MSc Football Communications și Digital Marketing

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Modul în care fanii fotbalului și sportului consumă media a însemnat rolul creatorilor de conținut și al marketerilor au trebuit să evolueze, să se adapteze și, în unele cazuri, să se îmbine.

Locație: UCFB Wembley, UCFB Etihad Campus

Prezentare generală

Acum este esențial să înțelegem tendințele de vizualizare digitală, publicul de social media și cum să planificăm o acoperire digitală atractivă și eficientă pentru o bază de fani mereu solicitantă. Programul MSc Football Communications și Marketing Digital este conceput pentru absolvenți și practicieni din industrie, cu un interes intens în fotbal și sport.

Programul folosește temele contemporane din marketing, cum ar fi marketingul digital, relațiile publice, implicarea în fani și jurnalismul multimedia, pentru a permite studenților să evalueze relațiile dintre aceste domenii. Persoanele cu un interes deosebit și o experiență în domeniul marketingului și al comunicațiilor sunt deosebit de potrivite pentru acest program.

Bazele fanilor nu mai sunt limitate țării de origine. Audiențele internaționale sunt acum o bază vitală și, în unele cazuri, mai importantă, la care să poți atinge și să te angajezi. Cluburile de fotbal din Premier League sunt mărci globale în sine, să nu mai vorbim de distribuția de jucători de atracție. Videoclipurile social media și poveștile puternice din interior ajută la promovarea clubului și a mărfurilor sale.

Locurile didactice pentru acest grad includ:

UCFB Wembley

• Stadionul Wembley

UCFB Etihad Campus

• Stadionul Etihad

• UCFB Study Hub @ Piccadilly Place

Pe lângă locațiile noastre de predare, folosim și facilități de specialitate pe tot parcursul anului universitar, precum și facilități suplimentare, acolo unde este necesar.

„Adăugarea de experiență la CV-ul dvs. în timp ce sunteți la UCFB va ajuta cu adevărat pe piața locurilor de muncă odată ce ați absolvit. Dacă oamenii încep să-ți audă numele, atunci ai o poziție în această industrie competitivă. "

Callum Noad

Autor publicat și agent comercial sportiv Junior la Entourage Sports & Entertainment

module

Semestrul 1

  • Marketing digital pentru fotbal
  • Angajarea consumatorului de fotbal

Semestrul 2

  • Relații publice și gestionarea crizelor în fotbal
  • Multimedia jurnalistică de fotbal

Semestrul 3

  • Disertație și metode de cercetare

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să dețină o diplomă de diplomă de 2: 1 sau un echivalent recunoscut în străinătate. Solicitanții pot fi acceptați cu un grad de diplomă de 2: 2 (sau echivalent), cu condiția ca aceștia să poată demonstra un profil puternic cu 50% sau mai mult în modulul de disertație.

Experiența profesională și calificările din industrie pot fi evaluate pentru solicitanți fără cerințele standard de intrare. Toți solicitanții li se va oferi posibilitatea de a fi evaluați și de a discuta despre adecvarea lor pentru program cu echipa academică. Toți solicitanții li se oferă, de asemenea, informații referitoare la serviciile pentru studenți, cu care pot lua contact, în cazul în care necesită sprijin suplimentar sau sfaturi, precum și informații legate de fondurile și fondurile corespunzătoare.

Solicitanții din țările care nu vorbesc majoritatea limbii engleze li se va solicita o calificare în limba engleză care testează vorbirea, ascultarea, citirea și scrierea și li se va solicita să obțină un scor general IELTS de 6,0 (minimum 5,5 în fiecare secțiune) sau echivalent recunoscut.

Dacă nu sunteți sigur dacă îndepliniți criteriile de înscriere pentru acest program sau dacă aveți nevoie de rezultate IELTS, vă rugăm să trimiteți un e-mail la mastersenquiries @ UCFB .com cu o copie a celui mai recent CV, inclusiv naționalitatea, statutul de viză, dacă este cazul și transcrierile de licență. Candidații cu un CV puternic pot beneficia de un interviu suplimentar de admitere pentru a susține cererea lor academică.

Studenti internationali

UCFB nu poate sponsoriza în prezent vizele studenților non-UE.

Nu veți avea nevoie de viză pentru a studia în Marea Britanie dacă:

  • Ești cetățean britanic
  • Sunteți cetățean al unui stat membru al Spațiului Economic European (SEE) sau al Elveției
  • Aveți o viză pentru a rămâne în Marea Britanie pentru un alt scop care vă permite să studiați

Dacă nu sunteți încă sigur dacă veți avea nevoie de viză pentru a studia în Marea Britanie sau pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați conformitatea @ UCFB .com . Puteți studia, de asemenea, una dintre diplomele noastre postuniversitare online.

Cum să aplicați

Pentru a aplica pentru acest program, vă rugăm să completați formularul de cerere, apoi să returnați formularul completat și documentele relevante conform instrucțiunilor de la mastersenquiries @ UCFB .com .

Perspectivele de carieră

Specificitatea sportului, cu acoperirea mediatică ridicată și numeroase părți interesate, impune managerilor să dețină abilități de afaceri unice și o cunoaștere aprofundată a industriei fotbalului. Programul a fost dezvoltat pentru cei cu aspirații către poziții de conducere din cadrul departamentelor de media și marketing ale cluburilor de fotbal și sport și organizații similare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities ... Citeste mai mult

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Citește mai puţin
Manchester , Wembley , Londra , Burnley + 3 Mai mult Mai Puțin