MSc Management și Afaceri Internaționale - (Birmingham City University)

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

122615_yB2LNf9C_400x400.png

Doriți să studiați un master în managementul afacerilor în Birmingham? Gradul nostru de Master și Management Afaceri Internaționale este acreditat de Chartered Management Institute (CMI).

Cursul nostru de Management și Afaceri Internaționale vă învață abilitățile și atributele fundamentale de care aveți nevoie pentru a deveni un manager internațional de succes. Veți deveni adept al deciziilor strategice și tactice de afaceri, înțelegerea diferențelor culturale internaționale și gestionarea și motivarea personalului din întreprinderi la scară internațională.

Veți experimenta lucrul în proiecte internaționale de echipă studențești, care colaborează pentru a oferi rapoarte și prezentări eficiente și profesionale ca parte a evaluărilor modulelor care reflectă practicile profesionale ale managementului internațional. De-a lungul cursului, echipa de curs vă va oferi sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă realiza potențialul și așteptăm cu nerăbdare să colaborați cu dvs. pentru a vă dezvolta cunoștințele, înțelegerea și abilitățile pentru cariera aleasă de dumneavoastră.

Ce este cuprins în curs?

Inițial, în prima etapă, veți examina provocările cheie cu care se confruntă întreprinderile globale pentru a aprecia pe deplin complexitatea și dinamica practicii de conducere și de conducere. Aceasta vă va lărgi abilitățile în organizare, comunicare și colaborare cu alții, în special într-un context cultural din ce în ce mai divers.

Pe parcursul celei de-a doua etape a cursului dvs., veți începe să explorați complexitatea managementului operațiunilor internaționale integrate cu responsabilitatea socială corporativă, sustenabilitatea și rolul inovației. Vi se va învăța strategie internațională în timp ce vă veți dezvolta abilitățile de cercetare pentru pregătirea proiectului dvs. major.

Principalul modul principal de proiect major este adaptat la aspirațiile din carieră. Modulul oferă trei opțiuni de proiect;

 • O rută de studiu bazată pe muncă care vă permite să relaționați proiectul cu un angajator curent;
 • O opțiune „proiect de consultanță” în care găsiți un client care are o problemă de afaceri internațională pe care considerați că o puteți rezolva;
 • O disertație tradițională care implică o explorare aprofundată atât a teoriei cât și a practicilor afacerilor internaționale, folosind cercetarea primară.

Indiferent de ruta pe care o alegeți, aceasta vă va oferi posibilitatea de a identifica un subiect și o industrie la alegere referitoare la zona dvs. de specialitate de Afaceri Internaționale, adaptându-vă gradul pentru a vă îmbunătăți gradul de angajare pentru destinația finală ale carierei. Proiectele anterioare au implicat strategia de marketing internațional, gestionarea lanțului de aprovizionare global în sectorul alimentar și probleme de sustenabilitate în aprovizionarea cu bumbac.

De ce să ne alegeți?

 • Veți dezvolta abilități fundamentale în managementul afacerilor, având în același timp oportunitatea de a obține expertiză sporită și specializată pentru a vă ajuta să intrați în domeniul complex și provocator al operațiunilor de afaceri internaționale.
 • La absolvire veți primi o calificare profesională recunoscută din partea industriei de la Chartered Management Institute (CMI).
 • Veți lucra alături de o gamă variată de studenți internaționali, oferind o experiență reală despre cum este să lucrați și să colaborați cu colegii dvs. dintr-o serie de culturi diverse din Europa, Nigeria, India, China, Vietnam și America de Nord.
 • Veți avea ocazia să vizitați o companie de servicii sau producătoare de vârf pentru a obține o perspectivă asupra complexității operațiunilor mondiale reale, cum ar fi Jaguar Land Rover.
 • Veți fi susținut de diagnosticare în limba engleză de afaceri și asistență pentru îndrumători pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți în limba de afaceri internațională.
 • Veți fi învățați de către profesori de înaltă calificare, cu experiență semnificativă în practica profesională a unei serii de roluri de management și de afaceri internaționale.

122619_girl-presents-on-whiteboard1.jpgFotografie de Matthew Henry de la Burst

Curs în adâncime

Pentru a finaliza acest curs, studentul trebuie să completeze cu succes toate următoarele module de bază (în total 120 de credite):

 • Finanțe manageriale - 20 de credite
 • Business Integrated - 20 de credite
 • Dezvoltarea leadershipului - 20 de credite
 • Managementul strategic internațional - 20 de credite
 • Proiect major - 40 de credite
 • Strategia operațională internațională și inovații - 20 de credite
 • Management intercultural - 20 de credite

Pentru a finaliza acest curs, un student trebuie să finalizeze cu succes cel puțin 60 de credite din următoarea listă indicativă de module opționale .

 • Managementul proiectelor de cercetare - 20 de credite
 • Practică de cercetare - 20 de credite

Toate modulele de bază sunt garantate să funcționeze. Modulele opționale vor varia de la an la an, iar lista publicată este indicativă.

Structura cursului

Cursul se desfășoară timp de 12 luni (full-time, începutul lunii septembrie sau ianuarie) sau 15 luni (full time, începutul lunii septembrie) și este împărțit în trei etape, fiecare durand cel puțin 10 săptămâni (etapa I urmând să aibă loc pe parcursul a doi termeni pe 15 luni Pathway numai). Evaluarea este de natură practică, inclusiv sarcini, rapoarte, prezentări și examene.

Fiecare modul constă dintr-un amestec de prelegeri, seminarii, ateliere, activități interactive și evaluări online. De obicei, fiecare modul este predat săptămânal în timp, constând din trei ore pe modul pe săptămână împărțite în una, două sau trei ore. Un total de 9 ore de contact pe săptămână este tipic pe o perioadă de 10 săptămâni pentru Etapa 1 și Etapa 2. Etapa 3 va consta din trei ore de timp de contact pe săptămână, completate cu ședințe de supraveghere a proiectului, precum și când este necesar pentru Proiectul Major.

Fiecare modul de 20 de credite este proiectat pentru a necesita 200 de ore de studiu, din care 30 de ore sau mai multe vor fi prin contact direct cu tutorii modulului. Timpul rămas va consta în învățare independentă, care va fi structurată cu îndrumarea tutorului modulului pentru a încorpora activități precum învățarea online, citirea și munca în grup sau în echipă.

Accentul va fi pus pe grup ca resursă pentru învățare. Va avea loc o discuție în grup a situațiilor și problemelor practice de management, folosind studii de caz, situații problematice și scenarii și, după caz, experiențele proprii ale participanților.

Evaluarea programului este concepută pentru a fi o parte integrantă a procesului dvs. de învățare, îmbunătățind și demonstrând cunoștințele și practicile dvs. Feedback-ul formativ vă va fi oferit printr-o combinație de auto-reflecție, grup de prieteni și feedback-ul tutorilor. Evaluările sumare vor asigura măsura în care ați obținut rezultatele învățării modulelor.

Evaluarea în cadrul modulelor va avea diverse forme, inclusiv misiuni de curs, rapoarte, evaluare controlată, examene și disertație sau proiect. Vi se poate cere să apărați disertația sau proiectul printr-o viață, bazându-vă pe abilitățile dezvoltate în program.

Toate Pathways noastre de management au acreditare profesională de la Chartered Management Institute (CMI), precum și asigurarea cursurilor sunt relevante și de ultimă oră, înseamnă că veți primi un certificat CMI QCF Level 7, pe lângă diploma de master la absolvire.

Vi se va acorda un membru CMI pe toată durata cursului, beneficiind de acces complet la Management Direct, instrumentul de suport online de conducere al CMI pentru manageri și lideri. Veți fi, de asemenea, eligibil pentru schema de îndrumare a CMI și veți avea ocazia să participați la evenimente, ajutându-vă să faceți rețea și să creați legături de industrie.

Cerințe de intrare

Avem nevoie de una dintre următoarele:

Cerințe esențiale

Esențial - intrarea în prima etapă (12 luni)

 • O diplomă de onoare a unei universități britanice sau a unei instituții echivalente (minimum 2: 2)
 • O calificare echivalentă la nivelul absolvenților de la o universitate de peste mări sau o instituție echivalentă (minim 2: 2)
 • Un program pre-masterat aprobat de Birmingham City University
 • Un program pre-masterat cu o medie de minimum 55%

Esențial - Intrarea la prima etapă (15 luni)

 • Un număr maxim de trecere (al treilea) de la o universitate britanică sau o instituție echivalentă sau o calificare echivalentă a nivelului absolvenților de la o universitate de peste mări sau o instituție echivalentă.

Esențial - intrarea în etapa a doua

 • Un certificat postuniversitare (Nivelul 7 sau echivalent, o valoare minimă de 60 de credite) , într - un subiect de afaceri aliniat cu ales Pathway (afaceri internaționale, finanțe, marketing sau antreprenoriat)
 • Candidații vor fi obligați să depună o cerere extinsă pentru a dovedi modul în care certificatul lor postuniversitar îndeplinește rezultatele învățării programului la etapa echivalentă

Esențial - intrarea în etapa a treia

 • O Diplomă de studii aprofundate (Nivelul 7 sau echivalent, o valoare minimă de 120 de credite) * într - un subiect de afaceri aliniat cu ales Pathway (afaceri internaționale, finanțe sau de marketing).
 • Candidații vor fi obligați să prezinte o cerere extinsă pentru a demonstra modul în care Diploma lor de studii postuniversitare îndeplinește rezultatele învățării programului în etapa echivalentă.
 • Candidații vor fi obligați să treacă un modul de metode de cercetare (nivel 7 sau echivalent, o valoare minimă de 20 de credite) * și li se va cere să prezinte o propunere originală de disertare care a fost trecută de echipa de program înainte de aprobarea admiterii.

* Alte calificări vor fi luate în considerare de la caz la caz.

Informații suplimentare pentru studenții UE / internaționali

Esenţial

Cererile de la solicitanții internaționali cu calificări echivalente sunt binevenite.

În plus față de cerințele de intrare academică enumerate mai sus, studenții internaționali și UE vor solicita, de asemenea, calificările detaliate în acest tabel.

Cerințe de limbă engleză 2020/21

 • IELTS: 6,0 per total cu 5,5 minime în toate benzile. Dacă nu respectați scorul IELTS necesar, puteți fi eligibil pentru unul dintre cursurile noastre de engleză pre-sesionale. Vă rugăm să rețineți că trebuie să aveți un test securizat de limba engleză (SELT) pentru a studia cursul de engleză pre-sesional. Mai multe informatii.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought afte ... Citeste mai mult

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought after, career-focused courses, panning through the most popular domains. Citește mai puţin
Halifax , Birmingham , Londra Borough of Ealing , Manchester , Dundee , Royal Borough of Greenwich , Gillingham , Curtea de curte , Birmingham , Twickenham , Leicester , Coventry + 11 Mai mult Mai Puțin