MSc Ferrieres
Ferrières
Informatie cheie
Locația campusului
Ferrières-en-Brie, Franţa
Limbi Străine
Engleză, Franceză
Formatul de studiu
În campus
Durata
18 - 24 months
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 19.500 / per course
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Jan 2025
Introducere
Ferrieres MSc își propune să dezvolte indivizi eficienți, directori competenți și antreprenori versatili în domeniul ospitalității, gastronomiei, evenimentelor și managementului serviciilor de lux.
Ca absolvent al Masterului Ferrieres, vei fi capabil să:
- Gestionează-te și conduce-i pe ceilalți ca lider pozitiv și etic și construiește o echipă performantă.
- Anticipați comportamentul clienților și impactul acestuia asupra evoluției afacerii.
- Concentrați-vă pe abordarea serviciilor, furnizarea de servicii, calitate și inovare într-o manieră durabilă.
- Aplicați expertiza managerială, financiară și de marketing pe proiectul pe care îl pilotați.
- Concentrați-vă pe analiza datelor, distribuția electronică și strategiile de gestionare a veniturilor.
- Gestionați proiecte complexe și dezvoltarea de produse într-un mediu în continuă schimbare.
- Promovați inteligența colectivă și un mediu de colaborare.
Metode educaționale
Pe lângă cursurile academice esențiale, Abordarea Ferrieres Positive Education. Încorporează învățarea prin proiecte practice de afaceri, precum și intervenții de psihologie pozitivă bazate pe dovezi (Ferrieres Students Wellbeing Project). Conferințele, seminariile și atelierele vă vor permite să vă aprofundați conștiința de sine, să vă identificați valorile și punctele forte și să vă dezvoltați stilul de conducere și management pozitiv unic. Cultivează capacitatea de a gestiona eficient timpul, stresul și prioritățile din viața profesională și personală.
În colaborare cu companii partenere, veți avea oportunitatea de a vă implica în industrie, de a explora noi expertize și de a vă extinde profilul.
- Majoritatea cursurilor sunt într-un format de atelier.
- Facilitatorii dvs. de studiu sunt profesioniști activi sau cadre universitare.
- Dacă este necesar, veți beneficia de cursuri de legătură în fundamentele culinare, managementul alimentelor și băuturilor, managementul ospitalității, managementul serviciilor de lux și finanțare în ospitalitate.
- Profesionalizarea dumneavoastră se află în centrul Masterului Ferrieres cu întâlniri săptămânale, cursuri de master, dezbateri și studii cu excursii pe teren oferite.
- Cursul durează peste 4 zile lucrătoare, ceea ce lasă timp pentru un loc de muncă cu fracțiune de normă.
Program
Ferrières este obținut în 18, 24 sau 36* luni, în funcție de calea pe care o alegeți. Mai jos vei descoperi detaliile programului de pe Campusul Ferrières Pentru mai multe informații despre duble grade vă rugăm să ne contactați.
Semestrul de primăvară MSc1 se concentrează pe ESENTIALILE pentru viitoarea ta carieră, indiferent de specializarea dorită. Expertiza esentiala si stiintele umane esentiale. Acest semestru include un proiect final cu unul dintre partenerii noștri internaționali.
Semestrele MSc2 de toamnă și primăvară se concentrează pe consolidarea cunoștințelor tale, aplicarea competențelor tale și aprofundarea EXPERTIZEI DVS. în domeniul ales. În acest semestru, veți lucra la proiectul final de antreprenoriat, precum și la cercetarea academică de master. Flexibilitatea este cheia, prin urmare, pe lângă specializarea dvs., veți putea urma 4 cursuri de la celelalte specializări.
În timp ce Ferrières veți avea în medie 22 de ore de activități săptămânale de luni până joi, inclusiv cursuri, cursuri de master și întâlniri. Ar trebui să vă așteptați să petreceți aceeași cantitate de timp în munca de proiect, activități asociative și dezvoltare personală.
Majore
La Ferrieres, credem că succesul începe cu un program academic intens, care acoperă un amestec de cursuri teoretice, proiecte aplicate, lucrări practice și exerciții de dezvoltare personală.
Descoperiți noua noastră specializare Master!
Branding de lux și e-business în franceză*
Afacerile de lux au fost întotdeauna supuse unor interpretări diverse. Influențate de geopolitică și mai recent de e-revoluția, companiile de lux trebuie să își adapteze continuu strategiile.
Noile generații și factorii lor motivaționali conduc mărcile să implementeze schimbări perturbatoare. În consecință, dezvoltarea abilităților sociale esențiale, precum și a expertizei sectoriale este crucială pentru a conduce viitorul mărcilor de lux. Prin urmare, acest curriculum le permite studenților să dezvolte gândirea pragmatică și creativă împreună cu un spirit antreprenorial și viziune internațională.
Studenții care parcurg cu succes acest curriculum stăpânesc aplicarea strategiilor și tacticilor de lux, stabilesc un plan de afaceri, marketing și comunicare complet și relevant folosind instrumente digitale, facilitând trecerea de la modele de afaceri bazate pe produse la experiență de marketing.
Posibilitatea unei duble diplome cu GEM Grenoble Ecole Management & Ecole 89
*Aceste Concentrații sunt facilitate în limba franceză cu materiale de curs în limba engleză. Teza finală poate fi scrisă în limba franceză.
Ospitalitate de lux și inovație
Curriculumul Ospitalitate de lux și inovație este o specializare inter-curriculară în care studenții iau parte activă la munca de proiect în ceea ce privește strategia, marketingul, comunicarea și operațiunile de afaceri. Această opțiune acoperă aspecte majore ale industriei ospitalității de lux, inclusiv antreprenoriatul de lux și inovația și asigură implementarea unei experiențe creative pentru clienți (globalizată, locală, personalizată). Absolvenții din domeniul ospitalității de lux pot avansa către cariere în ospitalitatea internațională și în sectorul de lux axat pe servicii.
Posibilitatea unei duble diplome cu Skema Business School & GEM Grenoble Ecole de Management.
Servicii alimentare și design de evenimente
Managementul Serviciilor Alimentare s-a dovedit a fi esențial în operațiunile de afaceri și în ultimii ani multe profesii asociate cu managementul evenimentelor au apărut într-un context cultural, de afaceri, de agrement sau sportiv. Această opțiune introduce cursanții în dezvoltarea strategică, permițându-le să-și asigure o poziție la nivel de conducere în hoteluri, restaurante, evenimente și companii de catering sau să evolueze către poziții corporative și cariere antreprenoriale.
În plus, modulele intercurriculare pregătesc studenții să devină profesioniști competenți încă din ziua absolvirii lor.
Posibilitatea unei duble diplome cu GEM Grenoble Ecole de Management.
Marketing și distribuție de vin
Afacerea Vinului este un domeniu pentru persoanele pasionate care doresc să îmbine vocația și profesia. Ca toate Ferrières această cale este foarte practică, în același timp, studenții sunt dotați cu competențe generale de afaceri și practică de proiect. Accentul se pune pe dezvoltarea produselor, distribuție, comercializare, negociere și oenologie.
Carierele potențiale sunt multe, ca să menționăm doar câteva: achiziții, marketing, comunicare, export sau manager de produs.
Posibilitatea unei duble diplome cu GEM Grenoble Ecole de Management
Venituri și distribuție
Managerul de venituri din sectorul ospitalității este implicat în fiecare etapă a călătoriei clienților, atât online, cât și offline. Prin urmare, profesionistul în managementul veniturilor ar trebui să atingă niveluri de competență în managementul general, marketing, distribuție, finanțe și analiza datelor (Big Data). Pe lângă faptul că beneficiază de unitățile de curs intercurriculare, studenții învață din jocurile de afaceri din clasă și obțin o bună pregătire în managementul avansat al datelor, marketing digital, distribuție, prețuri și optimizare a performanței.
Posibilitatea unei duble diplome cu GEM Grenoble Ecole de Management
Dezvoltarea talentului în ospitalitate
Capitalul uman este unul dintre cele mai prețioase bunuri pe care le poate pune în valoare o instituție de ospitalitate. În acest sens, calea „Talent în ospitalitate” se concentrează pe îmbogățirea călătoriei angajatului. Studentul dobândește abilități de management, precum și abilități avansate în recrutare, formare și management al performanței. Viitorul absolvent va putea planifica procesele de integrare, implicare, recunoaștere și dezvoltare a talentului fiecărui angajat. Absolventul Hospitality Talent poate fi implicat în dezvoltarea și managementul mărcii angajatorului precum și în strategiile de recrutare ale acestuia. Studentul devine partener de afaceri sau membru al comitetului executiv al instituției.
Posibilitatea unei duble diplome cu GEM Grenoble Ecole de Management
Strategie digitală pentru ospitalitate în franceză*
Această opțiune este destinată persoanelor atrase de tehnologiile de comunicare inovatoare și atrase de provocările revoluției digitale. Acest domeniu este interdisciplinar și este centrat pe marketing digital, informații digitale și sisteme (IT). Acesta acoperă, de asemenea, lucrări de proiect aplicate prin care studenții dobândesc cunoștințe tehnice în proiectarea de strategii aplicabile industriei hoteliere și restaurante. Cursul acoperă calea de mijloc provocatoare dintre afaceri și IT și pregătește viitorii absolvenți pentru poziții de conducere într-o unitate de producție, precum și cariere în consultanță sau un birou corporativ. Gradul dublu este oferit de Grenoble School of Management sau 89 École Supérieure du Numérique.
Admitere
- CV cu fotografie
- Declarație personală
- Foabloane de licență sau studii universitare (180 de credite)
- Referințe academice sau profesionale
- Diploma de liceu
- Certificare engleză (IELTS, Cambridge, TOEFEL)
Un chestionar va fi trimis ca parte a procedurii de admitere.