MSc Integrat de creștere a plantelor și animalelor (iPAB)

Generalități

Programul de descriere

Creșterea integrată a plantelor și animalelor (iPAB)111414_111198_111196_iPAB-Logo_schmal.png


Vă interesează ambele culturi și șeptel?

Modelarea viitorului cercetării de reproducere

Ești încântat de o carieră internațională în cercetarea în domeniul reproducerii?

Alegeți programul noului master:

Creșterea integrată a plantelor și animalelor

Portalul de aplicații va fi deschis pentru 1 aprilie pentru solicitanții din UE

Portalul de aplicații pentru solicitanții non-UE este închis!

iPAB la o privire:

 • Limba: engleză
 • Cerințe de admitere: BSc în agricultură, biologie sau discipline conexe; se vor aplica reglementările de admitere pentru programul de master "Științe agricole"; NUMAI PENTRU STUDENȚI INTERNAȚIONALI: Dovada de competență în limba engleză: CEFR Nivel C1 (TOEFL sau echivalent)
 • Profilul dvs.: grad ridicat de auto-motivație și curiozitate naturală pentru a aborda problemele biologice complexe; Cercetător și fără frică de date, matematică și statistici mari; Interesul pentru un angajament pe termen lung în cercetarea internațională de reproducere
 • Cuprins / module:
  • Module obligatorii:
   • Genetica cantitativă și genetica populației
   • Schemele și programele de reproducere în creșterea plantelor și a animalelor
   • Genetică statistică, informatică de reproducere și design experimental
   • Biotehnologia și genetica moleculară în creșterea plantelor și a animalelor
   • Teoria selecției, proiectarea și optimizarea programelor de reproducere
  • Module elective:
  • de exemplu
  • Breeding Informatics
  • Aspecte juridice în creșterea plantelor și a animalelor
  • Creșterea păsărilor și genetica
  • Biotehnologia și genetica pădurilor
  • Resurse genetice
  • Seed marketing
  • Internship
  • și alte module interesante

Perspective de carieră:

iPAB vă pregătește pentru o carieră internațională în sectorul de creștere

 • Companiile de creștere a plantelor
 • Companiile de creștere a animalelor
 • Asociații de reproducție
 • Centrele de cercetare publice și private
 • Agenții guvernamentale
 • Organizații internaționale

cerere

Termenul limită pentru aplicare este

 • 15 februarie a fiecărui an pentru solicitanții non-UE și non-EWR!
 • 1 iunie a fiecărui an pentru solicitanții UE și EWR!

1. Criterii de admitere pentru masterat în creșterea plantelor și animalelor integrate

A. Este fostul dvs. grad BSc acceptabil pentru studiile iPAB la Universitatea Goettingen?

 • Admiterea la programul de masterat se acordă pe motiv că a fost finalizată o diplomă de licență de cel puțin 3 ani în agricultură sau alte diplome conexe la o instituție acreditată în sau în afara Germaniei. Alte diplome conexe trebuie să dovedească un minim de 60 de ECTS în știința agriculturii, științelor plantelor, științelor animalelor, științelor forestiere, științelor naturii, matematicii, statisticilor sau științelor informatice.

B. Este posibilă aplicarea cu un BSC neterminat?

 • Numai pentru solicitanții non-Eu și non-EWR: Dacă sunteți dintr-o țară care nu este în UE sau care nu este membru EWR, puteți aplica numai cu o diplomă de licență completă.
 • Numai pentru solicitanții din UE și EWR: dacă sunteți dintr-o țară UE sau EWR și nu ați finalizat gradul de diplomă de licență până la data limită de depunere a cererii, aveți nevoie de cel puțin 150 de credite ECTS din programul dvs. de studii, care trebuie dovedită printr-o transcriere a înregistrărilor conține, de asemenea, gradul mediu total obținut până în prezent (de exemplu, CGPA). Vă rugăm să rețineți că diploma de licență finală trebuie să ne fie trimisă de îndată ce o primiți (cel târziu până la data de 11 noiembrie a fiecărui an).

C. Îndepliniți cerințele de testare în limba engleză?

 • Dacă nu aveți niciunul dintre testele necesare, nu puteți fi admis la iPAB.

2. Aplicația online

Selectați între intrările: Formularul de cerere pentru solicitanții care nu participă la programul Euromed și non-EWR sau Formularul de cerere pentru solicitanții UE și EWR. Aplicațiile din categoria greșită vor fi șterse. După înregistrarea online pentru programul iPAB, veți primi un număr de înregistrare prin e-mail. Completați formularul de înscriere și trimiteți-l. Apoi veți primi un e-mail automat cu informații despre încărcarea documentelor necesare (aplicațiile simultane pentru mai multe cursuri de master necesită numai încărcarea documentelor dvs. o singură dată). Este obligatorie o legendă a sistemului de clasificare al universității (gradul cel mai înalt / cel minim). Dacă nu există nicio legendă despre transcrierea dvs. în BSc, vă rugăm să adăugați o notă oficială.

Pentru China, Mongolia și Vietnam, sunt acceptate doar cererile de certificate de diplomă și certificate de diplomă APS dovedite.

Dacă ați început un masterat, trebuie completate toate câmpurile din formularul de candidatură privind diploma de master.

Înainte de a trimite formularul, vă rugăm să verificați dacă ați furnizat informații nu numai pentru toate cursurile relevante pentru agricultură pe care le-ați promovat, ci și pentru practică, stagii și experiență de muncă relevante în agricultură. Acest lucru ar putea să vă sporească șansele de a obține un loc de studiu. După ce trimiteți formularul, nu puteți efectua nicio modificare. Vor fi evaluate numai documentele și certificatele pe care le încărcați înainte de depunerea cererii. Documentele adăugate după termenul limită nu vor fi acceptate.

3. Are prezentarea prealabilă a cererii avantaje?

Solicitanții cu AAP foarte bune vor primi o scrisoare de admitere timpurie, la depunerea timpurie a cererii. După termenul limită, toate celelalte cereri eligibile sunt clasificate în funcție de nota obținută în diploma de bacalaureat și punctele date pentru literele de referință și punctele date pentru experiența agricolă suplimentară. Se vor admite, de asemenea, candidații cel mai înalt.

4. Scrisori de referință

Nu este necesar să se prezinte scrisori de referință, dar pot fi depuse până la două scrisori de referință de la diferite persoane pentru fiecare solicitant.

5. Este necesar să prezentați documente prin poștă?

Numai pentru Nigeria : După admitere, solicitanții nigerieni trebuie să adreseze grefierului de la biroul de la Universitatea din Regatul Unit pentru a-și expedia certificatul de diplomă de bacalaureat plus înscrierile într-un plic sigilat direct la:

Universitatea Goettingen, Facultatea de Științe Agricole, Biroul de admitere, Buesgenweg 5, D - 37077 Goettingen, Germania

6. Procedura de selecție și admiterea

Comitetul de selecție va clasifica 50 la sută din candidați în conformitate cu punctele pentru gradele BSc, motivația, scrisorile de referință și orice alte calificări de susținere. 50 la sută vor fi clasificate după interviu pentru a evalua adecvarea candidatului. Solicitanții selectați pentru interviu vor fi informați în consecință.

Când veți fi informat dacă ați fost admis sau nu?

Vă rugăm să acordați cel puțin două luni după termenul limită înainte de a vă aștepta la știrile despre cereri.

7. Acceptarea locului de studiu

Vă rugăm să confirmați prin e-mail direct doamnei Brigitta Lunderstädt că acceptați locul de studiu în două săptămâni după admitere.

8. Îți poți amâna admiterea până anul viitor?

Nu, nu poți. Dacă nu acceptați oferta, trebuie să aplicați din nou anul viitor. Vă rugăm să ne informați cât mai repede posibil dacă decideți să nu o acceptați.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1737, Georg-August-Universität Göttingen is a research university of international renown with strong focuses in research-led teaching. The University is distinguished by the rich diversity ... Citeste mai mult

Founded in 1737, Georg-August-Universität Göttingen is a research university of international renown with strong focuses in research-led teaching. The University is distinguished by the rich diversity of its subject spectrum particularly in the humanities, its excellent facilities for the pursuit of scientific research, and the outstanding quality of the areas that define its profile. From 2007 to 2012 Georg-August-Universität Göttingen was rewarded funding from the Initiative of Excellence of the German Federal and State Governments with its institutional strategy for the future entitled “Göttingen.Tradition – Innovation – Autonomy”. The University was able to realise all measures of the concept. Now Göttingen University develops the successfully established measures further to continously advance the University’s positive developments in research and teaching. Citește mai puţin
Göttingen , Innsbruck , Roma , Padova , Belgrad , Hanovra , Brunswick , Clausthal-Zellerfeld + 7 Mai mult Mai Puțin