susținute de modulele autoritare în marketingul cultural, sponsorizarea, leadershipul și managementul și mărcile creative, precum și abordarea teoriilor și conceptelor critice ale specialiștilor, studenții dobândesc o cunoaștere aprofundată a industriilor creative și culturale, conduse de o abordare puternică bazată pe management . Modulele suplimentare oferă competențe de management generice, cum ar fi contabilitatea și managementul financiar, și metodele de cercetare. Modulele de specialitate din departamentele de arheologie și muzică ajută elevii să se specializeze și să-și extindă mai târziu baza de cunoștințe în program.

De asemenea, cadrele didactice pentru programul Creative and Cultural Industries oferă și supervizare de doctorat, dacă alegeți să vă continuați studiile în acest domeniu.

Module de bază:

 • Metode de cercetare
 • Contabilitate și Management Financiar
 • Introducere în industriile creative și culturale
 • Teorii și concepte critice în industriile creative și culturale
 • Marketingul cultural
 • Disertație

Module optionale

 • Gestionarea festivalurilor, a evenimentelor și a performanțelor creative
 • Gestionarea fondurilor: sponsorizare, filantropie și stat
 • Gestionarea mărcilor creative
 • Administrarea muzeelor ​​și a siturilor de patrimoniu cultural
 • Planificarea strategică pentru clienții de afaceri de muzică
 • Muzică în teorie și practică

Candidatul

Sunteți un absolvent recent, cu o diplomă bună în orice subiect, sau un profesionist în căutarea de a muta înainte de cariera ta în sectoarele creative și culturale. Alternativ, puteți veni direct dintr-o disciplină culturală, cum ar fi dansul, arta sau muzica, și căutați să vă extindeți perspectivele de carieră.

Veți avea o diplomă de onoruri de clasa a doua sau o calificare profesională autorizată. Pentru studenții străini, cerința standard a limbii engleze a Sheffield University Management School este IELTS 6.5 cu cel puțin 6 în fiecare parte sau echivalent.

burse de studiu
Pentru mai multe informații despre burse, vizitați următorul site web. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Ultima actualizare August 2018

Despre facultate

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, ... Citeste mai mult

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, as part of the Russell Group, is renowned for its research and teaching excellence. Citește mai puţin