MSc Enterprise Management

Generalități

Programul de descriere

126794_pexels-photo-3184291.jpeg fauxel / Pexels

Un program postuniversitar acordat de Universitatea din Birmingham

Înregistrare necorespunzătoare a cursului nr

Prezentare generală

În mediul de afaceri din ce în ce mai competitiv, există o cerere mare de creativitate, inovație și unicitate - și o cerere din ce în ce mai mare pentru întreprinderi să fie întreprinzătoare. Cursul nostru de management de întreprinderi a fost dezvoltat în parteneriat cu profesioniști din industrie pentru a vă oferi cunoștințele de afaceri și experiența de muncă de care aveți nevoie pentru a avansa în pozițiile de management în sectorul serviciilor pentru întreprinderi. Cursul îți va oferi, de asemenea, abilitățile de a-ți înființa propria afacere și de a învăța cum să crești și să te dezvolți strategic. Pe măsură ce explorați baza activității antreprenoriale, vă veți dezvolta în continuare abilitățile de afaceri și de management care vă permit să identificați și să răspundeți la noi oportunități de afaceri. Puteți dezvolta propriul plan de afaceri ca opțiune pentru proiectul dvs. de cercetare din ultimul an, partenerii noștri din industrie contribuind la procesul de dezvoltare a afacerii dvs.

Modul

Creare și dezvoltare de afaceri

Crearea și dezvoltarea afacerilor îi va implica pe studenți în elementele mai practice ale activității întreprinderii, nu doar în ceea ce privește crearea de noi afaceri, ci și în ceea ce privește antreprenoriatul în mediul corporativ și creșterea afacerii. Modulul explorează principiile cheie ale demararii și creșterii afacerilor, inclusiv antreprenoriatul, creativitatea afacerilor, creșterea afacerilor, planificarea afacerilor, formularea strategiei și îmbunătățirea afacerii.

Proiectul Enterprise

Modulul extinde și dezvoltă cunoștințele și abilitățile elevilor în concentrarea și pregătirea pentru cercetarea antreprenorială. Acesta introduce elevii în disciplinele de evaluare critică și tehnici de cercetare, precum și proiectarea și execuția unui proiect de cercetare a întreprinderii. Proiectul poate lua forma unui nou plan de pornire a întreprinderii sau un plan de dezvoltare a afacerilor existente. Scopul este de a dezvolta abilitățile și expertiza studenților în instrumentele esențiale de cercetare de care vor avea nevoie atât pentru studii postuniversitare de succes, cât și ca antreprenori independenți sau manageri ai viitorului. Modulul adoptă o abordare structurată pentru a oferi o gamă cheie de instrumente care permit aplicarea abilităților de evaluare critică și proiectare a cercetării. Studenții vor fi încurajați să încerce integrarea conceptelor și cunoștințelor dintr-o serie de module ale programului și să folosească o gamă largă de surse. Propunerea, planificarea și derularea proiectului întreprinderii este o activitate individuală desfășurată de cursant sub supravegherea unui îndrumător academic / întreprinzător cu experiență adecvată.

Finanțări antreprenoriale

Acest modul își propune să dezvolte înțelegerea și conștientizarea studenților asupra conceptelor fundamentale ale finanțelor din perspectivă antreprenorială în ceea ce privește analiza situațiilor financiare, gestionarea capitalului de lucru, modele de prognoză, bugetarea capitalului și evaluarea investițiilor. Modulul pune accent pe modul în care managerii pot utiliza tehnici financiare pentru a spori considerabil deciziile luate în întreprinderile mici și mijlocii și în întreprinderile start-up.

Antreprenoriatul internațional

Acest modul își propune să dezvolte înțelegerea și conștientizarea studenților despre antreprenoriatul internațional în sectorul serviciilor. Se va pune accent pe examinarea și critica activităților antreprenoriale atât în Marea Britanie, cât și pe plan internațional. Procesul de creștere organizațională pentru firmele antreprenoriale, inclusiv strategii alternative de creștere, este examinat în detaliu. Oportunitățile și provocările predominante în mediul internațional vor fi, de asemenea, încorporate.

Marketing și media digitală

Scopul acestui modul este de a oferi studenților o înțelegere aprofundată a marketingului și a mijloacelor digitale în contextul călătoriilor și turismului global. Utilizând o abordare interdisciplinară, acest modul va combina fundamentul teoretic cu tehnicile și practicile de marketing contemporan și tehnici digitale. Temele cheie vor fi abordate și contextualizate cu aplicații practice.

Dezvoltarea leadershipului personal

Într-un mediu de afaceri în continuă schimbare și provocare, conducerea puternică este vitală pentru orice succes în afaceri. Pentru a deveni adepți în astfel de perioade de schimbare, antreprenorii trebuie să dezvolte abilități personale de leadership. Inițial, modulul introduce teorii și modele contemporane de conducere. În acest sens, studenților li se va oferi o oportunitate de a dezvolta abilități personale de leadership, inclusiv de coaching, îndrumare și comunicare. Modulul va permite de asemenea studenților să reflecte asupra experienței de conducere anterioare și existente, să lucreze prin studii de caz, perspective de afaceri și să se angajeze în dialog critic cu ceilalți pentru a-și dezvolta propriile abilități de conducere și competențe.

Managementul riscurilor și al întreprinderii strategice

Întreprinderile funcționează în medii globale, complexe și din ce în ce mai dinamice. Acest lucru face imperativ pentru antreprenori și manageri să proiecteze și să implementeze strategii eficiente pentru a face față riscurilor inerente de a face afaceri în aceste medii volatile. Acest modul oferă un cadru pentru identificarea, evaluarea, cuantificarea riscurilor și proiectarea strategiilor eficiente de atenuare a riscurilor. Acest lucru va fi examinat atât din perspectiva IMM-urilor, cât și a companiilor. Provocările cu care se confruntă antreprenorii în gestionarea riscului sunt, de asemenea, încorporate. Printr-o examinare a diferitelor cadre, studenților li se oferă posibilitatea de a evalua și aplica instrumentele și tehnicile de gestionare a riscurilor în situații în timp real.

Este o chestiune de discreție pentru angajatorii individuali să recunoască orice calificare pe care o poate conduce acest curs.

Cerințe de intrare

Cerințe academice

 • O diplomă relevantă de licență (sau echivalent) de la o instituție recunoscută.
 • Toate admiterile sunt determinate de UCB.
 • Alte cereri individuale vor fi luate în considerare de la caz la caz.

Limba engleză cerințe

 • IELTS 6.0 sau
 • Parolă English Test 6.0 sau echivalent

Taxe

Taxa totală de program este de 99.600 USD HK pentru 7 blocuri didactice, plătite peste 6 tranșe de 16.600 USD HK fiecare. Fiecare bloc didactic include note de prelegere, pachet de studiu, prima notă de evaluare și feedback și 1 reședință de examinare sau retrimitere a sarcinii.

Proceduri de aplicare

Solicitanții trebuie să prezinte următoarele la Aston Institute :

 1. Formularul de cerere completat
 2. Plătește pentru taxa de cerere 350 USD HKD prin PayPal (nerambursabil)

Despre Universitatea

University College Birmingham

University College Birmingham (UCB) are peste 8.000 de studenți dintre care 1.100 sunt studenți internaționali din 65 de țări. Universitatea din Birmingham este acreditată de Universitatea din Birmingham (o Universitate din Grupul Russell) și multe dintre programele sale de licență, de licență și de masterat conduc la diplome acordate de Universitatea din Birmingham. Aceasta include gradele de top pentru BA (Hons) Business Enterprise și BA (Hons) Marketing Management oferind în prezent la Aston Institute , Hong Kong.

Parteneriat între Universitatea din Birmingham și Universitatea din Birmingham

Cele două universități din Birmingham au semnat un acord care valorifică punctele forte ale fiecărei instituții. Colaborarea sărbătorește și se bazează pe o relație de 22 de ani care a văzut Universitatea din Birmingham să acrediteze și să acorde 20.000 de diplome ale Universității din Birmingham.

Parteneriatul creează un nou model de colaborare, valorificând punctele forte și colective ale celor două universități ale noastre, pentru a îmbunătăți rezultatele pentru tineri printr-o serie de activități comune, inclusiv:

 • Îmbunătățirea suplimentară a oportunităților studenților de acces la învățământul superior prin rutele de educație ulterioară
 • Formarea și dezvoltarea personalului didactic academic
 • Crearea unei experiențe mai bune a studenților din Birmingham prin partajarea facilităților
 • Ajutarea studenților internaționali să acceseze oportunități educaționale la Birmingham
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Aston Institute is registered with the Education Bureau (registration no. 553611) and provides academic and English courses for continuing and further education. Our teaching and learning philosophy f ... Citeste mai mult

Aston Institute is registered with the Education Bureau (registration no. 553611) and provides academic and English courses for continuing and further education. Our teaching and learning philosophy focuses on an international perspective, with courses and qualifications benchmarked according to international standards. Our courses aim at improving students’ academic standards and enhancing employability, leading into globally renowned Universities and internationally recognised qualifications. We also represent non-local courses by prestigious overseas Universities and institutions in Hong Kong. Citește mai puţin