MSc Inginerie electrică pentru energie durabilă și regenerabilă

Generalități

Programul de descriere

Master in Inginerie Electrică pentru Energie Durabilă și Renegabilă este conceput pentru a oferi instruire în principiile energiei durabile și a tehnologiilor regenerabile. Aceste principii sunt predate alături de studii în inginerie electrică, inclusiv electronică de putere, mașini electrice și sisteme de alimentare.

Acest curs de 12 luni vă va oferi o acoperire avansată a competențelor de inginerie de specialitate cerute de un inginer care lucrează în tehnologie electrică pentru sisteme de energie regenerabile și durabile.

Obiectivul nostru este de a vă ajuta să dezvoltați încrederea pentru a lucra ca un profesionist, în largul convențiilor disciplinei.

Fapte fundamentale

 • Universitatea din Nottingham a fost recunoscută pentru a furniza un standard de aur în Cadrul de excelență în predare (TEF), care urmărește să recunoască și să recompenseze învățarea și predarea excelente.
 • Acest curs este acreditat de IET (Instituția de Inginerie și Tehnologie) pentru a satisface cerințele suplimentare de învățare ale unui inginer autorizat.

IET-logo

Detaliile Cursului

Acest curs este predat cu normă întreagă pe o perioadă de 12 luni și constă din 120 de credite din modulele predate și un proiect de cercetare independent 60 de credite.

Cursul are o structură de bază a modulelor care oferă o platformă de cunoaștere în domenii relevante. Pentru a completa acest material de bază, elevii vor putea să ia module opționale dintr-o gamă de inginerie electrică avansată și subiecte din surse regenerabile și durabile. Corelarea ponderii opționale este de aproximativ 60/40.

Planificarea și pregătirea pentru proiect se realizează în timpul semestrului de primăvară.

Veți fi învățat folosind practica actualizată, inclusiv utilizarea resurselor electronice adecvate. Predarea este un amestec de prelegeri, ateliere de lucru, lucrări de laborator, tutoriale și proiecte, cu evaluarea efectuată de obicei prin examene formale și cursuri.

Rezultatele învățării

Rezultatele cheie de învățare ale cursului sunt pentru elevi:

 • să dezvolte abilități de rezolvare a problemelor
 • să devină utilizatori competenți ai echipamentului și software-ului relevant
 • dezvoltă capacitatea de a gândi logic și critic
 • să dezvolte o înțelegere aprofundată a practicii actuale și a limitărilor sale și aprecierea noii dezvoltări probabile
 • să dezvolte abilități analitice, de proiectare și de înțelegere în domeniul ingineriei electrice pentru a fi utilizate în desfășurarea și gestionarea energiei regenerabile, pentru a forma un viitor mai durabil.
 • să învețe despre diferite tehnologii regenerabile și durabile și să dezvolte abilități în evaluarea acestor tehnologii.

Acest curs se bazează în campusul University Park din Nottingham din Marea Britanie. Aflați mai multe despre campusul University Park sau faceți un tur virtual.

module

Corelarea ponderii modulului opțional este de aproximativ 60/40.

Module de bază

 • Advanced Drives AC (primăvară): 10 credite *
 • Advanced Engineering Research Project Organizare și proiectare (primăvară): 10 credite
 • Elemente fundamentale electrice și electronice pentru masterat (toamna): 10 credite
 • Rețele de alimentare (primăvară): 10 credite
 • FAPT și distribuția generată (primăvara): 10 credite
 • Tehnologia energiei regenerabile 1 (toamna): 10 credite
 • Efectele energiei durabile (toamna): 10 credite

Module optionale

 • Advanced Design System Design (toamna): 10 credite *
 • Sisteme combinate de căldură și energie (primăvară): 10 credite
 • Mașini electrice, sisteme și aplicații de antrenare (toamna): 20 de credite
 • Depozitarea energiei (primăvara): 10 credite
 • Aplicații electronice de putere și control (toamnă): 20 de credite
 • Tehnologia energiei regenerabile 2 (primăvară): 10 credite
 • Tehnologii pentru generarea vântului (primăvara): 10 credite
 • Tehnologii pentru economia de transport a hidrogenului (primăvara): 10 credite

* De asemenea, disponibil pentru proiect pentru 20 de credite

Cursul include, de asemenea, un proiect individual realizat pe perioada verii, în valoare de 60 de credite.

Modulele pe care le oferim sunt inspirate de interesele de cercetare ale personalului nostru și, ca rezultat, se pot schimba, de exemplu, din cauza dezvoltărilor de cercetare sau a schimbărilor legislative. Această listă este un exemplu de module tipice pe care le oferim, nu o listă definitivă.

Cariere

Absolvenții noștri postuniversitare progresează, în general, la roluri interesante în proiectarea și dezvoltarea cu marile companii internaționale sau agenții guvernamentale, obțin posturi de consultanță cu companii de consultanță de conducere sau se mută în cariere academice de succes.

Salariul mediu de pornire și progresul carierei

În 2016, 94,2% dintre absolvenții postuniversitari din cadrul facultății, care erau disponibili pentru ocuparea forței de muncă, au obținut un loc de muncă sau au continuat studiile în termen de șase luni de la absolvire. Salariul mediu de pornire a fost de 31,959 lire sterline, cel mai mare fiind de £ 100,000.

* Destinații cunoscute de studii postuniversitare cu studii superioare la domiciliu, 2015/16. Salariile se calculează pe baza salariilor cu normă întreagă în Marea Britanie.

Destinațiile de carieră pentru absolvenții noștri din cadrul Departamentului de Inginerie Electrică și Electronică includ analiști IT de afaceri, designeri de sisteme, programatori, profesioniști în domeniul dezvoltării software și tehnicieni de producție, precum și ingineri electrici și profesioniști în inginerie.

Perspectivele carierei și capacitatea de angajare

Universitatea din Nottingham a fost numită cea mai bună universitate din Marea Britanie pentru ocuparea postului absolvent, până în 2017 The Times și The Good Times Good University Guide.

Cerințe de intrare

 • Cerințe de intrare: O mare 2: 2 sau echivalent în inginerie electrică și / sau electronică, sau un alt grad relevant
 • IELTS: 6,0 (cu nu mai puțin de 5,5 în orice element)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Citește mai puţin
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mai mult Mai Puțin