MSc Ingineria mediului

Generalități

Programul de descriere

Master în Inginerie Mediu curs oferă absolvenți foarte angajabili care vor acționa ca lideri și manageri care servesc nevoile de mediu ale industriilor de proces. Programul analizează problemele de mediu cum ar fi deșeurile toxice, poluarea aerului, eliminarea deșeurilor, eficiența energetică, terenurile contaminate și apa și echipează absolvenții cu competențe de nivel înalt în proiectarea proceselor tehnologice, evaluarea mediului, managementul resurselor și inovațiile tehnologice.

Cursul oferă studenților cu diplomă BEng, BSc sau diplome de inginerie neacreditate abilitățile necesare pentru a fi eligibile pentru statutul de Inginer Chartered.

Fapte fundamentale

 • Oferind o combinație unică de abilități de inginerie, departamentul oferă un mediu de învățare puternic și dinamic, cu legături strânse între cercetare și predare.
 • Relevanța pentru industrie este o caracteristică importantă a departamentului, cu o mare parte a cadrelor didactice fiind ingineri autorizați și / sau având experiență industrială relevantă, precum și legături de cercetare în desfășurare cu industria.

Detaliile Cursului

Cursul urmează o structură modulară, studenții finalizând 180 de credite pe o perioadă de 12 luni. Elevii iau 70 de credite din modulele de bază, 20 de credite din module opționale și un proiect de dezvoltare a creditelor de 30 de ani, care oferă abilități în practica de proiectare avansată, precum și un proiect de 60 de ani de credit care dezvoltă abilități în cercetare.

Elevii vor dezvolta:

 • competențe importante în armonizarea activităților industriei și afacerilor cu protecția și îmbunătățirea mediului
 • abilitatea de a evalua semnificația pericolelor de mediu, de a oferi consultanță cu privire la tratament și de izolare și de a dezvolta tehnologiile și reglementările care ajută la prevenirea și limitarea accidentelor
 • o înțelegere solidă a tehnologiilor existente și o apreciere a aspectelor economice, juridice, sociale și etice ale provocărilor de mediu
 • competențe în cercetare, management de proiect, rezolvarea problemelor și raportare, precum și exercitarea gândirii originale.
 • capacitatea de a planifica și de a întreprinde un proiect de cercetare

Master Ingineria Mediului este predat cu normă întreagă pe parcursul unui an, începând din septembrie.

Majoritatea solicitanților au o diplomă de gradul I, iar cele mai frecvente sunt ingineria mediului și / sau chimică.

module

Disponibilitatea modulelor pentru modulele neobligatorii este supusă calendarului, restricțiilor prealabile și acordului prealabil cu respectivul Module Convenor.

Module de bază

 • Proiect de cercetare individuală (vară): 60 de credite
 • Instruire de proiectare accelerată (an-year): 30 de credite
 • Evaluarea riscului de mediu (toamna): 10 credite
 • Tratarea apei (toamna): 10 credite
 • Ingineria tratării apei (primăvara): 10 credite
 • Poluarea aerului 1 (toamna): 10 credite
 • Poluarea aerului 2 (primăvara): 10 credite
 • Terenul contaminat (primăvara): 10 credite
 • Planificarea cercetării (primăvara): 10 credite

Pentru studenții cu studii superioare de la Universitatea din Nottingham, programul ar putea fi adaptat pentru a se asigura că nu studiază același modul de două ori în conformitate cu reglementările universitare. Acești studenți trebuie să contacteze departamentul pentru clarificare.

Module opționale

Elevii trebuie să aleagă 10 credite de module pentru fiecare semestru din următoarele:

 • Generarea de energie electrică și captarea carbonului (toamna): 10 credite
 • Inginerie petrolieră (toamnă): 10 credite
 • Procesul de risc pentru proces și analiza (primăvara): 10 credite
 • Depozitarea energiei (primăvara): 10 credite
 • Energiile și utilizarea energiei fosile: trecut, prezent și viitor (primăvara): 10 credite

Rețineți că toate detaliile modulului pot fi modificate.

Modulele pe care le oferim sunt inspirate de interesele de cercetare ale personalului nostru și, ca rezultat, se pot schimba, de exemplu, din cauza dezvoltărilor de cercetare sau a schimbărilor legislative. Această listă este un exemplu de module tipice pe care le oferim, nu o listă definitivă.

Cariere

Recunoașterea tot mai mare a necesității de protecție a mediului a generat o cerere ridicată pentru ingineri de mediu de bună calitate. Opțiunile de carieră pentru inginerii de mediu se aliniază îndeaproape cu cele ale inginerilor chimici, cu roluri specifice și se concentrează asupra problemelor și aspectelor de mediu. Acest curs echipează studenții cu abilități adecvate pentru o gamă largă de cariere în cadrul companiilor și organizațiilor din Marea Britanie și internaționale, inclusiv petrochimice, alimente, protecția poluării, nanotehnologie, cercetare academică, consultanță, management și finanțe.

Acest program va oferi, de asemenea, o bază solidă în cazul în care vă decideți să vă continuați studiile la doctorat și să urmeze o carieră de cercetare.

Acest curs de masterat te va echipa pentru următoarele cariere:

 • Proiectanți
 • Proiectanți
 • Inginerii de operațiuni
 • Ingineri de dezvoltare
 • Consultanta in inginerie
 • Consultanți pentru mediu
 • Cercetare și dezvoltare

Universitatea din Nottingham a fost recunoscută ca furnizând un standard de aur în Cadrul de Excelență în Predare (TEF), care urmărește să recunoască și să recompenseze învățarea și predarea excelente.

Salariul mediu de pornire și progresul carierei

În 2016, 94,2% dintre absolvenții postuniversitari din cadrul facultății, care erau disponibili pentru ocuparea forței de muncă, au obținut un loc de muncă sau au continuat studiile în termen de șase luni de la absolvire. Salariul mediu de pornire a fost de 31,959 lire sterline, cel mai mare fiind de £ 100,000.

* Destinații cunoscute de studii postuniversitare cu studii superioare la domiciliu, 2015/16. Salariile se calculează pe baza salariilor cu normă întreagă în Marea Britanie.

Perspectivele carierei și capacitatea de angajare

Universitatea din Nottingham a fost numită cea mai bună universitate din Marea Britanie pentru ocuparea postului absolvent, până în 2017 The Times și The Good Times Good University Guide.

Universitatea din Nottingham este numită în mod constant ca fiind una dintre cele mai vizate universități de către cei mai importanți angajatori britanici absolvenți * și vă poate oferi un start-cap când vine vorba de cariera ta.

Cei care se angajează într-o oportunitate de cercetare postuniversitară cu noi nu vor beneficia doar de sprijin în ceea ce privește un contact strâns cu supervizorii și o formare specifică în domeniul dvs. de cercetare, veți beneficia, de asemenea, de consiliere dedicată carierei de la Serviciul carieră și angajare.

Serviciul nostru de carieră și angajare oferă o gamă largă de servicii, inclusiv sesiuni de consiliere, evenimente de angajator, târguri de recrutare și ateliere de abilități - iar odată ce ați absolvit, veți avea acces la serviciul pentru viață.

* Piața absolventă 2013-2017, Research High Fliers.

Cerințe de intrare

Cerințe de intrare: 2.1 (diplomă de onoare de gradul 2 sau echivalent internațional) într-un domeniu de inginerie

Alte cerințe: Solicitanții cu o diplomă de nivel înalt 2.2 (diplomă de diplomă inferioară de clasa a doua sau echivalent internațional) cu experiență de muncă substanțială pot fi luați în considerare.

IELTS: 6.0 (nu mai puțin de 5.5 în orice element).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Citește mai puţin
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mai mult Mai Puțin