Citește Descrierea Oficială

Pe scurt:

 • Primul curs de acest gen din Marea Britanie
 • Îți consolidează perspectivele de carieră în industria de petrol și gaze
 • Vă oferă oportunitatea de a deveni un inginer autorizat
 • Part-time opțiune de studiu
 • Studenții internaționali pot aplica

Rezumatul cursului

Acest curs este destinat absolvenților de inginerie care intenționează să intre sau să-și îmbunătățească perspectivele de carieră în industria de petrol sau gaze naturale. Acesta va fi reacreditat de IGEM în 2016.

Cursul explorează geologia, explorarea, forarea, producția (suprafață și subsol), ingineria și gestionarea rezervoarelor, distribuția și transmisia de petrol și gaze din punct de vedere practic și teoretic.

Veți dezvolta cunoștințele și abilitățile de rezolvare a problemelor în ceea ce privește dezvoltarea, proiectarea, managementul de afaceri și economie în ingineria petrolului și gazului, care vă va ajuta să faceți decizii de management și științifice la locul de muncă.

La finalizarea acestui curs, puteți fi eligibil să vă alăturați la Institutul de Ingineri de Gaze

Detaliile Cursului

Pe lângă studierea temelor subliniate în modulele următoare, va trebui să dezvoltați, la standarde profesionale, o serie de abilități transferabile, cum ar fi abilitățile de matematică prin analiza matematică cantitativă, aptitudinile de rezolvare a problemelor, abilitățile de comunicare în timpul muncii în grup, analiza scrisului de laborator și abilitățile de gestionare a timpului.

Structura cursului

Acest curs durează peste trei semestre de 12 săptămâni

 • Semestrul 1 - octombrie-februarie
 • Semestrul 2 februarie - iunie
 • Semestrul 3 - iunie-septembrie (perioada de disertație pentru MSc)
 • Economie Petrol și Management de Proiect (30 credite)
 • Geologie, explorare, forare și producție (30 credite)
 • Bazele sistemelor și designului de gaze naturale și de producție (15 credite)
 • Distribuție, sisteme de transmisie și design (15 credite)
 • Debit de gaze și analiza rețelei (15 credite)
 • Metode experimentale și de măsurare (15 credite)
 • Proiect / Disertație (60 credite)

Cerințe de intrare

2: 2 grad într-o disciplină de inginerie sau științifice.

Acreditarea învățării anterioare (APL)

Salutăm aplicațiile studenților care nu au criterii formale / tradiționale de intrare, dar care au experiență relevantă sau abilitatea de a urma cursul cu succes.

Procesul de acreditare a procesului de învățare anterioară (APL) vă poate ajuta să vă numărați munca și experiența de viață. Procesul APL poate fi folosit pentru înscrierea în cursuri sau pentru a vă oferi scutiri din anumite părți ale cursului.

Două forme de APL pot fi utilizate pentru înscriere: Acreditarea învățării certificate anterior (APCL) sau acreditarea învățării experiențiale anterioare (APEL).

Limba engleză cerințe

Studenții internaționali trebuie să furnizeze dovezi de competență în limba engleză - IELTS 6.0 scor bandă sau mai sus sunt dovada acestui lucru fără nici un element individual sub 5.5.

Studenți și studenți internaționali care sunt non-UE / EEA / UK Nationals - Schema de aprobare a tehnologiilor academice (ATAS)

Studenții străini și studenții care nu sunt cetățeni ai UE, ai SEE sau ai Regatului Unit sunt solicitați de biroul de interne și / sau străin

Potrivit pentru

Potrivit absolvenților de inginerie sau inginerilor și practicienilor industriali care sunt interesați să intre sau să progreseze în industria petrolului și gazului.

Poate aveți o diplomă de licență în domeniul ingineriei sau al unei discipline științifice, inclusiv geologie și fizică, și veți dori să intrați în industria gazelor sau a petrolului ca inginer.

De asemenea, puteți avea deja o experiență semnificativă de a lucra ca inginer în industria gazelor și a petrolului și doriți să vă formalizați poziția actuală cu o calificare academică și profesională.

Taxele 2018-19

 • Full-time: £ 7,992
 • Cu jumătate de normă: 1332 £ pentru fiecare modul de creditare
 • Full-time International: £ 16.920

Costuri adiționale

Ar trebui să luați în considerare și alte costuri, care pot include cărți, articole de papetărie, imprimare, obligativitate și subzistență generală pentru călătorii și vizite.

învățământ

Predarea se va face ca prelegeri formale, laboratoare, tutoriale și ateliere

Evaluare

Studenții din domeniul petrolului și gazelor sunt obligați să participe la toate modulele. Există șapte sesiuni de examinare. Elevii trebuie să treacă toate modulele studiate cu o medie globală de cel puțin 50% în programele modulului și în cursul evaluării lucrărilor.

Toate lucrările evaluate de curs și de laborator trebuie prezentate la timp și la standardele cerute.

Elevii admiși la curs la nivel de diplomă cu examen și cursuri de 50% pot trece la nivelul MSc. (120 Credite)

MSc Studenții trebuie să efectueze o disertație (60 de credite) pe orice aspect al afacerii cu gaze naturale fie experimental fie computațional. Proiectul se poate referi frecvent la activitățile de cercetare care se desfășoară deja în școli și în ingineria și managementul gazelor naturale.

Veți fi evaluat atât de cursuri de 50%, cât și de examene de 50%.

Perspectivele de carieră

Datorită unicității relative a acestui curs în Marea Britanie, împreună cu cererea mare de absolvenți cu tipurile de abilități și cunoștințe pe care acest curs le oferă, perspectivele de angajare sunt excelente.

Absolvenții se pot aștepta să intre sau să progreseze în industrii, cum ar fi petrolul, gazele, tehnologia proceselor, chimice sau oțel.

Legături cu industria

Acest program este susținut puternic de furnizorii majori de tehnologie pentru petrol și gaze.

Program predat în:
Engleză

Vezi 15 mai multe cursuri de la University of Salford »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Ian 2020
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
16,920 GBP
£ 16,920 Internațional / £ 7,992 UK
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Our International Students, Kenneth, MSc Petroleum and Gas Engineering