MSc Business Analytics

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Un program care să te ducă în World Analytics Data

Funcționând ca o punte de legătură între funcțiile de business și tehnologie, analiștii de afaceri joacă un rol esențial în ghidarea întreprinderilor prin mediul actual de perturbare digitală, în analiza și utilizarea datelor pentru a conduce transformarea digitală, a redefini experiența clienților și a oferi rezultate profitabile.

Programul MSc în Business Analytics (MSBA) oferă un curriculum unic, modelat prin implicarea cu parteneri de lider din industrie pentru a reflecta nevoile reale ale industriei. Modulele de ultimă generație, cum ar fi Analytics și Machine Learning în afaceri, oferă o înțelegere a tehnologiilor care vor avea impact asupra mediilor de afaceri în viitor. O abordare practică practică însoțită de oportunități de internship cu lideri din industrie îi echipează pe studenții MSBA să treacă de la clasă la muncă cu ușurință.

Dezvoltat în colaborare cu SCSE (Școala Științei Calculatoare și Inginerie) NTU și SPMS (Școala de Științe Fizice și Matematice), programul permite, de asemenea, participanților să ia module încrucișate pentru a personaliza profunzimea învățării în domeniile de interes.

Programul poate fi finalizat cu program normal (1 an) sau cu program parțial (1,5 ani - 2 ani). Acest lucru permite participanților flexibilitatea de a alege un program care se potrivește cel mai bine nevoilor lor de carieră și ritmului de învățare.

MSc Business Analytics Nanyang Technological University

Prezentare generală a programului

MSc Business Analytics (MSBA) echipează participanții pentru a excela în domeniul analizei de afaceri. Curriculumul oferă un puternic simț al afacerii prin predarea strategiei de business și a instrumentelor pentru a aprecia ideile din analiza datelor prin cursuri precum AI și Big Data în Business and Data Management și vizualizare. Învățarea pentru acest program adoptă o abordare foarte practică, cu două proiecte care permit participanților să aplice cunoștințele din clasă în situații de afaceri din lumea reală.

Absolvenții MSBA vor fi în măsură să îndeplinească rolul de a conduce proiecte de analiză în domeniul lor, să fie dublu-șef atât ca șef al unei unități de afaceri, cât și pentru conducerea afacerilor de analiză sau să funcționeze ca consultant profesional cu expertiză în domeniul afacerilor.

Programul extrem de flexibil permite studenților să studieze pentru program, fie cu program complet (1 an), fie cu program parțial (1,5 ani - 2 ani).

Participanții cu normă întreagă la programul MSBA sunt obligați să completeze 8 module de bază (inclusiv 2 proiecte) și 4 electivi. Participanții part-time la programul MSBA sunt obligați să completeze 7 module de bază (inclusiv 2 Proiecte) și 5 electivi completi.

  • Cerințe de absolvire: 36 de unități academice
  • Curs complet: 3 unități academice
  • Curs de jumătate: 1,5 unități academice

De ce MSc Business Analytics

Deoarece organizațiile integrează tehnologiile digitale în modelele lor de afaceri, relevanța analizelor de afaceri nu a fost niciodată mai mare. Funcționând ca o punte de legătură între funcțiile de business și tehnologie, analiștii de afaceri joacă un rol esențial în ghidarea întreprinderilor prin întreruperea digitală, în analiza și utilizarea datelor pentru a conduce transformarea digitală, a redefini experiența clienților și a oferi rezultate profitabile pentru afaceri. În mâinile unui analist de afaceri calificat, datele pot fi transformate într-un avantaj competitiv.

MSc Business Analytics (MSBA) este proiectat să reducă diferența dintre know-how-ul tehnic și cel de afaceri pentru o utilizare mai eficientă a datelor la locul de muncă, indiferent dacă este vorba de domenii de management, contabilitate, marketing, finanțe, comunicații sau administrație.

Participanții sunt pregătiți pentru un viitor al luării deciziilor bazate pe date cu un program de ultimă oră, care să posede următoarele puncte unice:

Conexiuni și implicare puternice în industrie

MSBA se bucură de un sprijin larg și de implicare din partea industriei, mulți parteneri din industria principală modelând curriculum-ul la realitățile și nevoile industriei. Partenerii noștri din industrie oferă oportunități de proiect și de stagiu, crescând mult probabilitatea ca studenții noștri să asigure angajare după absolvire.

Dezvoltat cu conținut orientat spre viitor

Primul curriculum al MSBA de tipul său oferă module de ultimă oră, cum ar fi Analytics și Machine Learning în Business, care oferă o înțelegere a tehnologiilor care vor avea impact asupra mediilor de afaceri în viitor.

Învățare aplicată

Folosind datele din lumea reală furnizate de partenerii din industrie, MSBA oferă cunoștințe studenților noștri printr-o abordare practică. Această abordare motivează studenții MSBA în realitățile industriei și le permite să treacă de la clasă la muncă eficient și rapid.

Îmbunătățit prin punctele forte ale NTU

MSBA este dezvoltat în colaborare cu SCSE (Școala de Știința Calculelor și Inginerie) a NTU și SPMS (Școala de Științe Fizice și Matematice). Acest lucru permite participanților să ia module încrucișate pentru a personaliza profunzimea învățării în domenii de interes special.

Cerințe de admitere

Solicitanții care doresc să se aplice la Nanyang MSc Business Analytics (MSBA) trebuie să îndeplinească cerințele minime de admitere de mai jos:

  • O diplomă de licență bună în orice disciplină.
  • Un scor bun GMAT / GRE.
  • TOEFL / IELTS pentru solicitanții al căror prim grad a fost luat într-o altă limbă decât engleza.

Solicitanții fără experiență de muncă sunt bineveniți să depună o cerere.

Codul instituțional pentru următoarele teste sunt:

  • GMAT: V27-ZV-91
  • GRE: 3802
  • TOEFL: 9705

Atât programele complete, cât și cele cu program parțial vor începe în iulie.

Cererea se deschide: 31 august 2020

Termenele de aplicare

Rundă Termen limita
1 30 noiembrie 2020
2 31 ianuarie 2021
3 31 martie 2021

Dezvoltarea carierei

Să fim acceleratorul în călătoria ta

GSCDO este aici pentru a transpune experiența dvs. BNS într-un loc de muncă potrivit, în mijlocul unui peisaj corporatist în continuă schimbare și evoluție. Vă asigurăm că veți avea cel mai bun început în călătoria dvs. de carieră.

O gamă largă de activități este organizată pe tot parcursul anului universitar. Ne împingem în mod constant granițele pentru a vă pregăti pentru o carieră plină de satisfacții, dar care să împlinească.

1-la-1 Consiliere în carieră

Echipa noastră specializată de consilieri în carieră va colabora strâns cu dvs. pentru a dezvolta și implementa un plan robust de acțiune în carieră. Puteți obține consultanță de specialitate în căutarea unui loc de muncă, CV-ul și scrisoarea de intenție, precum și negocierea salariului.

Resurse de carieră

În exclusivitate pentru studenții BNS, CareerFIT este un portal unic care face ca înregistrările de evenimente, stagiile și căutările de locuri să fie eficiente în timp. Vă puteți încărca CV-urile și trimite cererile de job cu un singur clic.

Reluați cartea

Această publicație este trimisă recrutorilor în fiecare lună pentru ca aceștia să se identifice și să se conecteze cu candidații care ar fi potriviți pentru organizațiile lor.

Ateliere de competențe în carieră

Dezvoltăm ateliere practice care acoperă branding personal, rețea eficientă, interviuri tehnice și cazuri de afaceri.

Evenimente de recrutare

Multe companii de top vin regulat la BNS pentru a găsi stagiari și potențiali angajați cu normă întreagă. Există, de asemenea, târguri de stagiu și carieră, discuții de recrutare și serii de vorbitori pentru a vă maximiza expunerea la angajatori și a face conexiuni de impact

Oportunități globale

De asemenea, ne-am extins atenția cu companii din afara Singapore, pentru a vă oferi mai multe oportunități de angajare.

stagii

Vă recomandăm să urmăriți oportunități de învățare experiențială în timpul studiilor. Ca atare, furnizăm stagii care vă permit să aplicați cunoștințele dvs. de analiză de afaceri într-un cadru real. În acest fel, vei obține un avantaj competitiv extraordinar pe piața muncii la absolvire.

Apăsați în Rețeaua Alumni

Rețeaua de alumni ai BNS se întinde pe mai mult de 90 de țări și include aproximativ 50.000 de absolvenți. Accesați puterea acestei comunități conectându-vă cu elevii de pe LinkedIn sau la sesiunile de reunire organizate de GSCDO. Mulți sunt profesioniști realizați care sunt dornici să vă îndrume și să împărtășească experiențe în BNS care le-au facilitat succesul.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 13th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year ... Citeste mai mult

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 13th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year. Citește mai puţin
Singapur , Singapur + 1 Mai mult Mai Puțin