MSc Construction Law and Dispute Solutions (DL)

Generalități

Programul de descriere

Detaliile Cursului

Industria construcțiilor recunoaște din ce în ce mai mult importanța soluționării eficiente și rapide a litigiilor pentru a menține relații comerciale și pentru a menține lichiditățile din industrie. Dacă sunteți un profesionist care lucrează în domeniul construcțiilor, al dreptului sau al unui domeniu conex, acest curs vă va dezvolta capacitatea de a gestiona disputele în mod eficient și chiar de a le rezolva.

Domeniile de studiu importante vor include principiile dreptului construcțiilor, abordările privind soluționarea litigiilor (inclusiv arbitrajul, adjudecarea și medierea) și revendicările în materie de construcții.

Structura și conținutul predării noastre îndeplinesc cerințele de examinare ale Institutului Chartered of Arbitrators în fiecare dintre Pathways sale de aderare - Arbitrajul, Arbitrajul Internațional și Adjudecarea Construcțiilor - de la nivel de asistent la nivelul Fellowship.

Acest curs oferă două căi, în funcție de experiența și calificările dvs. profesionale. MSc este ideal dacă veniți dintr-un fond de studii și de construcție, în timp ce LLM este destinat în mod special pentru cei care dețin deja un grad LLB (sau o calificare echivalentă).

Beneficiile cursului

Pe măsură ce există o proliferare a contractelor, a conflictelor și a disputelor din industria construcțiilor, mulți profesioniști simt nevoia de studii avansate în acest domeniu specializat și chiar și pentru a-și atinge statutul de calificare duală. Cursul este susținut de un număr de practicanți locali cu experiență, inclusiv avocați în domeniul construcțiilor, avocați, arbitri, adjudecatori și mediatori, dintre care mulți au birouri-cheie în Leeds.

Cursul este acreditat de Institutul Chartered of Arbitrators și are legături cu Societatea de Dreptul în Construcții.

Cursul este livrat prin învățământul la distanță. Această metodă online de învățare este o modalitate excelentă de a-ți progresa cariera. Puteți echilibra cerințele cursului dvs. cu angajamentele de zi cu zi, permițându-vă să continuați să lucrați în timp ce învățați. Veți putea studia într-un timp și un loc potrivit pentru dvs., absolvent cu o calificare de valoare egală cu cea obținută prin studierea în campus. Veți putea, de asemenea, să utilizați Biblioteca noastră și să accesați asistența personalului nostru academic, a Student Hub și a Student Wellbeing Team.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie fie să aibă cel puțin o diplomă de diplomă de clasa a doua în disciplinele de drept sau de construcții, cel puțin un grad de gradul al doilea de onoare într-un subiect necondiționat susținută de dovezi de aptitudini pentru subiect solicitat sau de experiență echivalentă sau de formare, în mod normal din mediul de lucru. În mod alternativ, solicitanții cu calitatea de membru al unei corporații profesionale autorizate în domeniul construcțiilor sunt, de asemenea, eligibili pentru acest curs. Organismele profesionale în cauză includ (dar nu sunt neapărat limitate la acestea): RICS, ICE, CIOB, RIBA, CIAT, BIFM, CIArb.

Toate aplicațiile ar trebui să fie susținute de o referință, fie academică, fie profesională.

Toți candidații trebuie să îndeplinească cerințele noastre de limba engleză în limba engleză.

Limba engleză cerință: IELTS 7.0 fără abilități sub 7.0, sau o calificare echivalentă. Universitatea oferă un sprijin excelent pentru orice solicitant care poate fi obligat să efectueze cursuri suplimentare de limbă engleză.

APLICANȚI MATURE

Universitatea noastră salută cererile de la solicitanții maturi care demonstrează potențialul academic. De obicei, avem nevoie de unele dovezi ale studiilor academice recente, de exemplu, finalizarea unui curs de acces, cu toate acestea, experiența relevantă de lucru poate fi, de asemenea, luată în considerare. Vă rugăm să rețineți că pentru unele dintre cursurile noastre profesionale toți candidații vor trebui să îndeplinească criteriile de intrare specificate și în aceste cazuri experiența de lucru nu poate fi luată în considerare în loc.

Dacă doriți să aplicați prin acest traseu, trebuie să vă referiți la politica noastră de recunoaștere universitară a studiilor anterioare.

Vă rugăm să rețineți că toți solicitanții de la Universitatea noastre sunt obligați să îndeplinească cerința noastră standard de limba engleză de GCSE gradul C sau echivalent, variațiile de acest lucru vor fi enumerate pe cerințele individuale de intrare curs.

Perspective de locuri de muncă

Veți dobândi pregătirea academică esențială pentru a vă dezvolta cariera în adjudecare, arbitraj și mediere sau în calitate de consultant în soluționarea litigiilor sau revendicări. Cursul dvs. este conceput special pentru industria construcțiilor, dar multe dintre abilitățile de rezolvare a disputelor pe care le dezvoltați vor fi transferabile în alte industrii.

  • Constructor Solicitor
  • Practician de construcții
  • Administrator contract
  • Revendicare consultant

Cariere Sfaturi

Echipa noastră dedicată Locuri de muncă și Cariere vă oferă sfaturi de specialitate și o serie de resurse pentru a vă ajuta să alegeți și să câștigați locuri de muncă. Indiferent dacă vă aflați în primul sau ultimul an, puteți vorbi cu membrii personalului din Biroul nostru de carieră, care vă pot oferi sfaturi de la scrierea unui CV la căutarea unui loc de muncă.

Taxe și finanțare

Marea Britanie și UE

Studierea part-time vă oferă flexibilitatea de a învăța în ritmul propriu. Din această cauză, taxele noastre de școlarizare sunt calculate folosind puncte de credit. Fiecare modul în care studiați are o valoare a punctului de credit. Majoritatea modulelor postuniversitare predate au o valoare a punctului de credit de 20. Taxa de școlarizare pentru studenții la acest curs este de 855,4 GBP pentru fiecare modul de 20 de puncte de credit. Pentru modulele cu o valoare diferită a punctului de credit costul lor poate fi calculat prin înmulțirea valorii de credit a modulului cu costul pe punct de credit de 42,77 GBP. Suma pe care o veți plăti poate crește în fiecare an, în conformitate cu inflația.

Internaţional

Studierea part-time vă oferă flexibilitatea de a învăța în ritmul propriu. Din această cauză, taxele noastre de școlarizare sunt calculate folosind puncte de credit. Fiecare modul în care studiați are o valoare a punctului de credit. Majoritatea modulelor postuniversitare predate au o valoare a punctului de credit de 20. Taxa de școlarizare pentru studenții la acest curs este de 855,4 GBP pentru fiecare modul de 20 de puncte de credit. Pentru modulele cu o valoare diferită a punctului de credit costul lor poate fi calculat prin înmulțirea valorii de credit a modulului cu costul pe punct de credit de 42,77 GBP. Suma pe care o veți plăti poate crește în fiecare an, în conformitate cu inflația.

Facilităţi

Bibliotecă

Zeci de mii de resurse digitale ale Bibliotecii noastre, inclusiv ebooks, ejournals și baze de date, pot fi accesate online într-un moment și loc potrivit pentru tine, iar Biblioteca este deschisă 24/7 dacă vrei să vizitezi. Echipa noastră offsite oferă, de asemenea, suport specializat pentru studenții la distanță.

Echipa de asistență dedicată

Doar pentru că nu învățați în campus nu înseamnă că va trebui să faceți față pe cont propriu - veți avea sprijinul unui tutore personal împreună cu Centrul de Studenți și Centrul de Wellbeing al Universității. Ei sunt la îndemână pentru a vă oferi sfaturi despre orice, de la probleme academice până la stres și anxietate.

Mediul virtual de învățare

VLE vă oferă acces la materiale de curs, cum ar fi videoclipuri, e-cărți și alte documente. De asemenea, îl utilizați pentru a vă trimite sarcinile și pentru a primi feedback.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Citește mai puţin
Leeds , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin