MSc Business Administration în turism și schimbare

Generalități

Programul de descriere

Turismul se schimbă. Este vulnerabil la schimbări, dar contribuie și la aceasta:

  • Turismul schimbă structura socială a unei destinații și poate duce la excesivism
  • Evenimentele meteorologice extreme datorate schimbărilor climatice afectează percepția destinațiilor, în timp ce turismul contribuie cu 8% din emisiile globale de gaze cu efect de seră (Lenzen et al. 2018)
  • Noile tehnologii digitale afectează comportamentul de călătorie cu potențial de inovație perturbatoare în cadrul sectorului

În Master Tourism & Change veți învăța să identificați, să interpretați și să oferiți soluții pentru provocările strategice cu care se confruntă întreprinderile din turism, precum și destinațiile și să faceți judecăți strategice în condiții de incertitudine, bazându-vă pe o înțelegere aprofundată a proceselor de schimbare.

Înțelegerea schimbărilor din societate și din mediul de afaceri este o condiție prealabilă de bază pentru gândirea strategiilor și acțiunilor viitoare. Bazându-se pe o bază de administrare a afacerilor, conceptul de program este stabilit în jurul unui cadru de schimbare constând într-un proces iterativ de analiză, gestionare și proiectare a schimbării în turism. Analizarea diferiților factori ai schimbării și evaluarea consecințelor acestora asupra sectorului turistic vă va permite să concepeți un plan de gestionare a schimbărilor în organizații și vă vor permite să proiectați soluții progresive pentru provocările sociale, naturale sau politico-economice într-o etapă timpurie. Deoarece societatea, mediul înconjurător și economia se schimbă constant, acesta trebuie să fie un proces continuu de luat în considerare și adaptare la circumstanțele în schimbare. Turismul, ca fenomen inerent social și conectat la nivel mondial, este cel mai mult nevoie de un astfel de proces de perspectivă și recurent.

Abordarea de predare și învățare a maestrului se bazează pe învățare activă și experiențială: veți avea ocazia să lucrați cu cazuri practice, să practicați diferite comportamente în situații de joc, să participați la simulări de management și să vă asumați responsabilitatea în proiecte.

  • Beneficiați de dimensiuni mici de clasă, lectori internaționali și un accent pe învățarea activă și experiențială, cu oportunitatea de a lucra cu cazuri practice, de a practica diferite comportamente în situații de joc, de a experimenta schimbări pe un câmp internațional, de a participa la simulări de management și să-și asume responsabilitatea în proiecte.
  • Utilizați numeroasele posibilități pentru a vă crește gradul de angajare, cum ar fi un program de dezvoltare personală, un program de mentorat, un loc de muncă, simularea de management online internațional sau proiectul de consultanță.
  • Străzi înguste, șerpuite și munți înconjurați de zăpadă, centre comerciale moderne și natură pură, neadulată, orașul alpin Chur vă oferă o viață de student activă, agitația vieții orașului și un loc de joacă alpin la distanță.

Câștigați competența turistică și de afaceri, perfecționați-vă abilitățile personale, aplicați-le în practică pentru a deveni un producător de schimbări în managementul destinației, marketing turistic, operațiune turistică, management hotelier, aviație etc.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Applied Sciences of the Grisons was founded in 1963. This public federal institution is comprised of six faculties, each offering Bachelor, Master and further education programs.

The University of Applied Sciences of the Grisons was founded in 1963. This public federal institution is comprised of six faculties, each offering Bachelor, Master and further education programs. Citește mai puţin