MSc Energie Durabilă și Antreprenoriat

Generalități

Programul de descriere

MSc Energia Durabilă și Antreprenoriatul este oferit de Departamentul de Arhitectură și Mediu Built în colaborare cu Nottingham University Business School.Acest curs oferă studenților cu abilități avansate în domeniul energiei regenerabile, eficiența energetică și de afaceri.

Cursul este destinat studenților care au un background în Inginerie (de exemplu, în Inginerie Mecanică, Inginerie Chimică, Energie etc.) sau Științe (Fizică, Chimie, Știința Mediului) sau Economie.

Cursul este, de asemenea, potrivit pentru solicitanții cu un background în Arhitectură, Geografie, Business, Management sau alte subiecte similare, cu o dovadă a abilităților matematice de bază și cunoștințele lor de bază sau experiența în domeniul energiei.

Fapte fundamentale

 • Ca parte a misiunii sale, Departamentul de Arhitectură și Mediu Built își propune să vă dezvolte abilitățile vocaționale și atitudinea responsabilă față de mediu, necesară în lumea de astăzi în schimbare rapidă.
 • Departamentul se bucură de legături strânse de colaborare cu instituțiile de peste mări.
 • Nottingham University Business School este un centru de conducere pentru învățământul de management și misiunea sa este de a fi o școală de afaceri internațională de primă clasă, excelent atât în ​​predare, cât și în cercetare.

Detaliile Cursului

Bogăția economică a unei țări depinde nu numai de baza sa de cercetare, ci și de capacitatea acesteia de a exploata potențialul comercial al proprietății intelectuale. Acest curs oferă o pregătire vitală în fiecare dintre domeniile din domeniul tehnologiilor de energie regenerabilă și eficiență energetică. Elevii vor dobândi abilități tehnice în acest domeniu, precum și vor deveni fluent în aspectele financiare, de marketing și manageriale ale afacerilor moderne. Scopul său este de a dezvolta încrederea și înțelegerea în domeniul specializat al spiritului antreprenorial aplicat tehnologiei care poate rezulta din baza de cercetare durabilă subiecte energetice.

Până la sfârșitul cursului, veți obține cunoștințe utile și tehnice în domeniul energiei și afacerilor durabile, precum și aplicarea tehnologiilor pentru modelele de afaceri propuse și veți fi capabili să vă comunicați și să prezentați dvs. și proiectele dvs. unei audienta.Graduate de la curs vor fi bine plasate pentru a urma o carieră în industriile tehnologiei energiei regenerabile.

Conținutul cursului

Acest curs combină trei elemente: prelegeri în afaceri și competențe industriale (60 credite); prelegeri în tehnologia de vârf a energiei regenerabile (60 credite); și aplicarea acestor tehnologii într-un model de afaceri propus prin intermediul unui proiect de vară de credit 60.

Proiectul "Transferul tehnologiilor pentru energia din surse regenerabile" va fi finalizat în perioada de vară și va oferi studenților posibilitatea de a efectua cercetări independente cu privire la un subiect adecvat transferului de tehnologie a energiei regenerabile și de a aplica cunoștințele și abilitățile de afaceri dezvoltate pe parcursul cursului, companii specializate în tehnologii de energie regenerabilă.

MSc Energia Durabilă și Antreprenoriatul este oferit cu normă întreagă pentru un an (12 luni).

În timpul semestrelor de toamnă și de primăvară, veți completa un total de 120 de credite în valoare de module predate în cadrul Departamentului de Arhitectură și Mediu Construit și Nottingham University Business School.

În cele din urmă, veți finaliza un proiect de transfer al energiei regenerabile (în valoare de 60 de credite) în timpul perioadei de vară de la sfârșitul cursului.

Acest curs este, de asemenea, oferit pe o bază part-time de peste doi ani.

module

 • Principiile tehnologiilor regenerabile și eficiente din punct de vedere energetic (20 credite)
 • Energie regenerabilă Design și evaluare tehnologică (20 credite)
 • Cercetare și abilități profesionale, instrumente și metode (20 credite)
 • Antreprenoriatul și creativitatea (20 de credite)
 • Lansarea de noi întreprinderi (20 credite)
 • Creșterea antreprenorială (20 de credite)
 • Proiect de cercetare (60 credite)

Rețineți că toate detaliile modulului pot fi modificate.

Modulele pe care le oferim sunt inspirate de interesele de cercetare ale personalului nostru și, ca rezultat, se pot schimba, de exemplu, din cauza dezvoltărilor de cercetare sau a schimbărilor legislative. Această listă este un exemplu de module tipice pe care le oferim, nu o listă definitivă.

Cariere

Mulți absolvenți ai acestui program MSc au fost recompensați pentru ideile lor inovatoare și pentru contribuția lor la proiectele de energie reală. Absolvenții au intrat atât în ​​mediul academic, cât și în industrie în Marea Britanie și în străinătate.

Cursul MSc dezvoltă o înțelegere practică și teoretică și, prin urmare, permite absolvenților de a lucra cu tehnologia de energie durabilă sau firme de inginerie de arhitectură de mediu, se mută în predare la nivel universitar, sau de a efectua cercetări care conduc la un doctorat.

Universitatea din Nottingham a fost recunoscută ca furnizând un standard de aur în Cadrul de Excelență în Predare (TEF), care urmărește să recunoască și să recompenseze învățarea și predarea excelente.

Perspectivele carierei și capacitatea de angajare

Universitatea din Nottingham este numită în mod constant ca fiind una dintre cele mai vizate universități de către cei mai importanți angajatori britanici absolvenți * și vă poate oferi un start-cap când vine vorba de cariera ta.

* Piața absolventă 2013-2017, Research High Fliers

Universitatea din Nottingham a fost numită cea mai bună universitate din Marea Britanie pentru ocuparea postului absolvent, până în 2017 The Times și The Good Times Good University Guide.

Obținerea unui masterat de la Universitatea din Nottingham demonstrează un nivel ridicat de cunoștințe într-un domeniu specific. Indiferent dacă îl utilizați pentru a vă îmbunătăți capacitatea de angajare, ca pregătire pentru o cercetare academică ulterioară sau ca mijloc de formare profesională, puteți beneficia de consiliere în carieră în ceea ce privește modul în care vă puteți folosi pe deplin potențialul noilor tale abilități.

Serviciul nostru de carieră și angajare vă va ajuta să faceți acest lucru, lucrând împreună cu dvs. pentru a explora opțiunile dvs. și pentru a vă invita să participați la evenimentele de recrutare unde puteți întâlni potențiali angajatori, precum și sugerând noi oportunități de dezvoltare, cum ar fi plasamentele relevante pentru experiența profesională și atelierele de abilități.

Cerințe de intrare

 • Cerințe de intrare: 2.1 (gradul superior de clasa a II-a sau echivalentul internațional) (2.2 grade înalte cu experiență de lucru relevantă poate fi luată în considerare)
 • IELTS: 6,5 (nu mai puțin de 6,0 în orice element)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Citește mai puţin
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mai mult Mai Puțin